Rimmon Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Aveti idee de ce se restarteaza PC-ul incontinuu?Imi face asa de 2 zile..am reinstalat windowsul..degeaba..Ce are? o fi stricat PC-ul?Cateodata nici nu se mai deschide,se restarteaza imediat Massari e curva mea
AdyUzzy1 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Am patit-o si euE slab curentul electric,eu dupa ce mi-am luat stabilizator merge perfect ! :) Fara reclama in semnatura!
burnfire Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 1.Ca sa intelegi ce are PC-ul tau,trebuie sa intelegi care este procedeul functiei restart(am testat si eu ) ).Deci cand in mod normal calculatorul tau trebuie sa se inchida,in loc sa faca asta,injumatateste voltajul normal de curent care il primeste calculatorul.De unde stiu?Cand eram mai mic,cand era o pana de asta,de curent f scurta,nici o secunda,calculatorul nu mi se inchidea,ci isi dadea doar restart )2.Problema ta vine de la o alimentare proasta a PC-ului..Adesea,trebuie sa schimbi sursa...P.S:Bafta ;)
Rimmon Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Eu stau la casa...Trebuie sa inchid contorul ?)Acu 2 zile a fost o vijelie mai puternica...si am patit sa se ia curentul si in urmatoarea milisecunda sa vina iar ( restart la pc ) Massari e curva mea
DarkyTheAngel Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Aveti idee de ce se restarteaza PC-ul incontinuu?Imi face asa de 2 zile..am reinstalat windowsul..degeaba..Ce are? o fi stricat PC-ul?Cateodata nici nu se mai deschide,se restarteaza imediatMai curata si tu calculatorul si vezi la ce temperatura functioneaza procesorul.
Rimmon Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 cand deschid PC-ul scrie la CPU53-54 grade... Massari e curva mea
AdyUzzy1 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Frate eu cred ca e de la curent sigur,asa am patit-o si eu Fara reclama in semnatura!
Rimmon Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Frate eu cred ca e de la curent sigur,asa am patit-o si euBun..e de la curect...si ce trebuie sa-i fac?Ca mor de nervi cand isi da restart aiurea Massari e curva mea
AdyUzzy1 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Bun..e de la curect...si ce trebuie sa-i fac?Ca mor de nervi cand isi da restart aiureaPai eu mi-am luat stabilizatorDar cu timpul isi revine si fara el Motive (Ori sudeaza cineva in zona etc..) Sunt multe optiuni ON : Mai lasa-l si uh asa vreo 2 zile si vezi daca is revine , daca nu iati un stabilizator Fara reclama in semnatura!
DarkyTheAngel Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Pai eu mi-am luat stabilizatorDar cu timpul isi revine si fara el Motive (Ori sudeaza cineva in zona etc..) Sunt multe optiuni ON : Mai lasa-l si uh asa vreo 2 zile si vezi daca is revine , daca nu iati un stabilizatorSau, sa curete calculatorul.EDIT: Ma refer la piesele lui.
AdyUzzy1 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Sau, sa curete calculatorul.EDIT: Ma refer la piesele lui.Daca vezi ce e la mine te sperii )ON : Cu ce pot curata calculatorul fara sa deranjez/stric nimic Fara reclama in semnatura!
Gireada Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Mai intai ar trebui sa iti iei programul Everest sa vezi ce temperatura ai la procesor la mine daca trece de 60 de grade se inchide. Daca e de la temperatura iti sugerez sa schimbi pasta termo conductoare si sa il cureti de praf si poate un cooler in plus nu strica.Daca e de la curent incearca sa pui capatul de la cablul de alimentare intro singura priza, fara sa mai ai alte fire.(Am patito)Daca nu merge si asa iati o sursa noua si mai mare.Ca sa il cureti iti sugerez aspiratorul sau gura.
DarkyTheAngel Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Daca vezi ce e la mine te sperii )ON : Cu ce pot curata calculatorul fara sa deranjez/stric nimicDaca ai unitate, desfaci capacul lateral (sau o parte din carcasa) si incepi sa dai cu o pensula sau cu ceva care curata eficient.Acel "restart" poate fi provocat de vapori de praf (mie mi s-a intamplat asta).
AdyUzzy1 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Ca sa il cureti iti sugerez aspiratorul sau gura.Serios ma ) cu ce sa il curat fara sa stric prin el.. Fara reclama in semnatura!
DarkyTheAngel Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Serios ma ) cu ce sa il curat fara sa stric prin el.. Merge sa il cureti si cu aspiratorul, nu o sa strici nimic prin el doar sa nu il ti foarte aproape de piese.
Rimmon Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Mai intai ar trebui sa iti iei programul Everest sa vezi ce temperatura ai la procesor la mine daca trece de 60 de grade se inchide. Daca e de la temperatura iti sugerez sa schimbi pasta termo conductoare si sa il cureti de praf si poate un cooler in plus nu strica.Daca e de la curent incearca sa pui capatul de la cablul de alimentare intro singura priza, fara sa mai ai alte fire.(Am patito)Daca nu merge si asa iati o sursa noua si mai mare.Ca sa il cureti iti sugerez aspiratorul sau gura.E posibil sa fie de la praf...Am mai patit..avea atata praf incat coolerul nu se mai invartea...o sa bag aspiratorul...PS:Nu s-a mai inchis de cateva ore , incepe sa-si revinaSerios ma ) cu ce sa il curat fara sa stric prin el.. Aspiratorul... Massari e curva mea
AdyUzzy1 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Nu cred ca s-ar duce praful cu aspiratorul , acolo sunt monstrii )Pot folosi si altceva? Fara reclama in semnatura!
Rimmon Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Nu cred ca s-ar duce praful cu aspiratorul , acolo sunt monstrii )Pot folosi si altceva?Gura )sau un suflator de frunze daca ai ) Massari e curva mea
AdyUzzy1 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Gura )sau un suflator de frunze daca ai )Hai ma akm serios :| Fara reclama in semnatura!
Rimmon Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 :)) pai cu altceva nu stiu...doar daca deschizi unitatea si cureti frumos... Massari e curva mea
Gireada Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Il duci la o vulcanizare ii dai 10 lei si il pagi la presiune
burnfire Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Il duci la o vulcanizare ii dai 10 lei si il pagi la presiune =)))Simplu,dute la o vulcanizare,cere sa iti dea niste azot si o pompa de umflat roti de TIR si,treci la treaba )
Massari Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 nu mai ai pasta pe COOLER ^ . ^ .Se incalzeste tare motoru` si se restarteaza . Pasta aceea raceste motorul` rimmon curv.
burnfire Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 GRESIT!Pasta nu raceste motorul,ci asigura o suprafata de racire mai mare cu radiotorul...
Recommended Posts