PauLL Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Salutare,am pe srv un sistem de login,si as vrea sa-l inlocuiesc cu unul mai sofsticat,care sunt pasii care trebuie sa-i urmez ca sa schimb systemu de login ?ms anticipat
Fallen0329 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 pasii trebuie sa intelegi tot sistemul de login.si dupa sa sti unde si ce anume vrei sa modifici
BuBu Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Depinde ce fel de sistem de logare/register doresti dialog sau simplu.Sunt 2 functii principale[glow=red,2,300] OnPlayerLogin[/glow] si [glow=red,2,300]OnPlayerRegister[/glow] , sper sa te descurci nu avem cum sa te ajutam pas cu pas deoarece noi doar iti dam ideei si te ajutam unde ai nevoie nu iti creeam noi direct ceva, sa fim seriosi.
PauLL Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 am intrebat cum schimb sistemul meu de login cu altul.
Gireada Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Cu munca se schimba. Daca nu stii scripting iti spun sa nu faci asta, deoarece nu o sa il pui bine si apoi iti vor da erori si tot aici vei veni sa te ajutam. Pasi nu cred ca sunt pentru asa ceva.Uite cateva tutorial: Tutorial 1Tutorial 2.Si ca concluzie exista buton search pe aceasta comunitate.Cu placere.
Question
PauLL
Salutare,am pe srv un sistem de login,si as vrea sa-l inlocuiesc cu unul mai sofsticat,care sunt pasii care trebuie sa-i urmez ca sa schimb systemu de login ?
ms anticipat
4 answers to this question
Recommended Posts