WiDuAlK Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) Salutare lume, am creat bine-inteles si eu un sistem de register-login mai special, si am zis sa v-il arat si voua pentru a-mi da o parere sau sfat. Vreau o parere sincera, iar sfaturile le voi lua in considerare daca e cazul Edited May 31, 2015 by WiDuAlK.SaMp 3 @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
NoNamed Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Salutare lume, am creat bine-inteles si eu un sistem de register-login mai special, si am zis sa v-il arat si voua pentru a-mi da o parere sau sfat. Vreau o parere sincera, iar sfaturile le voi lua in considerare daca e cazul La email arata urat , si zic ca parca ai mai putea colora cateva din texte . In rest frumos, jos palaria ! :)
WiDuAlK Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 La email arata urat , si zic ca parca ai mai putea colora cateva din texte . In rest frumos, jos palaria ! :)Da, nu prea am ce sa fac... 1 @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
WiDuAlK Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 esti dat dracu ma! GG ms, da is d'al lui Dumnezeu ;) @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
BoBBiTa Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 La o chestie de asta lucram si eu, mai demult... Banuiesc ca l-ai facut in IPLEOMAX Textdraw editor, nu? // Desenul meu animat // Alte episoade aici: https://www.youtube.com/channel/UCF2kY1CzhHI_PCyV5LprQ1w/videos
WiDuAlK Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 La o chestie de asta lucram si eu, mai demult... Banuiesc ca l-ai facut in IPLEOMAX Textdraw editor, nu?Cine stie cunoaste 1 @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Punct. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Totusi, la email se vede urat. Poate daca micsorezi dimensiunea fontului, si faci casuta aia putin mai lunga, poate ar ajuta. Din simplul motiv ca am vazut cateva astfel de login/register-uri, pot spune ca se mai poate lucra la design. Nu mai deschideti in pu*a mea servere de SA:MP ! Jucati-va pe cele care sunt ! Sunt suficiente ! Reguli de bun simt: 1. Nu faceti reclama unde nu trebuie ! 2. Nu injurati ca la usa cortului ! 3. Daca esti analfabeti, taci din gura ! 4. Nu abuza de 'scuze', 'din greseala' ! My work ::: http://pastebin.com/VRNRcaAs
WiDuAlK Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Totusi, la email se vede urat. Poate daca micsorezi dimensiunea fontului, si faci casuta aia putin mai lunga, poate ar ajuta. Din simplul motiv ca am vazut cateva astfel de login/register-uri, pot spune ca se mai poate lucra la design. Il poti lua ca prototip daca vrei cred ca am sa il refac..., dar momentan il las asa. @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Recommended Posts