Jump to content

[GameMode]eXtreme Stunt World


VenoWW

Recommended Posts

eXtreme Stunt World V1 (0.3.7)


• Informatii
Acest GameMode este unul facut 90% de mine ([XSW]RullZ_, [XSS]Seby, [RNG]Seby, care cum ma stiti) si 10% de alti doi Scripteri care au fost impreuna cu mine pe comunitatea cu acelasi nume fondata si, dupa parasirea mea, inchisa, in acest an. Este un GameMode care nu are, din pacate, toate sistemele dorite de jucatori si scripteri, dar sistemele care le are, le are atent lucrate. Foarte atent. Ma simt in stare sa bag mana in foc ca nu gasiti pe net sistemele mele, scriptate cum le veti vedea in acest GameMode. Oricum, garantez ca acest GameMode nu se gaseste pe net si la nimeni in afara de cei 3 scripteri. Ma rog, nu se gasea, la momentul la care citesti tu acest topic probabil ca zeci de persoane il au deja. Este, cel mai probabil, singurul GameMode pus pe net care are nivelul acesta de optimizare. Fiecare sistem a fost reconstruit de minim 3-4 ori. Am lucrat la acest GM din 13 Noiembrie 2014 pana prin Mai 2015, cand am decis sa iau o pauza. In acea perioada scriptam de multe ori si 6-7 ore pe zi la el, adaugand chestii noi (nu luate din alte servere, ci facute de la 0) si reconstruind ceea ce era deja prin el. Nu era zi pe saptamana sa nu il citesc din cap in cap si sa fac modificari.

Am renuntat sa mai lucrez la el pentru ca in perioada aia aparuse GTA V, si na, m-am apucat de 'gaming'... Ar fi trebuit sa lansez comunitatea in Iunie anul acesta, dar amanasem lucrarile la server/site/forum prea mult. Prin Iulie am avut o tentativa de a ma reapuca de a lucra la el, dar fix in saptamana aceea am primit de la niste rude GTA V original, si m-am apucat de GTA Online -.-
Prin August l-am dat prietenului meu [XSW]Edward ([XSW]Eddu., [XSS]Eddu, [RNG]Eddu, care cum il stiti), sa isi faca comunitate cu el. I-am promis ca il sustin. In August si-a facut comunitate, la cateva zile dupa lansare probabil si-a dat seama ca nu e de el asa ceva, i-am gasit un scripter, un prieten vechi de-al meu ([XSW]Liviu, [RNG]Liviu, [RNG]XGamer, care cum il stiti si pe asta smile.png) ), au tinut comunitatea Online pana in Septembrie, si dupa au renuntat la tot. Greseala lor, parerea mea.

Am zis mai sus ca GM-ul nu e complet. Nu e complet deoarece nu am avut niciodata timp sa il termin. L-am dat altor persoane sa se ocupe de el, au facut ce au putut, si a ramas in stadiul in care il veti vedea mai jos. smile.png Enjoy!

• Poze
 

screenshot_106.png
Primul Dialog care apare dupa Conectare

screenshot_107.png

screenshot_108.png
Account System

screenshot_143.png
/Credits - Most Important Dialog

screenshot_109.png

screenshot_110.png

screenshot_111.png
/Cmds

* Poza asta nu o fac sa se vada direct, e prea mare * http://s22.postimg.org/4zuoc8fi7/sa_mp_006.png
/CreateClan si TD-urile

screenshot_116.png
/VCmds

screenshot_117.png
/Speed

screenshot_118.png
/VUP

screenshot_121.png
/MP3, /Radio with /vAccount Radio-Start/Stop Preference

screenshot_122.png

screenshot_123.png

screenshot_125.png
/house, /property (/prop)


** Restul Pozelor nu au mai incaput active, asa ca le-am pus cu Link-uri pentru cine e interesat **

http://s22.postimg.org/fww01029t/screenshot_119.png - /Stats
http://s22.postimg.org/kwtg8y7wh/screenshot_120.png - /V, /Car
http://s22.postimg.org/unvtw1cox/screenshot_126.png - /vAccount
http://s22.postimg.org/6lf015w1t/screenshot_127.png - Favorite Radio - /vAccount (or /mp3)
http://s22.postimg.org/v373p1ym9/screenshot_128.png - /Teles
http://s22.postimg.org/5lop5ggw1/screenshot_129.png - /Admins
http://s22.postimg.org/tqpen616p/screenshot_130.png - /VIPs
http://s22.postimg.org/4m2znhr41/screenshot_131.png - /GodP (working on /GodMode and /GodCar both)
http://s22.postimg.org/ff0ul5cox/screenshot_115.png - Top Clans
http://s22.postimg.org/5gfvyo39d/screenshot_114.png - /cm
http://s22.postimg.org/px0jrr98h/screenshot_132.png - /AStats
http://s22.postimg.org/cu4x8hj0h/screenshot_133.png - USAGE-urile unor Comenzi
http://s22.postimg.org/buemcs3up/screenshot_135.png - /DM
http://s22.postimg.org/4sgoql08x/screenshot_136.png - /Int
http://s22.postimg.org/68s78q35t/screenshot_137.png - /Tune
http://s22.postimg.org/4pn5sw0w1/screenshot_113.png - /Clan
http://s22.postimg.org/caztz7rlt/screenshot_138.png - /Gang @@@ Must See *** It looks lovely @@@
http://s22.postimg.org/a8zckytmp/screenshot_140.png - ! - Clan (or Gang) Chat, @ - Admin Chat - # VIP Chat, * - RCON Chat.
http://s22.postimg.org/3l7cc3zi9/screenshot_142.png - /Jobs (by Eddu or Liviu)
http://s22.postimg.org/sfclhkz9d/screenshot_112.png - Finalizarea /CreateClan
http://s22.postimg.org/dl28s0arl/screenshot_144.png - /GStats
http://s22.postimg.org/7y5vuj88x/screenshot_145.png - /Settings (Gang Settings)
http://s22.postimg.org/p18nq1oxt/screenshot_146.png - In Car-TD
http://s22.postimg.org/4idrkzb0h/screenshot_147.png - Click on Player
http://s22.postimg.org/vhhmg4xhd/screenshot_148.png - /Rules
http://s22.postimg.org/qrrorj6gx/sa_mp_042.png - /cc, /LSAir, TD-urile (cel de Summer Edition a fost scos la finalul verii), /hm. TD-ul 'X has joined the server' are Random Colors.
http://s22.postimg.org/96trg6075/screenshot_149.png - /Race & /Races (by Eddu). NU garantez ca nu e de pe net partial. Eu din Mai nu am mai scriptat la acest server. Tot ce a fost facut de atunci si pana acum, adica tot ce nu se afla in changelog.txt (gasiti fisierul in server) se poate sa nu fie facut de la 0. Am mentionat si mai sus ce nu e facut de mine. Pe langa /Race, in poza se mai vede si /Set.
http://s22.postimg.org/z7cnvajy9/screenshot_134.png - /ChangeName - Cel mai compelx sistem din Server. Chiar daca numele care ti-l doresti este luat, daca stii parola de la acel cont, poti folosi numele pastrandu-ti statisticile.

• Download Link
 https://www.dropbox.com/s/dwuth6bsnkpv9gx/eXtreme Stunt World.rar?dl=0  - Dropbox Link. Mi se pare cel mai ok. Am stat cam mult sa Uploadez tot, sunt multe fisiere .mp3, deci nu o sa stau sa mai incarc arhiva si pe alte Site-uri. Daca aveti probleme la Download, imi spuneti si le rezolvam.

• De Stiut
- Parola RCON este '1234'. Ea merge schimbata din GameMode, mai exact la 'public OnGameModeInit()'.
- Parola Server-ului este '13112014'. Ea merge schimbata din server.cfg.
- /ACmds nu a fost creat. Ar fi trebuit sa fie pe Site, dar n-a mai apucat nimeni sa-l faca. Nici /RCmds nu exista. In schimb, in GameMode gasiti foarte usor comenzile de VIP, Admin, Gold VIP, RCON, House System, etc. Sunt foarte bine asezate si aranjate toate. smile.png
- Merita sa arunci un ochi peste comenzile de RCON din GameMode.
- Gang System-ul este doar inceput. Are bazele puse (nu ma refer la Mape, Baze de Gang-uri, ci bazele sistemului sunt puse), n-are comenzi/functii prea multe. sad.gif Eu am facut bazele, Eddu /settings si inca ceva.
- Interioarele sunt inregistrate si preluate la OnGameModeInit din Baza de Date. La fel si Race-urile si Drift-urile, Cont-urile, Clanurile si Gang-urile nici n-are rost sa mai zic, la fel si masinile personale si multe alte chestii, gen +1000 case, +100 Proprietati, etc.. Fiind toate incarcate la pornire, in timpul rularii, server-ul n-are pic de lag. Toate datele sunt luate din Baza de Date si salvate in variabile. /Ticks imi da dreptate. Server-ul este pe MySQL R34. mysql_debug este dezactivat, ceea ce inseamna ca mysql_log.txt nu are de ce sa apara deloc. Daca nu instalati server-ul corespunzator, se va crea si va va spune ce ati facut gresit.
- /mp3 se leaga in timp real la www.XSW-Servers.com, pentru a-si prelua listele de melodii si pentru a reda in timp real melodiile direct de pe Host. Din pacate, www.XSW-Servers.com nu mai exista.
• Recomand sa folositi din scriptfiles => Backups => DataBase Backups => 2015 versiunea ce are numele '24th of August 2015 - Last Eddu Update - Stable Backup.sql'. Este cea mai recenta si, cred, singura compatibila cu toate sistemele Server-ului.
- Toate cont-urile au parolele criptate in format SHA1. Dupa fiecare conectare (mai exact dupa ce te spawnezi), daca nu ai un E-Mail in cont, Server-ul iti cere sa introduci unul, pentru a-ti putea recupera statisticile in caz ca iti uiti parola. Pe Site aveam sistem de Login bazat pe cont-ul de pe Server, dar nu mai tin minte daca avea sau nu si Recover Password... Nu am apucat sa finalizam nici Site-ul.
- In scriptfiles se poate gasi si site-ul compatibil cu acest server (sper ca am pus ultima versiune a site-ului acolo, nu una mai veche).
- Intre fisierele Site-ului se afla si partea de 'Online' a sistemului /MP3. Daca va puneti Site-ul in Wamp si il faceti functional (il legati la Baza de Date a server-ului) si daca conectati frumos si Server-ul la DB-ul lui si la localhost, aveti sanse de 100% sa functioneze absolut toate 'feature'-urile fara nici cea mai mica problema. Daca nu, va recomand sa va documentati despre cum se foloseste Wamp. Totul se leaga de ceea ce gasiti in 'header'-ul Server-ului (SQL_Host, SQL_User, SQL_Pass, SQL_DB, WEB_URL) si in 'header'-ul Site-ului.
- XSW.pwn este versiunea la care am lucrat doar eu si, din pacate, cea mai 'goala' versiune. XSW_2.pwn este versiunea la care am lucrat eu, dupa care i-am dat-o lui Eddu si a adaugat multe lucruri noi facute sau nu de el, iar XSW_3.pwn este cea mai completa versiune, cea la care am lucrat toti 3 si care a ramas, din pacate, versiunea finala a XSW-ului. Va recomand sa o folositi pe a 3-a. Tests.pwn este GM-ul nostru de Teste. Toate FS-urile in afara de Maps.pwn au fost sau ar fi urmat sa fie folosite de noi. N-aveti nevoie de niciunul pentru 'o experienta completa' a Server-ului.
- In Topic-ul acesta nu apar toate functiile Server-ului. Una importanta despre care nu am spus nimic pana acum ar fi /SPassword (tot cu crypt in SHA1). Restul, va las sa le descoperiti. smile.png Idem cu functiile Site-ului.

• Final
Acesta nu este nici pe departe cel mai ok GameMode. Dar pe net se gasesc mii de alte GM-uri mult mai jalnice. Sper sa fie de folos cuiva, mai ales cuiva la inceput de drum. Sper sa gasiti multe lucruri utile, interesante sau macar 'de apreciat' prin el, si sper sa il vad in cateva saptamani folosit de toti cei ce v-ati saturat de WoS-uri sau alte GM-uri 'cu de toate', mai exact 'de toate facute jalnic, stupid, prost' sau cum vreti voi sa ziceti. smile.png)
Doar o rugaminte am: Nu modificati la /Credits prima categorie, cea cu Scripterii. De preferat nici cea cu Mapperii sau cea de la WebSite. Eddu chiar a facut Mape frumoase. TD-urile la fel, sunt facute tot de el. Toate. Iar Site-ul este si el frumos si muncit destul de mult.

Hope you'll enjoy my GameMode! Any questions or problems you have, you can tell me here, in English or Romanian.

 

 

 

Eu doar am copiat datele de pe alt forum , si le-am pus la dispozitia dvs .

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

• Recomand sa folositi din scriptfiles => Backups => DataBase Backups => 2015 versiunea ce are numele '24th of August 2015 - Last Eddu Update - Stable Backup.sql'. Este cea mai recenta si, cred, singura compatibila cu toate sistemele Server-ului. Daca citeai descrierea iti dadeai seama de problema .

Conecteaza gm la mysql , si iti v-a merge ;)

 

 

 

Edited by VenoWW
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
La 01.12.2015 at 21:16, KnowN a spus:

M-as fi bucurat sa posteze RullZ insusi GM-ul pe sa-mp.ro... in fine.

Ciao boss :))

Ii ok, apreciez ca ai zis ca e al meu, si ca nu ai facut modificari inainte sa il postezi :) Sper sa va fie de ajutor, baieti! :) Ma bucur ca va place.

Craciun fericit! Pentru intrebari, [email protected] sau [email protected]

Edited by RullZ_
Sa va urez un Merry Christmas =)
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Quote

Doar o rugaminte am: Nu modificati la /Credits prima categorie, cea cu Scripterii. De preferat nici cea cu Mapperii sau cea de la WebSite. Eddu chiar a facut Mape frumoase. TD-urile la fel, sunt facute tot de el. Toate. Iar Site-ul este si el frumos si muncit destul de mult.

Imi pare rau sa te anunt, dar un noob (Vaptor) te-a sters de la credits, defapt v-a sters pe toti si se mai lauda ca el a muncit la acest GM. Idiot.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Asta este , esti in ROMANIA nu in alta tara . Aici totul este posibil .

Vaptor , a mai avut si GSS si alte porcarii de gamemode-uri si avand in vedere ca el nu stie sa faca nici macar un header la server .. :))))

 

 

The Seby ,

 

" TheSeby

Fain GM-u meu, nu ? =) Iti apreciez munca pe care ai facuto pentru acest GM. Nici nu stii sa editezi /credits, dupa numele tau mai sunt 2 randuri libere. Nab " Luat de pe comunitatea lui Vaptor :))

Edited by VenoWW
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, VenoWW said:

Asta este , esti in ROMANIA nu in alta tara . Aici totul este posibil .

Vaptor , a mai avut si GSS si alte porcarii de gamemode-uri si avand in vedere ca el nu stie sa faca nici macar un header la server .. :))))

 

 

The Seby ,

 

" TheSeby

Fain GM-u meu, nu ? =) Iti apreciez munca pe care ai facuto pentru acest GM. Nici nu stii sa editezi /credits, dupa numele tau mai sunt 2 randuri libere. Nab " Luat de pe comunitatea lui Vaptor :))

El a schimbat doar numele si gata se numeste scripter :))

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
La 02.01.2016la14:43, cristyifrim31O a spus:

Chiar imi pare rau ca ai postat minunatia asta de gamemode. Tin minte cand ai fost alungat de pe XSS, si te-ai lasat o vreme si dupa ti-ai schimbat numele si ai facut XSW.

Cred ca ma stii.([XSS]NeaCristy).

Nu am fost 'alungat' de pe XSS... Am renuntat de buna voie pana la urma... Mi s-a spus ca nu e nevoie sa fac asta, iar dupa ce am renuntat am fost si chemat inapoi, si am refuzat.. In acel moment am considerat ca Max ia niste decizii cam proaste, nu prea stiu cum sa explic... Dar imediat ce am plecat de pe XSS, la fix o luna daca nu ma insel, am ajuns sa inteleg absolut tot prin ce trecea Max, ba chiar am patit acelasi lucru... Si mi-am dat seama ca m-as fi comportat la acel capitol ori exact ca el, ori mai urat fata de Seby, spre deosebire de cum a facut-o el... Era vorba de niste chestii mai personale acolo, si nici eu nu as fi dat cu piciorul la ceva important pentru mine doar pentru a nu-mi supara colegii... Si da, te stiu, NeaCristy.

 

La 03.01.2016la22:35, Romanul a spus:

Imi pare rau sa te anunt, dar un noob (Vaptor) te-a sters de la credits, defapt v-a sters pe toti si se mai lauda ca el a muncit la acest GM. Idiot.

Din pacate, sa-mp.com si sa-mp.ro il dau de gol... Este GameMode-ul meu, internetul poate dovedi acest lucru... Si in plus, nu prea pot fi eu comparat cu Vaptor. Sunt in SA-MP-ul Romanesc din 2011, am un istoric in spate, si toata lumea stia de ce sunt in stare. Si acest GM + 'antecedentele' mele pe XSS, RNG si Jucatori.net au dovedit clar de ce am fost in stare.. Multi mi-au spus ca puteam sa continui cu acest GM si sa fac ceva din ce in ce mai genial... Dar niste motive personale m-au facut sa renunt... Si in plus, nimic nu mai e ce a fost... Nu ma mai atrage acest joc... Nu mai am cu cine sa il joc 'ca pe vremuri'...

 

La 04.01.2016la7:59, VenoWW a spus:

Asta este , esti in ROMANIA nu in alta tara . Aici totul este posibil .

Vaptor , a mai avut si GSS si alte porcarii de gamemode-uri si avand in vedere ca el nu stie sa faca nici macar un header la server .. :))))

 

 

The Seby ,

 

" TheSeby

Fain GM-u meu, nu ? =) Iti apreciez munca pe care ai facuto pentru acest GM. Nici nu stii sa editezi /credits, dupa numele tau mai sunt 2 randuri libere. Nab " Luat de pe comunitatea lui Vaptor :))

In ultimii 4 ani si ceva (in curand 5 probabil :)) ) m-am tot confruntat cu astfel de specimene... Ei sunt o cauza pierduta a omenirii... Niciodata nu o sa poata fi el insusi mandru de el, pentru ca el se cunoaste cel mai bine, si stie ca nu a fost niciodata in stare de nimic... Eu sunt mandru ca astfel de specimene isi doresc sa detina munca mea :D inseamna ca am facut ceva admirabil, ceva demn de copiat. Eu am facut ceva... Ei doar copiaza. :)


** Contact:

M-ati contactat destul de multi pe Yahoo! Messenger... Ce sa zic... In anul 2016 sunt tot mai putini cei ce mai foloesc programul asta... Eu ma numar printre ei... Mai intram pe ID-ul personal sa vorbesc cu 'un prieten', dar intr-un final dovedindu-se a fi o javra, am terminat-o cu el... Cand intram pe ID-ul personal, mai intram si pe ID-urile de le-am spus mai sus ([email protected] si [email protected]), si va raspundeam tuturor la intrebarile legate de GameMode si nu numai... Sansele sunt de 99% sa nu mai intru pe ID-urile alea decat odata pe an, si asta doar daca ma prinde plictiseala brusc... ID-ul personal prefer sa nu il dau, e singurul meu E-Mail mai curat sa zic asa :)) asa ca va dau Facebook-ul meu: Sebastian Marcu (www.facebook.com/theseby69). Nu prea dau Accept strainilor... Daca vreti sa ma intrebati orice legat de GM, SA-MP, sau pur si simplu sa vorbim despre chestii legate de trecut, de SA-MP, etc., imi dati Follow si mesaj... De obicei raspund greu la mesaje... Am problema asta dintotdeauna, majoritatea probabil stiti ce greu va raspundeam pe Mess, desi eram Online.. Dar poate daca vad ca e ceva legat de XSW in mesajul vostru, imi fac timp si va raspund rapid. :)) Oricum sansele sunt mult mai mari sa va raspund pe Facebook decat pe Mess, pentru ca pe Facebook intru. :)) Pe Mess...

Am scris colorat acolo 'Facebook' si numele meu pentru ca probabil majoritatea nu o sa citeasca Post-ul, dar o sa aiba nevoie de ajutor cu GM-ul si nu o sa stie unde ma poate gasi, ca pe Mess nu mai intru. :)) Cu ocazia asta afla si cei ce nu imi stiau inca numele real, cine este The Seby / The RullZ_ =)


@VenoWW vezi ca nu mai merg pozele din postarea ta :)) Cele care au Link-ul dedesubt vad ca inca functioneaza...

Edited by RullZ_
I have edited this Post because of Mere Verzi :)
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

1 oră în urmă, VenoWW a spus:

@RullZ_,ehh asta e :))) Nu am timp sa fac eu poze ! Sa se multumeasca cu cele de dedesubt :P:P

 

P.S : Mere Verzi :)

 

Nu tre sa faci poze, trebuie doar sa repari link-urile alea :)) si imi place ca ai observat aia cu 'Mere Verzi' =)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Am facut cateva modificari la postarea mea de pe SA-MP.com : http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=592888

Am adaugat un Download Link nou: https://www.dropbox.com/s/dwuth6bsnkpv9gx/eXtreme Stunt World.rar?dl=0 care sunt sigur ca va va interesa pe toti, pentru ca pe langa niste modificari 'estetice' ale arhivei, in ea puteti gasi si versiunea Full a WebSite-ului XSW-ului, nu doar cea BETA, care se gaseste in arhiva veche.

Pe langa asta, in arhiva mai puteti gasi acum si un Read Me, foarte util pentru incepatori mai ales, dar nu numai. :)

In 'gamemodes' aveti niste surprize, despre care puteti citi in Read Me.

Have fun!

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, RullZ_ said:

Am facut cateva modificari la postarea mea de pe SA-MP.com : http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=592888

Am adaugat un Download Link nou: https://www.dropbox.com/s/dwuth6bsnkpv9gx/eXtreme Stunt World.rar?dl=0 care sunt sigur ca va va interesa pe toti, pentru ca pe langa niste modificari 'estetice' ale arhivei, in ea puteti gasi si versiunea Full a WebSite-ului XSW-ului, nu doar cea BETA, care se gaseste in arhiva veche.

Pe langa asta, in arhiva mai puteti gasi acum si un Read Me, foarte util pentru incepatori mai ales, dar nu numai. :)

In 'gamemodes' aveti niste surprize, despre care puteti citi in Read Me.

Have fun!

Ce surprize ai pus ca arhiva e cam obeza?

  • Upvote 1

Retras

Link to comment
Share on other sites

Acum 4 ore, Tud0r. a spus:

Ce surprize ai pus ca arhiva e cam obeza?

Tot Site-ul, in loc de versiunea Beta care era pana acum, nu am scos versiunea Beta, iar fisierele .mp3 din Site care se leaga de comanda /mp3 de pe Server ocupa destul de mult.. Imaginile din Site la fel, mna.. Si am mai pus un Read Me si am facut cateva imbunatatiri la tot ce e pe acolo, pentru a fi totul mai 'intuitiv' si usor de instalat. :)

Site-ul arata cam asa, pentru curiosii care nu reusesc sa si-l instaleze sau n-au chef sa descarce arhiva :)) :

Pagina Principala:

screenshot_357.png

screenshot_358.png

'User Control Panel' cum va place voua sa-i spuneti :))

screenshot_359.png

N-am avut timp sa o termin.. Aici ar merge un tabel frumos cum o sa vedeti mai jos ca e pe pagina cu Player Stats, mna, niste butoane mai frumoase, poate ceva PhotoShop sau macar CSS... Ideea e ca functioneaza.

screenshot_360.png

Player Stats-ul. Si se poate vedea in dreapta sus ca Server-ul a fost Parolat (cel din LocalHost).

screenshot_361.png

screenshot_362.png

screenshot_363.png

Lista cu Adminii. Am pierdut poza care era acolo sus, deasupra tabelului :)) Se poate vedea in dreapta sus ca Server-ul a fost Inchis. Nici in bara Windows-ului nu mai am consola :)

screenshot_364.png

ChangeLog-ul Server-ului.

screenshot_365.png

Lista cu Clan-urile Server-ului.

screenshot_366.png

Lista cu Gang-urile Server-ului.

screenshot_367.png

Pagina unui Gang random ales de pe Lista de mai sus :)

screenshot_368.png

 

Si cam atat... Design-ul nu este prea subiectiv, cred ca tuturor va place, nu cred ca l-ati mai vazut pe alte comunitati in 2015, cand am facut acest Site, si mna... E un inceput bun pentru cine vrea sa faca ceva frumos din el :) Sper sa va ajute!

Edited by RullZ_
Link to comment
Share on other sites

Acum 3 ore, DeXu a spus:

Cum pun gm pe mysql ? sa ma pot loga ?

Depinde unde doresti sa il folosesti pe localhost sau pe host ?

Daca doresti pe localhost ai nevoie de programul xampp(ceva de genu)

Apoi cauti in gamemode: mysql_connect

Vei avea gen : mysql_connect("127.0.0.1","Uzzi25","Uzzi25","FDJYMpLuMuESz95S"); (aici modifici tu )

2c4AJX1.png

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Salutare! Sunt tot eu, Seby (aka RullZ), nu mi-am mai batut capul sa ma conectez la cont-ul vechi (am uitat date de conectare si tot), si imi pare rau ca readuc la viata un topic atat de vechi, uitat de lume, dar as vrea sa va mai dau ceva 'goodies': https://www.dropbox.com/s/5onl2k0s3g96ute/SA-MP.zip?dl=0

Sunt niste 'chestii' de care nu am mai avut nevoie din 2015 si pana azi, si am zis ca ar fi pacat sa moara uitate pe un HDD extern plin de praf, asa ca mai bine le impart voua 😂 Sper sa fie utile cuiva. Ciao!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.