Jump to content

Andreys.

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Andreys. last won the day on May 22 2016

Andreys. had the most liked content!

Profile Information

  • Level of knowledge
    Mediu

Recent Profile Visitors

993 profile views

Andreys.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Salut. Cand ma duc in fata bancii si dau /rob ( mai am pe cineva in masina, trebuie sa fim 2 pentru a da rob ) primesc asta : You need to be minimum 1 players with level 5 or higher and 10 rob points. Ceea ce in gamemode pare a fi ok. Si mai este o mica eroare , din moment ce eu pun egalitatea aici if(robbers == 2) return SendClientMessage(playerid, COLOR_ERROR, "You need to be minimum 1 players with level 5 or higher and 10 rob points."); Se planteaza o bomba pe usa seifului, dupa care bubuie si usa nu se distruge pentru a trece la urmatorul checkpoint. Si mai am : Astept un raspuns de la voi. Poate ma puteti ajuta.
  2. Esti genul de persoana pe care nu o suport. Toti ca tine ajung in lista mea de ignore. Cei care nu gasiti comenzile ascunse, cautati in gm functia EstiFondator(playerid); si vedeti ca e pus numele copilului asta Uzzi25. Esti bun. Nu am ce sa zic. Nici macar atata lucru nu te-a dus capul sa modifici publicul sa nu bata la ochi. Acelasi moloz ca pe bigzone.
  3. Si HZone.Ro este destul de buna .
  4. Cred ca va-ti dat seama ca are functii ascunse in el
  5. În ultima vreme , s-au mai făcut câteva update-uri pe server ! Interfața s-a schimbat în totalitate și a fost adaugată comanda /buyadmin.Să vedem câteva poze ! Vă așteptăm . IP : 93.119.25.193:7777 Admin level 2 Gratis PERMANENT + V.I.P Level 9 Gratuit PERMANENT /BuyAdmin /BuyVIP
  6. s4urik, ai dreptate. Dar trebuie să mă apăr și eu într-un fel dacă el începe să editeze poze de când eram mic. Nu se uită la el că e praf de bubuie, are tupeu să se lege și de alții . El dorește să crească în fața mea, dar eu i-am spus de multe ori că tot un nimic va rămâne pentru mine, și cu asta am încheiat discuția
  7. Rihno ? Hai să fim serioși. Ai spus să îi fac nu știu ce lui s4urik pentru a mă ajuta. În locul tău aș tăcea. Îți dai maxim singur în ceea ce spui. Nu uita cine te-a învățat să faci comenzi, posibil că ai uitat, nu uita cine te-a adus pe comunitatea aceea (nu dau nume) dacă nu veneam atunci cu RSE-ul în comunitate, tu habar nu aveai de ea. Eu , în comparație cu tine mă descurc în ceea ce fac cu Romania Stunt Edition. Dacă primesc o eroare pe care nu știu să o rezolv, imediat mă duc să caut pe net, dar în nici un caz nu stau să mă milogesc de alții să mă ajute ca tine, te rugai de mine pe mess să te ajut să faci o comanda pentru rpg. Câteodata poate mai am nevoie de ceva și nu găsesc pe net, discut cu cineva din listă care se pricepe mai bine , ușor . În nici un caz ca tine cu buzz-uri și mai multe chestii. Să nu uităm că ai avut un server de RPG pe care voiam amândoi să ne ocupăm de el, dar te-ai ocupat doar tu pentru că eu am ales să părăsesc comunitatea.Te-ai chinuit vreo 3 săptămâni să strângi 25 lei pentru a lua un host de la ZeroPing. După ce a expirat prima lună , serverul a fost inchis, sau l-ai vândut cuiva (Hostul) , nu mă interesează. Nu ai fost în stare să ții un server pe picoare, domeniul ăsta nu este de tine.Dacă știi că nu îți permiți 25 lei LUNAR, nu trebuia să iei host. Ai dat 25 lei degeaba.Sunt multe chestii care te fac de râs , dar nu stau să le enumăr pe toate. Așa că taci din gură că ești un nimic în fața mea . Aa da, și pentru chestia aia cu youtube, ți-am făcut o reclamație, verifica email. Salut.
  8. =)) Am trăit să o văd și pe asta.
  9. Caută un fișier pe nume index.php sau config.php , ceva de genul, și trebuie să completezi acolo unde îți arată sql_user sau mysql_user cu datele de la baza ta de date MySQL. Sper că te-am ajutat .
  10. GM-ul este frumos. Îți dau +1.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.