MAXYMUSS Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Descriere tutorial: Vreau sa fac si eu pe un server mysql kilometraj la masinile personale , gamemode blown folosesc , am incercat eu sa fac ceva dar nu citeste km dupa restart , o sa las mai jos ce am facut eu . public CheckGas() { for(new i=1; i<= MAX_VEHICLES; i++) { if(i != INVALID_VEHICLE_ID) { GetVehicleParamsEx(i,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); if(engine == VEHICLE_PARAMS_ON && alarmon == 0) { if(IsAPlane(i) == 0 && IsABoat(i) == 0 && IsABmx(i) == 0 && Gas > 0 && i != 307 && i != 308 && i != 171 &&i != 172 && i != 173 && i != 174 && i != 161 && i != 162 && i != 163) { Gas--; foreach(Player, o) { new Float:Viteza = GetVehicleSpeed_P(o); if(Viteza > 5 && GetPlayerState(o) == PLAYER_STATE_DRIVER && GetPlayerVehicleID(o) == i) { CarData[i-PreVehicle][cKM]++; new query[MAX_STRING]; format(query, sizeof(query), "UPDATE cars SET KM='%d' WHERE id=%d", CarData[i-PreVehicle][cKM], i-PreVehicle); mysql_query(query); } } } } } } foreach(Player, i) { if(GetPlayerState(i) == PLAYER_STATE_DRIVER) { new vehicle = GetPlayerVehicleID(i); if(Gas[vehicle] >= 1) { if(Gas[vehicle] <= 10) { PlayerPlaySound(i, 1085, 0.0, 0.0, 0.0); } } else { GetVehicleParamsEx(vehicle,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); SetVehicleParamsEx(vehicle,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective); GameTextForPlayer(i,"~w~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~nu mai ai benzina",1500,3); } } } return 1; } aceasta salveaza km in baza de date dar nu stiu cum sa-l fac sa citeasca .. Va multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiDuAlK Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 (edited) foloseste format(query, sizeof(query), "UPDATE cars SET `KM` = `KM` + %d' `Money` = `Money` + '%d' WHERE id=%d", CarData[i-PreVehicle][cKM], i-PreVehicle); mysql_query(query); Edited February 21, 2015 by WiDuAlK.SaMp @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAXYMUSS Posted February 23, 2015 Author Report Share Posted February 23, 2015 Am reusit sa fac , dar dupa ce iesi de pe server sau intra alt cnv in masina nu mai apare textdraw km si nici nu ii mai contorizeaza :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts