Guest PlayON Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Neonkiller" post="49638" timestamp="1293975611"] incearca asta format(coordsstring, sizeof(coordsstring), ""CREM"Level:"BLUE"[%d]"CREM" Sex:"BLUE"[%s]"CREM" Age:"BLUE"[%d]"CREM" Origin:"BLUE"[%s]"CREM" SpawnHealth:"BLUE"[%.1f]"CREM" Cash:"BLUE"[%s]"CREM" Bank "BLUE"[%s]"CREM" Ph:"BLUE"[%d]"CREM"", level,atext,age,otext,shealth+50, FormatMoney(cash), FormatMoney(account), pnumber); SendClientMessage(playerid, -1,coordsstring); scuzama daca nu merge , is foarte obositPentru ca folosind culorile RGB ocupa deja 8 caractere dintr-un string.SI max intr-un string e de 129 pentru chat.
Flyer-Satyr Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 frumos tutorial , ca incepator am inteles foarte bine :X5/5 bravo frate !
antonio112 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Foarte interesanta chestia ... am testat`o si eu si functioneaza. Am observat ceva, la tine in exemplu, ai pus: "#COL_WHITE" dar din cate am testat eu, se poate si fara '#' (diez), adica se poate pune doar: "COL_WHITE". Este vreo diferenta intre ele si n`am observat eu sau e tot una ?Oricum, multam fain de tutorial, ai facut o treaba buna.
songoku11 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Mai mare spammer ca tine JUR CA N-AM VAZUT! Deci:un tutorial foarte folositor , good jobsi: interesantIn acelas topic .... SPAMMERULE!LOOOL si JoeMan a zis de 3 ori in topicul asta ca e folositor tutorialul etc=))
k3nw00d_kri5ty Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Bun de mancat a?Interesant tutorial !
RaulSTAR Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 scuzati ca ma bag aiurea si o sa radetiDar cum pot face si eu ? Bag alea in pawno?Ca la download ma baga pe siteul ala de cauta singur pe goagal.
Guest PlayON Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 scuzati ca ma bag aiurea si o sa radetiDar cum pot face si eu ? Bag alea in pawno?Ca la download ma baga pe siteul ala de cauta singur pe goagal.Da ba asa e, te da pe ''Goagal'' sa cauti tu singur Color Picker, bagi alea in GM si le folosesti cum ti-am spus.
argo Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 frate .. esti FF tare;) da mai baga culori ca nui completa lista
Guest PlayON Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 frate .. esti FF tare;) da mai baga culori ca nui completa listaErmm...Fati-le singur :|
Guest PlayON Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 ne dai si noua gm-ul ala? :grin:Cand or zbura porcii!
IstuntmanI Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Cand or zbura porcii!ne dai si noua gm-ul ala? :grin:Nu vrei sa ne dea tot calculatorul lui mai bine ?PS: Pana acum mi se parea aiurea aia cu COL_BLUE, COL_RED, etc ... dar acum cred ca o sa le folosesc ^^
Guest PlayON Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 stuntman-=!!" post="66558" timestamp="1302880445"]Nu vrei sa ne dea tot calculatorul lui mai bine ?PS: Pana acum mi se parea aiurea aia cu COL_BLUE, COL_RED, etc ... dar acum cred ca o sa le folosesc ^^Facand asa poti folosi aceasi culoare oriunde si o schimbi doar dintr-un loc, adica din #define, simplu.0Admin foloseste doar 4 culori, GREY, ORANGE, GREEN si BLUE, dar nu culori turbate, ci linistite!
Guest PlayON Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Merge si la "GameTextForPlayer" ?Nu. Acolo doar ~r~ ~g~ ~b~ ~y~ ~p~ ...Dar poti deschide o culoare cu ~h~Exemplu:Deschis~r~~h~~r~~h~~h~Si mai deschisDaca tot repeti ~h~ devine alb.
EterNo Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Nu. Acolo doar ~r~ ~g~ ~b~ ~y~ ~p~ ...Dar poti deschide o culoare cu ~h~Exemplu:Deschis~r~~h~~r~~h~~h~Si mai deschisDaca tot repeti ~h~ devine alb.Aha nu stiam ca cu ~h~ se face mai deschisa culoarea de obicei cand puneam ~l~ adica negru nu se intelegea nimic , ms !
Guest PlayON Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Aha nu stiam ca cu ~h~ se face mai deschisa culoarea de obicei cand puneam ~l~ adica negru nu se intelegea nimic , ms !Asta e, cu negru nu merge, a zis-o pe Wiki. :smiley:
bengosu2010 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Dar nu poti sa le folosesti si cand scri in Local Chat?
Recommended Posts