WiDuAlK Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Descriere tutorial: Cum pot face un sistem le level pe ore pe mysql?Mentionez ca cel mai mult ma intereseaza orele adica vreau cv de genu lvl 2>6 ore ; lvl 3>8 ore si tot asa mai departe pana la max lvl 100 sau 200 ma rog , faceti voi cv un model din care sa ma inspir. @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Stark.sys Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 adica gen /upgrade daca ai 6 ore sa poti face up ? "Mulţi programatori buni fac programare nu pentru că se aşteaptă să câştige bani sau să fie lăudaţi de public, ci pentru că e amuzant să programezi." - Linus Torvalds
WiDuAlK Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 (edited) cv cu RespectPoints , puteti face un inceput , ca pe dini , tiam spus ce ma intereseaza , chestia pe ore , pt ca sisteme de levele am vz , dar nu aveau ce ma intereseaza adica sa stiu cum setez orele pt levele Edited September 29, 2014 by WiDuAlK.SaMp @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Stark.sys Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) e ceva bun ? P.S: Sunt incepator http://pastebin.com/qytv7d9b si pt phpmyadmin http://pastebin.com/NPwkApUm Edited September 30, 2014 by sRk7 "Mulţi programatori buni fac programare nu pentru că se aşteaptă să câştige bani sau să fie lăudaţi de public, ci pentru că e amuzant să programezi." - Linus Torvalds
WiDuAlK Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Eu fac un payday , si vreau ca la payday sa imi dea cate un RespectPoint(RP).Stiu cum se face, dar vreau ca la lvl 1 pt a trece la lvl 2 sa ai 6 RP, la lvl 2 pt a trece la trei sa al 8 RP-uri si tot asa.... cum fac orele astea care ma intereseaza. @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Stark.sys Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Pentru payday. http://pastebin.com/mi8HYqU7 sper sa fie cea ce doresti. "Mulţi programatori buni fac programare nu pentru că se aşteaptă să câştige bani sau să fie lăudaţi de public, ci pentru că e amuzant să programezi." - Linus Torvalds
Джо Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) Foarte simplu: Pui : if ( exp == 5 ) { PLayerInfo[ playerid ][ pLevel ] = 2; } Dupa ce ai pus variabilile cu pExp= +1) Faci un timer de 1h si bagi exp++; Asta nu e pe mysql dar iti va merge cu siguranta,mie imi merge care nu lucrez pe mysql dapai tie. Edited October 5, 2014 by Adrian_Petre
WiDuAlK Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 (edited) am gasit gata , pe mine ma interesa un algoritm... Uite unul: if( strcmp( cmdtext, "/buylevel", true ) == 0 ) { new iLevelCost = Level[ playerid ] * LEVEL_RATE; if( RespectPoints[ playerid ] < iLevelCost ) return SendClientMessage( playerid, -1, "ERROR: Nu ai destule puncte de respect" ); Level[ playerid ] ++; RespectPoints[ playerid ] = ( PremiumPlayer[ playerid ] > 0 ) ? ( RespectPoints[ playerid ] - iLevelCost ) : ( 0 ); SendClientMessage( playerid, -1, "LevelUP" ); return 1; } Edited October 6, 2014 by WiDuAlK.SaMp @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Джо Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Deci rezolvat?Daca da rog un moderator sa dea lock. Multumesc.
Mafia. Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ai 24 de ore sa spui daca s-a rezolvat sau nu ! In caz contrar "TOPIC CLOSED"
Recommended Posts