Jump to content

Scott_Williams

Membru
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

    Never

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Scott_Williams's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Parerea mea in ceea ce priveste SA:MP in viitor e una destul de proasta in sensul ca nu cred ca se va mai juca,din foarte multe motive de ex: Se schimba generatia or sa aiba pretentii mai mari, vezi zi de zi copii cu tablete, iphone si etc...ce sa mai joace samp.Apoi mai apare si "concurenta" celelalte jocuri care apar in ziua de azi cu grafica de parca te uiti la film,tot felul de jocuri si idei futuriste nu cred ca mai are foarte multe SAMP-ul din pacate.
  2. Probabil e de la GTA ca asa imi face pe orice gm...
  3. Intri in scriptfiles si o sa vezi un fiesier .txt cu numele tau il deschizi si o sa vezi linia AdminLevel = 0 acolo in loc de 0 pui 1. Daca nu ai direct in scriptfiles fisier cu numele tau intri in folderul users si il gasesti acolo.
  4. C:\Users\user\Desktop\Sv samp 0\gamemodes\RO-RP.pwn(3612) : error 017: undefined symbol "StopAudioStreamForPlayer" C:\Users\user\Desktop\Sv samp 0\gamemodes\RO-RP.pwn(11478) : error 021: symbol already defined: "strtok" Strtok il mai ai definit odata in gm ori il ai cu /*. Pentru StopAudioStreamer ai nevoie de audio streamer il gasesti www.forum.sa-mp.com ,search.
  5. Normal, ca doar setteam 2 e pentru politisti, seteaza la comanda "/invite" cand ii da invite cuiva in politie sa ii seteze teamu 2 automat.
  6. Inainte sa iti introduci parola in casuta, asteapta cateva secunde apoi introduti parola. Asa patesc si eu cand imi introduc parola fara sa astept putin dupa aparitia casutei.
  7. Salut, am o problema la masinile personale de ex daca dau la un sultan /v park devine jester sau masinile se schimba de la un player la altul. Poate fi din cauza ca la IsAnOwnableCar am pus de la 304 la 456 in loc de 458?
  8. In acel FS coins se seteaza, nu se castiga in joc.
  9. Poti sa il faci sa nu dea bani ci doar sa joace pentru distractie.
  10. Incearca ca dupa fiecare DestroyObject sa pui DeletePVar(vehicleid, " Status");
  11. Prima data trebuie sa creezi masina. Masina se creeaza cu /v daca nu ma insel.Si doar pe cele create le distruge.
  12. Problema rezolvata -> Topic Close.
  13. Asta incerc sa gasesc si eu, ca am facut "n" lucruri pe el. Dar am nevoie de o idee de unde ar putea veni ca ma gandesc ca daca schimb un textdraw nu o sa afecteze asta.
  14. Salut, lucrez la un gamemode dar are o problema pe care am aobservato acum cateva zile, daca imi dau admin si ies de pe server iar apoi intru din nou , adminul nu imi ramane salvat.La fel face si daca imi dau admin din scriptfiles.Are cineva vreo idee de la ce ar putea fi? Mersi anticipat
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.