Daedric-Fox Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Vin cu o propunere, sper să se și realizeze...având în vedere ca s.a dus vacanța si nu mai stau toți pe PC asa mult...(de ex. Eu) propun să se fac o aplicație ,gen facebook,când postează cineva să apăra notificare etc, mi s.ar părea util și interesant, decât să stau mereu pe browser..să dau refresh să văd dacă a mai cerut cineva ajutor sau altceva.. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Mister Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 (edited) Multi stiu sa scripteze in java pentru a face o aplicatie, dar asta nu inseamn ca e usor sa faci, sau ca oricine poate invata sau stie sa faca una. Eu zic ca e destul de greu de realizat, iar comunitatea nu cred ca are atat de multi membri incat sa fie nevoie de asa ceva, desi idea pare buna. Edited January 11, 2016 by Mister __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Daedric-Fox Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 Aplicatia asta, nu cred ca ar fi folositoare pt membri cât ar fi pentru noi,staff.ul, eu zic ca dacă s.ar face această aplicație se va oferi mult mai mult ajutor,deoarece calculator.ul nu.l ai întotdeauna la îndemână,dar un telefon sigur ai.. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
WopsS Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Mister a zis mai sus cam tot. Nu avem nici asa de multi utilizatori si nici nu stiu sa fac o aplicatie pentru telefon, nu ma pasioneaza domeniul asta.
Recommended Posts