Jump to content

Matei02Mihai

Membru
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Matei02Mihai

  1. Am rezolvat deja. Trebuia facut ca in poza de mai jos: Multumesc totusi pentru efortul de a ma ajuta.
  2. Salut. Am incercat sa compilez un gamemode nou cu Qawno si primesc eroarea asta: Cum pot rezolva? Despre ce fisier este vorba? Am incercat sa il deschid cu drepturi de administrator, dar nu s-a rezolvat.
  3. Salut. Ma puteti ajuta cu inserarea datei si timpului in baza de date? Folosesc easy mysql.
  4. Incearca sa folosesti in felul urmator:
  5. Salut. Am vrut sa creez o comanda cu ajutorul careia sa editez vehiculele din delaership, dar nu mi se afiseaza numele. Va las aici comanda: Si mai jos aveti o poza cu felul in care mi se afiseaza in joc: Am folosit include-ul urmator: https://github.com/Nickk888SAMP/Dialog-Pages
  6. Am incercat ambele sugestii, dar niciun rezultat. Am incercat si cu functia de mai jos, prin metoda pe care @Akan mi-a recomandat-o. Am pus comanda pe alt server, crezand ca problema o fi de la serverul pe care am, aceeasi problema, dar nimic. Am inceput sa cred ca problema e din exterior, si nu de la vreun script din alea pe care vi le-am aratat. O sa caut pe net, poate gasesc niste include-uri fixate. Va multumesc pentru ajutor!
  7. Salut. Am incercat sa fac urmatoarea comanda, dar nu inteleg de ce nu imi verifica daca playerul nu este conectat. Orice as scrie dupa /id in chat, comanda se comporta ca si cum ar fi conectat acel player pe server.
  8. Te-ai uitat putin sa vezi ce antivirusi au detectat versiunea de windows ca fiind virus? De programele respective e bine daca stiu creatorii lor. Daca in caz mai incarci ceva pe virustotal, sa iei in considerare doar ce spun kaspersky, malwarebytes si eset-nod32(care, din ce am auzit si eu, ar fi un antivirus bun). mai erau cativa de incredere, si i-as fi lasat si pe aia aici, dar mi-e sa nu ii incurc.
  9. Aparent, vad ca mai exista un link de unde poate fi descarcat, dar nu sunt sigur cat de ok ar fi sa il iau de acolo. Poate cineva sa imi zica si mie daca e bun? Asta e link-ul: https://archive.org/download/sa-mp-0.3.dl Nu descarcati nimic pana nu ni se confirma faptul ca e ok.
  10. Cauta comanda /fish in gamemode, vezi unde este verificarea „if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, range, x, y, z))” si, cu Map Editor, iei alte coordonate pentru a putea folosi comanda aia doar acolo. Coordonatele le pui in locul la „x, y, z” din verificare.
  11. la asta nu m-am gandit. cred ca eram prea obosit. am incercat acum sa utilizez SCM fara sa il definesc, si imi da eroarea "DONT_USE" is not defined pe randurile unde am SCM pus. mi-ai putea recomanda un alt include pe care sa il folosesc in locul lui y_ini?
  12. Salut. M-am apucat acum de un gamemode de la 0 si am vrut sa fac sistemul acela clasic de login/register cu y_ini, si, dupa ce adauc include-ul #include <YSI_Storage/y_ini>, imi da eroarea din titlu. Pot sa stiu si eu de ce nu pot folosi SCM? De ce sunt nevoit sa scriu SendClientMessage? Cum pot remedia aceasta problema?
  13. Stergeti careva postul ca nu mai este disponibil. Acum se descarca niste manele de pe linkurile alea!
  14. Salut. Am vrut sa fac un gamemode micut pentru vizualizarea modpack-urilor, dar atunci cand pornesc serverul, imi da eroarea <<[09:35:17] Script[gamemodes/modpacks.amx]: Run time error 19: "File or function is not found">>. Am incercat sa pun acelasi gamemode pe un alt server. Acolo imi merge cum trebuie. Daca intru pe server cu acea eroare, face bugul ala clasic: te da sub pamant in spate la farmer, iar dupa te spawneaza in acelasi loc, dar pe pamant. Am incercat mai multe metode cu care credeam ca pot fixa bugul, cum ar fi: - deschiderea serverului cu drepturi de administrator; - schimbarea locatiei serverului; - instalarea .net framework 3.5; - reacerea serverului - dezactivare optiunii "Doar in citire"
  15. Salut. Pot sti si eu cum pot crea o baza de date pentru server? Am uitat cum se ajungea acolo unde se apuca el sa creeze baza de date.
  16. Re baietii. Intampin de curand o problema de-a dreptul enervanta. De cand apas pe "Connect" pana la trecerea parolei mi se tot baga SA:MP-ul in bara. In momentul de fata am urmatorul modpack: Nu, nu este de la modpack. asa face si pe un gta clear. am incercat cateva fixuri, si anume cele legate de widescreen, deoarece am considerat ca poate rezolutia de la samp nu coincide cu cele pe care gta-ul le accepta. Am mai incercat cu cateva anticrash-uri (nu ma intrebati, ca nici eu nu stiu ce am gandit ca o sa imi rezolve).
  17. Cum pot face sa nu mai fie nevoie de acel buton de "Spawn" dupa de trec parola?
  18. Salut. Cum pot face sa am animatia clasica pe orice skin pe care il port?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.