Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua/seara www.sa-mp.ro , multi m-ati intrebat ce este cu mine , adevarul despre varsta mea.

Nustiu daca v-ar surprinde faptul ca nu am 17-18 ani care i-am tot spus dea lungu' carierei mele, intr-adevar am mintit cu aceasta varsta doar ca s-a ma primiti printre voi si sa nu ma vedeti ca pe un copil in ciuda faptului ca am vocea groasa si vorbesc corect. Multi m-au crezut deoarece gandesc ca unu mai mare si am profitat de acest fapt. V-am pacalit cu gandirea mea de om matur si am ajuns sa ma pacalesc si pe mine cand m-am vazut cu sacii in caruta.

Faima si toate aceste atributii adaugate dea lungu' timpului mi s-a urcat la cap si minciunea devenea din ce in ce mai placuta. Faptu' ca am 14 ani nu inseamna ca sunt inmatur sau alte chestii atributie minorilor. Eu am pastrat un limbaj corect pe acest forum si peste tot deoarece este mai placut sa vorbesti corect.

#Sunt curios de reactiile fanilor si a dusmanilor.

Multumesc pentru intelegere, Darksone.

Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte

Posted

Imatur*

Faima si toate aceste atributii adaugate dea lungu' timpului mi s-a urcat la cap si minciunea devenea din ce in ce mai placuta.

Alo, te-ai trezit? Esti pe o comunitate virtuala, nu esti la televizor, trezitiva.

Faima..ha.

#Sunt curios de reactiile fanilor si a dusmanilor.

Fara suparare, (nu am nimic personal cu tine, eu spun lucrurile pe fata) dar esti cam arogant.

Si cu liniile astea de mai sus ti-am demonstrat ca ai minte de copil.

Bafta, dar mai bine taceai cu asta.

Just Rock

Posted

Imatur*

Alo, te-ai trezit? Esti pe o comunitate virtuala, nu esti la televizor, trezitiva.

Faima..ha.

Fara suparare, (nu am nimic personal cu tine, eu spun lucrurile pe fata) dar esti cam arogant.

Si cu liniile astea de mai sus ti-am demonstrat ca ai minte de copil.

Bafta, dar mai bine taceai cu asta.

Am trait in minciuna toti acesti ani, tocmai de asta nu am mai tacut !

Da, poate mai gresesc si eu cuvinte "Imatur" dar nimeni nu-i perfect. Incerc sa folosesc un limbaj adecvat.

Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte

Posted

ia stai umpik eu n-am inteles,

cum adica ai trait in minciuna toti anii astia?mie imi zice ca esti inregistat pe forum din 2013.

Cum a zis rock este o comunitate virtuala.Nu un reality show.Eu ma tot gandesc cum ai putut tine limbajul pe forumul asta.

M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro

Posted

Darksone, sincer pe mine nu ma interesaza daca ai 14 ani sau 18 ani, daca tu ai ales sa minti/recunosti varsta pe mine nu ma intereseaza, astea sunt date personale le dati doar daca vreti , oricine mai minte in legatura cu varsta.. , insa faptul ca recunosti arata sinceritate si un pic de maturitate

Nu numai "limbajul ( gramatica)" te face o persoana matura, dar si faptul cum te comporti, reactionezi, vorbesti.

Fanii nu are nimeni de pe acest forum, una este sa apreciezi un scripter/persoana pentru munca lui/ei si sa vrei sa ajungi la acel nivel pe care el il detine sau chiar mai mult, iar alta este sa-l pupi in *** pe acel om. Aici e o lume virtuala , sansa ca noi sa ne intalnim vreodata este extrem de mica asa ca ce conteaza ce varsta ai avut sau nu, asta tine de tine daca vrei sau nu sa-ti dezvalui identitatea dar nici asta nu schimba multe.

Daca vrei sa ajungi cunoscut munceste, nu astepta sa fii cunoscut doar prin lucruri marunte...

Eu sunt nimeni. Dar prefer sa fiu un nimeni inconjurat de prieteni adevarati, decat un om faimos inconjurat de falsi.

Nu sunt un scripter perfect, nu sunt nici macar pe aproape, insa in in ciuda acestui fapt incerc sa invat sa le fac pe toate.

Posted

Nu vreu sa fiu rau sau sa te jicnesc, dar zic ca ai facut acest topic ca te plictiseai.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.