Jump to content
  • 0

Problema cu sv de samp.

Question

Posted

Am o problema cu sv de samp deci.Cand il fac si il deschid mie imi apare ca e deschis pot sa intru pe el sa ma joc dar cand dau ip la alcineva zice ca e inchis am incercat sa modific in sv .cfg  lanmode 1 dar degeaba nu a mers tot asa face. :'(

13 answers to this question

Recommended Posts

Posted

pai eu am tinut un an sv de samp dar dupa un timp sa intamplat problema care tiam spuso si nu am modem is pe RDS.Am mai avut sv Ai pudea sami dai site sau ce trb sa fac casa pot tine sv?

• Administrator
Posted

Pune in server.cfg

lanmode 0

announce 1

query 1

Salveaza si redeschide serverul.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

nush ce sa fac si de unde iau serverpack 3 sau cum zici tu ma poti ajuta si faza cu lanmode 0 si altele nu merg daca cititi mai sus am incercat sper cu cineva mai expert cas disperat miam reinstalat windosu dar degeaba tot asa face.

Posted

nush ce sa fac si de unde iau serverpack 3 sau cum zici tu ma poti ajuta si faza cu lanmode 0 si altele nu merg daca cititi mai sus am incercat sper cu cineva mai expert cas disperat miam reinstalat windosu dar degeaba tot asa face.

Ia-l de aici: http://download.chip.eu/ro/Windows-XP-Service-Pack-3-Build-5512-FINAL-ISO-9660-CD-Image-File_1627409.html ... scuzati daca e reclama, dar asta e cel mai bun pe care l-am gasit ;D

Daca ai modem de la clicknet cere-mi adresa pe PM (numai daca ai clicknet) si te ajut, ca si eu am problema, da fac IP-ul public :P si te ajut si pe tn :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.