CokeJR. Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Salut am adaugat sistemul de masini al lui gireada , am facut exact ce zice acolo dar nu merg comenzile ma loghez RCON , dar degeaba . tastez /acreatecar etc si nu apare nimic ..
KAPSu Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Pune : - daca ai hostul pe linux: sscanf.so - daca esti pe windows pune sscanf.dll ATENTIE !! : Le pui in server.cfg dupa cum ti-am spus mai sus , succes ! Cel din urma va fi cel dintâi.
Armyw0w Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Pune : - daca ai hostul pe linux: sscanf.so - daca esti pe windows pune sscanf.dll ATENTIE !! : Le pui in server.cfg dupa cum ti-am spus mai sus , succes !Defapt la Windows nu pui si .dll Nu prea ajut la categoria RP/GF.
RaZVaN ^ xD Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Defapt la Windows nu pui si .dllDefapt nu conteaza daca pui sau nu extensia la Windows. Y!M: [email protected] ( nu este ID pt. help-center )
Question
CokeJR.
Salut am adaugat sistemul de masini al lui gireada , am facut exact ce zice acolo dar nu merg comenzile ma loghez RCON , dar degeaba . tastez /acreatecar etc si nu apare nimic ..
4 answers to this question
Recommended Posts