Jump to content
  • 0

Question

Posted

Deci dupa ce am adaugat in GM comenzi CMD: mi lea anulat pe cele cu [pawn]if (strcmp("/mycommand", cmdtext, true, 10) == 0)[/pawn] ce pot face sa imi mearga ambele tipuri de comenzi?Daca aveti idei spunetimi va rog incerc orice!

Multumesc!

10 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Nu am inteles ce vrei sa spui ca ai bagat in gm niste comenzi si sa oprit comanda /mycomand?sti ca aia poti sa o stergi nu?

Posted

O sa iti apara asa deoarece comanda nu se gaseste in OnPlayerCommandText. Ea este sub forma ZCMD.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

deci nu pot face nimic in legatura cu asta?Adica nu pot pune sa imi apara altceva de ex."Aceasta comanda nu exista" decat daca fac comenzile in strcmp?

Posted

Ai facut toate comenzile pe ZCMD? Daca nu dute la ultimul retunr de la OnPlayerCommandText si scrie return SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE, "Aceasta comanda nu exista");

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.