Slipknot Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Am si eu o problema.....cand ma duc la o benzinarie sa alimentez vehiculul scriu: /fill si scrie Asteapta putin vehiculul se alimenteaza. Dupa ce termina imi ia bani dar tot nam benzina in masina insa daca scriu: /fuelcars la fel....ma puteti ajuta? Vrei ceva? [email protected]
BuBu Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Uitete la comanda ta daca ai functiaRefueling[playerid] = 1;E posibil ca la tine sa fie altfel denumit daca nu ai GF.
Slipknot Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Comanda Fill: if(strcmp(cmd, "/fill", true) == 0) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { if(IsAtGasStation(playerid)) { GameTextForPlayer(playerid,"~w~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~Re-Fueling Vehicle, please wait",2000,3); SetTimer("Fillup",RefuelWait,0); Refueling[playerid] = 1; } else { SendClientMessage(playerid,COLOR_GREY," You're not at a Gas Station!"); } } return 1; } Comanda FuelCars: if(strcmp(cmd, "/fuelcars", true) == 0) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 3) { for(new c=0;c<CAR_AMOUNT;c++) { Gas[c] = GasMax; } SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " All cars filled with Fuel ! "); } else { SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " You are not an Admin ! "); return 1; } } return 1; } Vrei ceva? [email protected]
BuBu Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ciudat ai deja functia care alimenteaza automat masinaRefueling[playerid] = 1;Cred ca problema la tine e la /fuel ca nu iti arata corect sau ce speedometer,fuel system ai? il poti arata (comanda /fuel)
Slipknot Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Am schimbat speedo am bagat vreo 3 dar degeaba nusar putea sa fie la public Fillup?public Fillup:public Fillup() { for(new i=0; i<MAX_PLAYERS; i++) { if(IsPlayerConnected(i)) { new VID; new FillUp; new string[256]; VID = GetPlayerVehicleID(i); FillUp = GasMax - Gas[VID]; if(Refueling[i] == 1) { if(IsACopCar(VID) || IsAnFbiCar(VID) || IsAnAmbulance(VID) || IsNgCar(VID) || IsAGovernmentCar(VID) || IsAHspdCar(VID)) { Gas[VID] += FillUp; FillUp = FillUp * 10; format(string,sizeof(string),"* Vehicle filled up, for: $%s.",number_format(FillUp)); SendClientMessage(i,COLOR_LIGHTBLUE,string); GameTextForPlayer(i, "~w~Government has paid for a gas.", 5000, 1); SBizzInfo[3][sbTill] += FillUp; ExtortionSBiz(3, FillUp); Refueling[i] = 0; TogglePlayerControllable(i, 1); } else { if(GetPlayerCash(i) >= FillUp+4) { Gas[VID] += FillUp; FillUp = FillUp * 10; format(string,sizeof(string),"* Vehicle filled up, for: $%s.",number_format(FillUp)); SendClientMessage(i,COLOR_LIGHTBLUE,string); GivePlayerCash(i, - FillUp); SBizzInfo[3][sbTill] += FillUp; ExtortionSBiz(3, FillUp); Refueling[i] = 0; TogglePlayerControllable(i, 1); } else { format(string,sizeof(string),"* Not enough Money to refill, it costs $%s to fill your Vehicle.",number_format(FillUp)); SendClientMessage(i,COLOR_LIGHTBLUE,string); TogglePlayerControllable(i, 1); } } } } } return 1; } Comanda fuel: if(strcmp(cmd, "/fuel", true) == 0) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { if (gGas[playerid] == 0) { gGas[playerid] = 1; GameTextForPlayer(playerid, "~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~g~Fuel Info on", 5000, 5); PlayerPlaySound(playerid, 1145, 0.0, 0.0, 0.0); } else if (gGas[playerid] == 1) { gGas[playerid] = 0; GameTextForPlayer(playerid, "~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~r~Fuel Info off", 5000, 5); PlayerPlaySound(playerid, 1145, 0.0, 0.0, 0.0); } } return 1; } Vrei ceva? [email protected]
DarkyTheAngel Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 public Fillup() { for(new i=0; i<MAX_PLAYERS; i++) { if(IsPlayerConnected(i)) { new VID; new FillUp; new string[256]; VID = GetPlayerVehicleID(i); FillUp = GasMax - Gas[VID]; if(Refueling[i] == 1) { if(IsACopCar(VID) || IsAnFbiCar(VID) || IsAnAmbulance(VID) || IsNgCar(VID) || IsAGovernmentCar(VID) || IsAHspdCar(VID)) { Gas[VID] += FillUp; FillUp = FillUp * 10; format(string,sizeof(string),"* Vehicle filled up, for: $%s.",number_format(FillUp)); SendClientMessage(i,COLOR_LIGHTBLUE,string); GameTextForPlayer(i, "~w~Government has paid for a gas.", 5000, 1); SBizzInfo[3][sbTill] += FillUp; ExtortionSBiz(3, FillUp); Refueling[i] = 1; TogglePlayerControllable(i, 1); } else { if(GetPlayerCash(i) >= FillUp+4) { Gas[VID] += FillUp; FillUp = FillUp * 10; format(string,sizeof(string),"* Vehicle filled up, for: $%s.",number_format(FillUp)); SendClientMessage(i,COLOR_LIGHTBLUE,string); GivePlayerCash(i, - FillUp); SBizzInfo[3][sbTill] += FillUp; ExtortionSBiz(3, FillUp); Refueling[i] = 1; TogglePlayerControllable(i, 1); } else { format(string,sizeof(string),"* Not enough Money to refill, it costs $%s to fill your Vehicle.",number_format(FillUp)); SendClientMessage(i,COLOR_LIGHTBLUE,string); TogglePlayerControllable(i, 1); } } } } } return 1; }
Slipknot Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Am incercat si tot la fel......scrie ca se alimenteaza dar tot nu are benzina masina... Vrei ceva? [email protected]
DarkyTheAngel Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Incearca asa:public Fillup() { for(new i=0; i<MAX_PLAYERS; i++) { if(IsPlayerConnected(i)) { new VID; new FillUp; new string[256]; VID = GetPlayerVehicleID(i); FillUp = GasMax - Gas[VID]; if(Refueling[i] == 1) { if(IsACopCar(VID) || IsAnFbiCar(VID) || IsAnAmbulance(VID) || IsNgCar(VID) || IsAGovernmentCar(VID) || IsAHspdCar(VID)) { Gas[VID] += FillUp; FillUp = FillUp * 10; format(string,sizeof(string),"* Vehicle filled up, for: $%s.",number_format(FillUp)); SendClientMessage(i,COLOR_LIGHTBLUE,string); GameTextForPlayer(i, "~w~Government has paid for a gas.", 5000, 1); SBizzInfo[3][sbTill] += FillUp; ExtortionSBiz(3, FillUp); Refueling[i] = 0; TogglePlayerControllable(i, 1); } else { if(GetPlayerCash(i) >= FillUp+4) { Gas[VID] += FillUp; FillUp = FillUp * 10; format(string,sizeof(string),"* Vehicle filled up, for: $%s.",number_format(FillUp)); SendClientMessage(i,COLOR_LIGHTBLUE,string); GivePlayerCash(i, - FillUp); SBizzInfo[3][sbTill] += FillUp; ExtortionSBiz(3, FillUp); Refueling[i] = 1; TogglePlayerControllable(i, 1); } else { format(string,sizeof(string),"* Not enough Money to refill, it costs $%s to fill your Vehicle.",number_format(FillUp)); SendClientMessage(i,COLOR_LIGHTBLUE,string); TogglePlayerControllable(i, 1); } } } } } return 1; }
Slipknot Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Tot nu merge... Vrei ceva? [email protected]
DarkyTheAngel Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Tot nu merge...Posteaza aici tot ce tine de fuel system (timere, functii etc.).
Slipknot Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Mea zis cineva sa bag o comanda care verifica cata benzina mai e in vehicul ok am bagato si de fiecare data zicea 100%Comanda: if ( strcmp ( cmdtext, "/verificabenzina", true ) == 0 ) { new text [ 300 ]; format ( text, sizeof ( text ), "Benzia ta: %d", Gas ) ; SendClientMessage ( playerid, -1, text ); return 1; } Vrei ceva? [email protected]
Gireada Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Posteaza astea:#define GasMax 100 #define RunOutTime 25000 #define RefuelWait 5000 #define CAR_AMOUNT 700 //Change to Your Vehicle Amount new Gas[CAR_AMOUNT];
Question
Slipknot
Am si eu o problema.....cand ma duc la o benzinarie sa alimentez vehiculul scriu: /fill si scrie Asteapta putin vehiculul se alimenteaza. Dupa ce termina imi ia bani dar tot nam benzina in masina insa daca scriu: /fuelcars la fel....ma puteti ajuta?
Vrei ceva? [email protected]
11 answers to this question
Recommended Posts