Jump to content

Recommended Posts

Posted

ok ma bucur ca te-am fost de ajutor

FiveGame  Lands

Pawno Developer, Mapping , Scripter

Since 2016

Posted

Am setat, [/setvslots] 200 slots la toate masinile, am dat [/savedata] si am dat restart la server pentru a adauga ceva, si cand am revenit preturile si sloturile la masini erau ca la inceput, ca atunci cand am luat serverul, stie cineva ce pot face?

Posted

:)) Cînd vă văd cu GM-uri Gen BuGGeD îmi vine să rad. Ăştea care fac GM-uri gen bugged sunt nişte copii care nu ştiu nimic alt ceva de cît copiere.

Posted

Cine a spus ca sunt scripter, cine a spus ca e facut de mine gm-ul? Eu am rezolvat bug-urile care erau in gm-ul postat de tud0r si adauga-te cateva chestii, damn. Si tu vorbesti s1med, care ai facut serverul Pawnned cu un GM de pe net, iesi in pula mea de pe topicul asta, daca te crezi tu mare scripter. Cred că pană la urmă, tu eşti un copil, dar de ce să îmi bat eu capul cu tine..

Posted
Acum 16 ore, Woody a spus:

Cine a spus ca sunt scripter, cine a spus ca e facut de mine gm-ul? Eu am rezolvat bug-urile care erau in gm-ul postat de tud0r si adauga-te cateva chestii, damn. Si tu vorbesti s1med, care ai facut serverul Pawnned cu un GM de pe net, iesi in pula mea de pe topicul asta, daca te crezi tu mare scripter. Cred că pană la urmă, tu eşti un copil, dar de ce să îmi bat eu capul cu tine..

=)) Da, dar macar nu copiam alt server. PS: PawNNeD nu mai este comunitatea mea.

Posted
Acum 20 ore, S1meD a spus:

=)) Da, dar macar nu copiam alt server. PS: PawNNeD nu mai este comunitatea mea.

Tu eşti prost sau te faci că nu înţeleg ce mentalitate de cacat ai, gamemode-ul se afla deja pe internet iar eu i-am reparat doar bug-urile, nu mă cred mare scripter şi nici nu am spus că este creat de mine, aşa că nu îmi veni mie cu comentarii de cacat dacă nici nu mă cunoşti şi nici nu citesti primul post din topic în care scrie că am luat gamemode-ul postat de Tud0r. şi i-am rezolvat bug-urile care erau spuse în topicul lui şi am şters/modificat/adăugat unele lucruri.

Posted

Pe cat de frumos e acest gamemode, pe atat de multe buguri are. In orice caz, multumim ca l-ai postat.

• Upvote 1
  • 10 months later...