Джо Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Am gasit vreo 5 buguri si anume:Cand dai /adestroycar imi apare ca X a distrus masina Y,dar masina nu dispare.Cand dai sa setezi pretul din nou iti zice ca noul pret e X dar ramane tot pretul Y.Cand dai /vpark nu se parcheaza la pozitia sa ci la o pozitie rotita.Cand dai /rac iti trebuie parola RCON si e comanda suprapusa peste comanda /rac de la gamemodes.Iar FS-ul tau nu merge modificat absolut de loc,cand dau compile imi da eroare cu DSMenu la linia 472 care e {.
Meduza Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 in logimi arata ca filterscripte Vehicule_Pers loadeddar in server nu merge nici o comanda! Dac? cer ajutor,înseamn? c? chiar am nevoie!Basarabia e România!
k1nd3r Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Nu merge sa descarc include-ul ala mSelection, daca nu-l am nu merge sa compilez fs. Pune-l pe un site si da-mi-l te rog.
HaHaProDucT Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Foarte bun systemul! Link-ul de download mSelection este pus gresit. ->http://www.solidfiles.com/d/aa8605a3e3/ in loc de http://www.sa-mp.ro/d/aa8605a3e3/Felicitari si asteptam alte imbunatatiri! :)
Gireada Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Am gasit vreo 5 buguri si anume:Cand dai /adestroycar imi apare ca X a distrus masina Y,dar masina nu dispare.Cand dai sa setezi pretul din nou iti zice ca noul pret e X dar ramane tot pretul Y.Cand dai /vpark nu se parcheaza la pozitia sa ci la o pozitie rotita.Cand dai /rac iti trebuie parola RCON si e comanda suprapusa peste comanda /rac de la gamemodes.Iar FS-ul tau nu merge modificat absolut de loc,cand dau compile imi da eroare cu DSMenu la linia 472 care e {.Se vor rezolva aceste probleme in v6.
Sollace Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Nu stii sa scoti comanda /rac si sa modifici /vpark?
HaHaProDucT Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Foarte bun sistemul daca stii cum sa il folosesti Daca sunteti obisnuiti sa primiti tot de-a gata este normal sa nu il puteti folosi. Felicitari Gireada si la cat mai mult update-uri! :D
Recommended Posts