Jump to content

LuciaN

Membru
  • Posts

    152
  • Joined

  • Last visited

    Never

About LuciaN

  • Birthday 03/30/2009

LuciaN's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Am nevoie de putin ajutor am vazut pe multe servere texte cumva lipite pe masini, de exemplu am vazut pe un server ca pe masinile infernus scria Police , Sau pe alta masina scria S.R.I. intrebarea mea este cum asi putea sa fac si eu asemenea ?
  2. Problema rezolvata mersi mult angel si Leon. Se poate inchide acest topic. Multumesc !
  3. Mersi angel functioneaza daca ai vreo idee cum pot sa fac in asa fel incat daca e /engine on sa consume chiar daca playerul nu e in masina iti raman recunoscator.
  4. Defapt nu merge .. se blocheaza atat ..
  5. http://pastebin.com/yyGtm3Y5 aici e functia checkgas
  6. http://pastebin.com/kvbDbtQH aceasta este comanda ce trebuie sa adaug ?
  7. Salut tuturor am si eu o intrebare asi dorii daca ma poate ajuta cineva sa rezolv problema cu /engine. Adica cand dau /engine si porneste motorul sa consume benzina si cand dau din nou /engine sa nu mai consume. Am facut pana acuma tot numai nu stiu chestia cu consumul de benzina cum sa fac. Please Help me.
  8. add yahoo messenger: Am luat Warn !
  9. LuciaN

    Ajutor !

    Deci nu ma poate ajuta nimeni ?
  10. LuciaN

    Ajutor !

    Am nevoie de ajutor ma chinui de ceva timp si nu prea stiu cam cum sa rezolv. Am o intrebare cum pot sa sterg acest dialog. Poza: http://imgur.com/kWMhXRS _______ Alta problema. Cum pot sa fac in asa fel incat playerul din VirtualWorld 1 sau nu vada ce scrie playerul din VirtualWorld 2.
  11. LuciaN

    Help Server

    Multumesc pentru ajutor. Problema rezolvata.
  12. LuciaN

    Help Server

    Salut tuturor. Am nevoie de putin ajutor. Acum nu de mult m-am mutat la casa si singura solutie pentru a avea internet a fost romtelecom. Bine problema este ca vreau sa lucrez la un server si pur si simplu nu imi gasesc Ip-ul. Am intrat pe www.adresameaip.ro sa vad ip am copiat ip am adaugat :7777 si nimic. Va rog am nevoie de putin ajutor pe aici.
  13. lasatil pe saliery ca daca mai vorbiti cu el va fura si voua modurile )) Frumos tutorial
  14. da au dreptate astia bagati xstreamer ca e foarte bun de se rupe ). Incearca streameru asta. Majoritatea serverelor il folosesc si sunt foarte multumite http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.