Jump to content

Ale3x

Membru
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ale3x's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Am compilat cu pawno si a mers, este posibil sa fi dat erorile din cauza veriunii de sublime text?
  2. asa este definit: new roc = -1;
  3. Salutare, cand am compilat gm-ul cu sublime text am primit aceste erori si nu imi pot da sea unde trebuie mai exact definite: C:\Users\alexa\Desktop\gamemode\gamemodes\dnz.pwn(8553) : error 017: undefined symbol "roc" C:\Users\alexa\Desktop\gamemode\gamemodes\dnz.pwn(8553) : error 017: undefined symbol "roc" C:\Users\alexa\Desktop\gamemode\gamemodes\dnz.pwn(8553) : error 029: invalid expression, assumed zero C:\Users\alexa\Desktop\gamemode\gamemodes\dnz.pwn(8553) : fatal error 107: too many error messages on one line Compilation aborted. Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2017, ITB CompuPhase 4 Errors. [Finished in 2.6s] GM: dnz.pwn
  4. Salutare, ma poate ajuta cineva cu un include sau o varibila care sa nu imi mai dea banii pe minus cand trec de 2.1kkk. Multumesc
  5. Salut, primesc aceasta eroare si nu imi pot da seama cum sa o rezolv. Multumesc anticipat. eroare:
  6. Salut, stie cineva un streamer pentru gamemode-ul bestfrags? Cand intru pe server insula aceea de nisip este foarte denivelata. O seara faina. gm:
  7. Salut, cand apas pe tasta LALT la job-ul wood cutter nu se intampla nimic, ce pot face ?
  8. Salut, am un gm care are un system de apartamente langa plaja los santos, dar problema este ca nu pot urca la ele deoarece elevatorul nu merge, mai exact cand intru in el, apas "Y" selectez etajul si nu se intampla nimic. Elevatorul este prin filescript.
  9. Salut, am incercat sa adaug si eu acel system pe care l-a postat Skillz acum ceva timp, dar cand adaug la OnPlayerExit imi da pe 2 linii eroare, ma gandesc a poate am pus ceva in plus sau imi lipseste ceva: Erori: C:\Users\Alex\Desktop\gm leak\gamemodes\wa-rpg.pwn(5985) : error 010: invalid function or declaration C:\Users\Alex\Desktop\gm leak\gamemodes\wa-rpg.pwn(5989) : error 010: invalid function or declaration Liniile: https://imgur.com/a/M2QqQiQ Am cautat si pe net aceasta eroare dar nu am gasit pe nimeni care sa spuna exact cum se rezolva. O zi buna.
  10. Salutare, vreau sa modific numele serverului de la onplayerconnect dar nu gasesc nimic in gamemode. Nu reusesc sa modific acolo unde scrie sa.gadly.ro deoarece nu gasesc in gamemode acest nume: https://imgur.com/a/x9YGNba Ma gandesc ca poate e o chestie mai complexa din baza de date dar nu ma pricep sa umblu foarte adanc acolo.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.