ARTFollow. Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) Features: DYNAMIC BUYING VEHICLES - Pur și simplu cumpararea unui vehicul din dealer, este prin tastarea: / buycar. DYNAMIC SELLING VEHICLES - Pur și simplu vânzarea unui vehicul cu comanda: /sell. Veți primi jumătate din prețul prestabilit. DEFAULT/CUSTOM PRICE - Există un preț pentru toate vehiculele puteti schimba de la partea de sus a script, linia 9. LOCKING/UNLOCKING VEHICLE SYSTEM - Blocarea / deblocarea autovehiculului. Verificați comanda în sa-mp: /vhelp. PARKING VEHICLE - Fiecare jucător poate alege un loc pe hartă unde masina ei/lui v-a fi spawnata: /park. CHANGING COLOR - Masina va fi spawnata alb, puteti schimba culoarea cu comanda: /color. DEALERSHIP CREATED WITH TEXTDRAWS - Dealership-ul, /buycar este facut intotalitate cu Textdraws. CURENTLY ADDED 5 CARS - Infernus, Banshee, Cheetah, Sultan, NRG-500. SAVING/LOADING SYSTEM - Sistemul este havin avand un sistem salvare/încărcare, cu Dini. Într-adevăr, rău, se va actualiza pe Y_Ini. Credits: HY - Creating/scripting this system, creating this thread. Y_Less - For sscanf plugin & include. Zeex - For fast command proccesor. Dracoblue - For dini.inc. Sorry for Dini, I think I'll update it to Y_Ini. SA-MP - Self explanatory, without sa-mp we couldn't create/share our filterscripts. Preview/commands: Comenzile pot fi văzute în joc cu comandă Bugs: Niciun bug gasit . DE NOTAT : Dacă găsiți orice bug vă rugăm să o raportați pe acest thread, sau trimite-mi un mesaj privat lui HY Downloads: Original : - Pastebin; - Solidfiles; Tradus in romana de mine : - Pastebin; - Solidfiles; ATENTIE ! ACEST FS NU ESTE FACUT DE MINE ! Eu doar l-am postat in romana ca sa nu mai stati sa il cautati si poate unii nu inteleg limba engleza ! Edited March 18, 2015 by ARTFollow. 2
VladutzAndYoutube Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Are buguri cat oxigen in aer: [1]-Bug la /buycar poti da de ori unde [2]-Bug la /sell zice ca nu am masina [3]-Bug la /color zice ca nu am masina [4]-Bug la /park tot la fel [5]-Bug la /lock si /unlock poti da la orice masina lock si unlock si daca nu esti in masina nu poti da lock sau unlock [6]-Bug la cand se respawneaza masina nu mai e /lock Adica FS ii fain YOUTUBE SUBSCRIBE https://www.youtube.com/channel/UCE6ZZl9pWVp3Z3c2r3x9HHw https://www.youtube.com/watch?v=cdyWJJiQsxE
TheWolf Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Este fain. O sa-l testez si astept daca mai faci o alta versiune cu mai multe comenzi si functii. +1
Kingsley Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 On 20.03.2015 at 19:42, VladutzAndYoutube said: Are buguri cat oxigen in aer: [1]-Bug la /buycar poti da de ori unde [2]-Bug la /sell zice ca nu am masina [3]-Bug la /color zice ca nu am masina [4]-Bug la /park tot la fel [5]-Bug la /lock si /unlock poti da la orice masina lock si unlock si daca nu esti in masina nu poti da lock sau unlock [6]-Bug la cand se respawneaza masina nu mai e /lock Adica FS ii fain Pe atat de multe sunt pe atat de usoare de reparat. Retras
Daedric-Fox Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 1.Bug-ul de la /buycar oriunde nu este bug, trebuie sa te folosest de functia IsPlayerInRangeOfPoint,adica te duci la comanda /buycar si dupa prima acolada pui asa: if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid)) { //aici lasim ce aveai tu acolo, iar inainte de return unu mai adaugi o acolada " }" 2.la /sell la fel, te folosesti de o functie care sa vefrifice daca ai masina, dar in caz ca este, atunci trebuie create doua publicuri SaveCar,LoadCar pentru a salva masinile. Restul problemelor tot din cauza asta cred ca sunt.Tu cand folosesti comanda /buy car nu ti se salveaza undeva, doar o creeaza, deci practic nu e masina ta, deasta nu poti folosi restul comenzilor. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Recommended Posts