Kingsley Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 (edited) Topic-ul e vechi ( 12 septembrie 2015 ) de cand eram nab si paralel cu planeta PAWN.Cer stergerea topic-ului. Edited April 2, 2016 by Tud0r. #Imparat #Codat Retras
MrTuNNe Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Eu unul nu recomand,am vazut ca ai trecut pe la Ajutor scripting si nu prea ai fost instare sa treci un GM de pe strcmp pe zcmd,ai cerut ajutor... Eu cel putin la partea de PAWN nu te-as recomanda,la restul,nu stiu ce sa zic...in fine...succes! 1 Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord
Kingsley Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 Asta era acum 3luni cand eram la inceput...dar ma-m perfectionat si am invatat.Oricum cei care vor cumpara sistemele vor testa mai intai inainte de plata. Retras
Mister Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Parerea mea e la fel ca a lui TheTuNNeFPS. Fara suparare dar cat poti invata in 3 luni. Si acealea de la ajutor scripting erau un nivel de incepator aprope si acum acesta e de profesionist. Acum cateva zile poate 2 saptamani am vazut ca postai.Fiecare client face ce crede si ce vrea pana la urma. __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Grigo Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Asta era acum 3luni cand eram la inceput...dar ma-m perfectionat si am invatat.Oricum cei care vor cumpara sistemele vor testa mai intai inainte de plata.wow si acum tu ceri diferite sume de bani pt servicitii de calitate invatate in 3 luni =)) succes boss My WebSite GamingZone.Ro
NonSt0p3R Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Nu recomand, nu stie pic de scripting, l-am pus sa-mi faca ceva i-am dat GM si nu mi-a mai raspuns. Nu recomand!
Kingsley Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 On 23.03.2016 at 16:32, NonSt0p3R said: Nu recomand, nu stie pic de scripting, l-am pus sa-mi faca ceva i-am dat GM si nu mi-a mai raspuns. Nu recomand! Morr ma... Vii la mine si imi dai gm-ul saints si zici ... sa iti fac un DS ca pe b-zone si un sistem de PIN asa dintr-o data... Retras
sTrong. Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Tu ai putea oferi niste servicii,dar în niciun caz servicii scripting. Ai fost acum ceva timp si pe la mine...pe vremea acea eram la inceput cu samp-ul,te laudai ca faci,ca dregi...dar din pacate nu erai in stare sa urci un GameMode pe host şi să-l conectezi la baza de date. Aşa că dispari cu tot cu serviciile tale! În plus ai furat si GameMode-ul lui saracul @S1meD .. Nu recomand !
S1meD Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Nu recomand, mi-a furat GM-ul pe care oricum nu mai lucrez, @NonSt0p3R te-a pus sa faci un amarat de DS si nu ai putut si acum esti la nivelul de Proffesional. Hai siktir. 1
Recommended Posts