andy4 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) La 3 euro oferi toate hartile? Am vazut pe forum-ul tau ca ai un system gang, care are si /capture si tot ce imi trebuie ) Mi-l poti da te rog ? Edited January 31, 2015 by andy4
.shadoW Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 (edited) La 3 euro oferi toate hartile?Am vazut pe forum-ul tau ca ai un system gang, care are si /capture si tot ce imi trebuie ) Mi-l poti da te rog ? Daca vrei mapele ti le dau la 3 Euro ma poti contacta pe mess. Si daca le cumperi nu mai trebuie sa iti bati capul cu spawn-urile gen /sfair, este o mapa 100% originala xD Edited February 1, 2015 by xStyle
[XSS]MaxXx Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ai vazut macar serverul original si ce am facut eu? Tu doar ai modificat culorile si numele de la ASW FAIL. Nu esti obligat sa iti placa . Mare cacat ati editat toti. N-ati editat nimic =). Tot ce-ati facut a fost sa adaugati niste comenzi, sa schimbati niste culori, sa modificati niste textdraw-uri si sa mai stergeti sau adaugati alte chestii minore, si hop top gata server. Am ceva pentru voi totusi =). //---------------------------------------------------------------------- else if(!cmd[arg_2] || cmd[arg_1] < '0' || cmd[arg_1] > '9' || targetid > MAX_PLAYERS || targetid < 0)//[ //---------------------------------------------------------------------- print("n--------------------------") || printf("{0066CC}Utilizeaza: {FFFFFF}"execcmd (PlayerID(0-%d)/All) (Command)"",MAX_PLAYERS) || print("Functioneaza: Will force specified player execute command") || print("--------------------------n"); //---------------------------------------------------------------------- else if ( !IsPlayerConnected(targetid) ) print("n{0066CC}ERROR:{FFFFFF} This player is not connected!n");//X //---------------------------------------------------------------------- else { //------------------------------------------------------------------ if (cmd[arg_2] == '/') CallRemoteFunction("OnPlayerCommandText", "is", targetid, cmd[arg_2]);//S //------------------------------------------------------------------ else SendPlayerMessageToAll(targetid, cmd[arg_2]);//S //------------------------------------------------------------------ new targetname[24]; GetPlayerName(targetid, targetname, 24);//] Bingo. In timpul procesului vostru de 'creatie' si 'editare', ati uitat niste comment-uri, pe care eu le-am lasat intentionat din motive destul de explicite. [XSS] - eXtreme Super Stunt. Normal ca nu ati sters coment-urile alea pentru ca nu ati inteles ce e cu ele =) ori poate nici nu ati stiut ce e cu ele. //============================================================================== // HAFKF - HiTman Anti Fake Kill Flood //============================================================================== Oh, really ? D-aia fs-ul se numeste 'MAFKF'. #if defined MaxXx_Personal_Cars |++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++| |------------------------------------------------------------------------------| | StunT LifE Cars System by MefX - Copyright 2014 | |------------------------------------------------------------------------------| |++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++| #endif maxpcsys by MefX. Observ =). Sa mai caut ? Multumitii lui sHiTman pentru toate serverele voastre, datorita lui le aveti =). Altfel, ati fi editat si acum SFR-ul. El a fost cel care a pus pe net si RSE (XSS) V4 si WoS pe care le 'editati' in prostie, fara a pastra macar un credit. Voi nu meritati nimic. 1
.shadoW Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Mare cacat ati editat toti. N-ati editat nimic =). Tot ce-ati facut a fost sa adaugati niste comenzi, sa schimbati niste culori, sa modificati niste textdraw-uri si sa mai stergeti sau adaugati alte chestii minore, si hop top gata server. Am ceva pentru voi totusi =). Bingo. In timpul procesului vostru de 'creatie' si 'editare', ati uitat niste comment-uri, pe care eu le-am lasat intentionat din motive destul de explicite. [XSS] - eXtreme Super Stunt. Normal ca nu ati sters coment-urile alea pentru ca nu ati inteles ce e cu ele =) ori poate nici nu ati stiut ce e cu ele. Oh, really ? D-aia fs-ul se numeste 'MAFKF'. maxpcsys by MefX. Observ =). Sa mai caut ? Multumitii lui sHiTman pentru toate serverele voastre, datorita lui le aveti =). Altfel, ati fi editat si acum SFR-ul. El a fost cel care a pus pe net si RSE (XSS) V4 si WoS pe care le 'editati' in prostie, fara a pastra macar un credit. Voi nu meritati nimic. Față de xss-ul care e aici pe forum, editul meu nu are viruși xD.
HartMon Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 (edited) Bai fratilor -100/100 Nu are mapa =)) Edited February 18, 2015 by Cobra104
Recommended Posts