Problema intalnita (descriere): Am incercat sa fac un dialog cu comanda /help sa fie din dialog lista si apoi msgbox, dar apare doar lista apoi nu functioneaza OnDialogResponse, nu apare celalalt dialog dupa ce selectez ceva din lista. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Nu imi da nici o eroare Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Imagini / Video (optional): Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, mai am dialog-uri in server si merg, dar nu le-am facut eu, daca puteti spuneti-mi exact cum fac un dialog cu comanda /help (doar 1-2 comenzi sau text ceva sa inteleg) din lista si msgbox.
Question
CriatixX
Problema intalnita (descriere): Am incercat sa fac un dialog cu comanda /help sa fie din dialog lista si apoi msgbox, dar apare doar lista apoi nu functioneaza OnDialogResponse, nu apare celalalt dialog dupa ce selectez ceva din lista.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Nu imi da nici o eroare
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
Imagini / Video (optional):
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, mai am dialog-uri in server si merg, dar nu le-am facut eu, daca puteti spuneti-mi exact cum fac un dialog cu comanda /help (doar 1-2 comenzi sau text ceva sa inteleg) din lista si msgbox.
22 answers to this question
Recommended Posts