Jump to content

Question

Posted (edited)

Salut, am luat un GM si baza de date este prea mare si nu o pot conecta... imi poate explica cineva cum pot sa ii dau ''WIPE'' sau alt mod de a o pune.. mai usor va rog frumos, iar a doua problema, GM-ul se deschide fara nicio problema (FARA A FII CONECTAT LA BAZA DE DATE) insa nu apare la servere... zice ca nu exista, in fine problema principala este: cum sa dau wipe la baza de date?

Daca ma poate ajuta cineva.. i-as fii recunoscator.

Edited by scrilexxx

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
2 hours ago, scrilexxx said:

Salut, am luat un GM si baza de date este prea mare si nu o pot conecta... imi poate explica cineva cum pot sa ii dau ''WIPE'' sau alt mod de a o pune.. mai usor va rog frumos, iar a doua problema, GM-ul se deschide fara nicio problema (FARA A FII CONECTAT LA BAZA DE DATE) insa nu apare la servere... zice ca nu exista, in fine problema principala este: cum sa dau wipe la baza de date?

Daca ma poate ajuta cineva.. i-as fii recunoscator.

Pai ia o baza de date de la hostinger, urca baza de date acolo si dupa te duci la conturi si stergi toate conturile , dupa dai export la baza de date si o uri pe hostul tau

text.gif

SKIPE : EDUARD.SENNOW

• 0
  • 0
Posted

Poti face asa,

De exemplu vrei sa stergi toate conturile iar tabelul se numeste accounts.

Mergi la SQL > TRUNCATE accounts si dai ENTER.