ironic Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Salut, vreau sa stiu si eu cum pun la fiecare job (cand il iei) sa iti arate unde trebuie sa te duci pentru a incepe job'ulEDIT : Multumesc anticipar Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuBu Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Asta e chiar simplu, voi vreti totul in gura gratis. Ce e asa greu sa setezi 2-3 sendplayermessage si 1 checkpoint? SendClientMessage(playerid, 0x00F5FFFF, "Ai luat jobul Vanzator de Droguri."); SendClientMessage(playerid, 0x00F5FFFF, "Cu acest job poti cumpara si vinde droguri."); SendClientMessage(playerid, 0x00F5FFFF, "{FF0000}Dute la checkpoint-ul rosu ca sa ajungi la casa de droguri."); SetPlayerCheckpoint(playerid,2247.3582,-1796.1042,13.5469,8.0);Acum depinde cum ai tu in gamemode jobul, ori cu takejob direct sau fiecare are locatia sa, sper sa te descurci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gireada Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Uite aici http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerCheckpoint functia de aparut checkpointul. Dute i-a coordonatele si pune functia la comanda inlocuind coordonatele cu cele pe care le vrei tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ironic
Salut, vreau sa stiu si eu cum pun la fiecare job (cand il iei) sa iti arate unde trebuie sa te duci pentru a incepe job'ul
EDIT : Multumesc anticipar
2 answers to this question
Recommended Posts