Jump to content

Recommended Posts

Posted

la proba practica pentru licenta de zbor , cand ma urc intr-un elicopter imi cere licenta iar acele elicoptere sunt pentru test.cum rezolv treaba asta?

Posted

salut, imi place tare mult serverul creat de tine si vreau sa il fac public (hosting) (desigur cu toate creditele tale) .. sunt incepator si asi avea nevoie de comenzile pentru administrare si cam toate comenzile de admini ( case/playeri/ masini / biz-uri .etc ) .. ai putea sa ma ajuti ?

Posted

Yakuza" post="131119" timestamp="1359563711"]

Depinde de pawno pe care il folosesc + si de la ce versiune ..

Versiunea de pawno nu se schimba niciodata.

Doar include-urile (a_samp, a_players, etc..)

Posted

Sa zic asa pentru voi o veste buna,m-am reapucat de scripting pe 13 martie(my day) dau release la gamemodul meu R.P.G facut de la 0 in mysql Ce ati vazut voi pe R.P.G asta a fost o nimica toata.

Cateva informatii din noul gm:

-Fiecare factiune,biz, are gunoi, gunoierul trebuie in fiecare dimineata la ora 8:00 si seara la 19:00 sa stranga gunoiul

-Fiecare dealer de droguri ca sa poata fi dealeri trebuie sa isi cumpere teren unde va fi nevoit sa planteze cannabis,sa il lase la uscat dupa sa il vanda

-Exista judecatorie,coruptie in tot ce tine de factiunile primare.

O sa vedeti mai multe pe 13 martie 2013

• 1 year later...
Posted

Cum pot să fac pe cineva membru într-o facțiune .. scriu /invite (ID) și îmi zice că acel player nu dă testele .. cum să fac să dea testele ca să-l bag în factiune

Vă rog să ma ajutați !!

Posted

Sa zic asa pentru voi o veste buna,m-am reapucat de scripting pe 13 martie(my day) dau release la gamemodul meu R.P.G facut de la 0 in mysql Ce ati vazut voi pe R.P.G asta a fost o nimica toata.

Cateva informatii din noul gm:

-Fiecare factiune,biz, are gunoi, gunoierul trebuie in fiecare dimineata la ora 8:00 si seara la 19:00 sa stranga gunoiul

-Fiecare dealer de droguri ca sa poata fi dealeri trebuie sa isi cumpere teren unde va fi nevoit sa planteze cannabis,sa il lase la uscat dupa sa il vanda

-Exista judecatorie,coruptie in tot ce tine de factiunile primare.

O sa vedeti mai multe pe 13 martie 2013

Pana la urma il mai publici?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Sistem de Last Time Login

Este sistemul acela care cand iesi pe de server intr-o anumita locatie ea ramane salvata si cand revi te da tot in acea locatie unde erai inainte sa iesi?

Posted

Sistem de Last Time Login

Este sistemul acela care cand iesi pe de server intr-o anumita locatie ea ramane salvata si cand revi te da tot in acea locatie unde erai inainte sa iesi?

WarnUp ! = Reinviere Topic

• 2 months later...
Posted

Un GM, vechi , am avut un server pe el , am rezolvat bugurile , adaugate joburi ETC . Eu recomand scripterilor incepatori sa lucreze pe acest GM .

Post pentru +1  , Dc ai reinviat topicul ? 

• Andrey23. locked this topic
  • WopsS unlocked this topic
  • 1 year later...