- 0
Ajutor va rog
-
Similar Content
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
DeViLz_RO
Nick: DeViLz_RO
Problema: Am niste probleme cu dialoguri,primul dialog mi-l arata,dar dupa ce apas OK Sau altceva nu mai arata niciun dialog (urmatorul).Mentionez ca este vorba de un GM + FS
Dialog:[pawn]public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
{
if(dialogid == 55555)
{
if(response)
{
ShowPlayerDialog(playerid,55555,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Intrebarea numarul 1.","{77A3F0}Pe care parte trebuie sa conduci mereu?","Dreapta", "Stanga");
return 1;
}
SCM(playerid, COLOR_CRS3, "** Testul sa oprit pentru ca ai apasat pe iesire.");
DMVTest[playerid] = 0;
return 1;
}
if(dialogid == 650000)
{
if(response)
{
ShowPlayerDialog(playerid,650000,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Intrebarea numarul 2.","{F9F7CE}Bravo la prima intrebare ai raspuns corect.\n\n{77A3F0}Din imaginea urmatoare,Care sofrer are prioritate?","Dreapta", "Stanga");
return 1;
}
SCM(playerid, COLOR_CRS3, "** Imi pare rau, dar ai raspuns gresit la aceasta intrebare.");
DMVTest[playerid] = 0;
return 1;
}
if(dialogid == 3215)
{
if(response)
{
ShowPlayerDialog(playerid,3215,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Intrebarea numarul 3.","{F9F7CE}Bravo si la a doua intrebare ai raspuns corect.\n\n{77A3F0}Trebuie sa opresc masina cand imi cere un politist?","Da", "Nu");
return 1;
}
SCM(playerid, COLOR_CRS3, "** Imi pare rau, dar ai raspuns gresit la aceasta intrebare.");
DMVTest[playerid] = 0;
return 1;
}[/pawn]
Hmm ma intreb de ce nu raspunde la dialoguri? :undecided:
Va rog ajutor,daca mai e nevoie de ceva cereti mai jos !
4 answers to this question
Recommended Posts