LaZ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cum se poate bana un jucator temporar ? De ex. comanda /tempban [id] [timp].Am cautat si pe net da nu prea am inteles cum se face.
0 Guest Sharp Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 /ban <nick> <text> eu stiu ca odata ce dai /ban,dai ban permanent
0 LaZ Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 /ban <nick> <text> eu stiu ca odata ce dai /ban,dai ban permanentNu asta caut: /ban <nick|id> <motiv>Se mai poate /ban <nick> <motiv> <timp> de ex. /ban Player codat 20 20 de zile. Pe multe servere am vazut asa ceva. Am cautat si pe forumul oficial si nu am gasit.
0 Administrator -=[Vyorel]=- Posted February 7, 2009 Administrator Posted February 7, 2009 Pana la urma ai gasit? ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
0 Guest farse Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Asta chiar cai greu..folosesti FS lu Seif sBanMachine
0 cmg4life Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Pey, tre sa folosesti dini si alea... Cand se foloseste comanda /tempban, salveaza intr un fisier ipul tipului banat, si timpul pt cat a fost banat si ora la kre a fost banat ( ora serverului )... iar in gamemode fa o chestie, aia cu calculatetime sau asa cva kre ia timpu real, si dak oldh ( asta fiind ora aia veche ) e mai mica decat X decat ora veche atunci dai SendRconCommand("unbanip %s"); bn, un string, dar aici sa fie ipul din fishier...Deci, Salvezi ipul, timpul si ora ( si data... eventual ), iar in gamemode pune un timer, o data la o ora, care sa verifice timpul din fisier, si dak timpul din fisier ( si data ) sunt mai mici decat timpul actual si data actuala, atunci dai rcon unbanip...Cam asta e systemul, dar tre sa vezi u cum se calculeaza data si timpul serverului... -Toate tutorialele postate intra aici sau puneti-le direct [url=http://www.sa-mp.ro/forum/index
0 Administrator -=[Vyorel]=- Posted February 7, 2009 Administrator Posted February 7, 2009 Aha...cam greu de facut.Dar exista vreun FS cu asa ceva gata facut? ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
0 heatON Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 si inca cum.Dar mai bine ia doar comanda de pe FS lui tu vorbesti numa da nu stii nu-i asa usor dup cum crezi sa scoti o anumita comanda asa complicata Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.Va salut cu respect (pe cei care merita).
0 LaZ Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Bravo... Ati redeschis un topic vechi, cat forumul !
0 NinjaCroko Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 yeeee suntem tari , am deschis un topic de acu :2 ani , 4 saptamani , 3 zile , 5 secunde , 1 sutim Da nu stie nimeni cum pot sa fac asta ?cu sBanMachine nu merge ca e bugat :( Gamemodes [url=http://www.sa-mp.ro/f
0 LuciaN Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Deci pana la urma ati reusit ? [img width=222 height=100]http://www.speedtest.net/result/734520190.pn
Question
LaZ
Cum se poate bana un jucator temporar ? De ex. comanda /tempban [id] [timp].
Am cautat si pe net da nu prea am inteles cum se face.
11 answers to this question
Recommended Posts