- 0
Comanda lideri multipli
-
Similar Content
-
- 2 replies
- 2.003 views
-
- 1 answer
- 449 views
-
- 0 replies
- 355 views
-
- 2 answers
- 1.044 views
-
Am o problema cu un battlepass,de ce nu merge comanda /misiuni cand o scriu,tin sa precizez ca script-ul mi l-a facut chatgpt
By cbnmihaita,
- 2 answers
- 859 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.

Question
Sealand123
Problema intalnita (descriere): Am facut o comanda care imi arata liderii online, merge dar daca sunt mai multi lideri online ce pot sa ac pentru ca il afiseaza doar pe primul.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
if(strcmp(cmd, "/liderii2", true) == 0) { new result[100],offleader[100],string[300]; mysql_query("SELECT NULL FROM players WHERE Leader='2'"); mysql_store_result(); mysql_free_result(); format(string, sizeof(string), "In total avem %d Lideri la factiunea doi",mysql_num_rows();); SendClientMessage(playerid,-1,string); format(string,100,"SELECT `username` FROM `players` WHERE `Leader`='2'"); mysql_query(string); mysql_store_result(); if(mysql_retrieve_row ()) { mysql_fetch_field_row(result, "username"); strmid(offleader, result, 0, 255, 255); format(string, sizeof(string), "Numele liderului la factiunea 2 este %s",offleader); SendClientMessage(playerid,-1,string); } }Imagini / Video (optional): -
Ati incercat sa rezolvati singur?:
Am adaugat asta
else if(mysql_retrieve_row () == 2) { mysql_fetch_field_row(result, "username"); strmid(offleader, result, 0, 255, 255); format(string, sizeof(string), "Numele liderului la factiunea 2 este %s",offleader); SendClientMessage(playerid,-1,string); }Dar il afiseaza tot pe acela
3 answers to this question
Recommended Posts