Jump to content

Question

Posted

Salutare :) . Am si eu un gamemod si imi da 3 erori la pawno ( Warnings ) . Desi se poate compila parerea mea este ca e mai bine fara niciun warning :) . Mai jos aveti eroarea .. daca ma poate ajuta cineva !?

Multumesc anticipat !

[pawn]C:\Documents and Settings\Stefan\Desktop\\GM\XX@\gamemodes\PG3.pwn(62) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "COLOR_RED")

C:\Documents and Settings\Stefan\Desktop\GM\XX@\gamemodes\PG3.pwn(49908) : warning 209: function "CustomPickups" should return a value

C:\Documents and Settings\Stefan\Desktop\GM\XX@\gamemodes\PG3.pwn(54097) : warning 203: symbol is never used: "gCopPlayerSpawns"[/pawn]

Te-am ajutat ? Dami un +1 si suntem chit :) !

7 answers to this question

Recommended Posts

Posted

[LINIA 62]  #define COLOR_RED 0xAA3333AA

[LINIA 49908]    }

[LINIA 54097] Inexistenta

Te-am ajutat ? Dami un +1 si suntem chit :) !

Posted

Buna seara,probabil esti nou in acest domeniu si asa si nu vei intelege despre ce linii merge vorba.

Ma contactezi te rog la ID-ul Messenger: nu se lasa id-uri pentru a te putea ajuta.

Daca esti asa amabil puteai citi regulamentul inainte de a da un replay

Gireada

ep41yhufqpagka5wfoornw1wjfjie.png

HTjr_G.png
12975.png

Posted

La prima pune #define COLOR_RED 0xF0000AA

La a doua trebuie sa pui un return 1; dupa sau inainte.

La a treia pui in gamemod #pragma unused  gCopPlayerSpawns

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

Sterge linia cu nr. 62, apoi cauta gCopPlayerSpawns si sterge toata variabila (new-ul).Dupa ce ai facut asta, cauta stock-ul/public-ul CustomPickups in script, si reintoarce valoarea necesara (return 1;).

EDIT: Se pare ca Gireada a fost mai rapid.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.