Jump to content

Matei02Mihai

Membru
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Matei02Mihai

 1. Re baietii. Intampin de curand o problema de-a dreptul enervanta. De cand apas pe "Connect" pana la trecerea parolei mi se tot baga SA:MP-ul in bara. In momentul de fata am urmatorul modpack: Nu, nu este de la modpack. asa face si pe un gta clear. am incercat cateva fixuri, si anume cele legate de widescreen, deoarece am considerat ca poate rezolutia de la samp nu coincide cu cele pe care gta-ul le accepta. Am mai incercat cu cateva anticrash-uri (nu ma intrebati, ca nici eu nu stiu ce am gandit ca o sa imi rezolve).
 2. Cum pot face sa nu mai fie nevoie de acel buton de "Spawn" dupa de trec parola?
 3. Salut. Cum pot face sa am animatia clasica pe orice skin pe care il port?
 4. Salut. Mai exista si alte textdraw editoare inafara de iPleomax, Nick Textdraw Editor si Textdraw Editor(sau ala pe care il foloseste Edison) usor de folosit, cum era ipleomax-ul? Eu momentan folosesc Nick Textdraw editor, dar as vrea sa il schimb, pt ca nu pot controla td-ul cu mouse-ul, ci doar cu wasd, ceea ce e nitel greu in momentul in care ai de facut un sistem ca /inventory sau mai stiu eu ce sisteme asa mari. La iPleomax se buguiesc td-urile, iar la Textdraw Editor, cand apas pe "new" imi creaza doar text, nu apare lista aia din care selectez eu ce vr sa creez. PS: Daca va ganditi ca am luat vreo versiune proasta, nu! E pe ultima versiune, adica 1.18.
 5. Multumesc foarte mult pentru ajutor.
 6. Salut. M-am apucat sa lucrez la un gamemode in SAMP si am facut comenzile de heal, kill, tp catre celalalt player si invers si comanda de dat admin. Problema sta in felul urmator: cand ma conectez pe server de pe cele 2 conturi ale mele, comenzile merg foarte bine doar pe un cont. Pe celalat, comenzile au efect doar asupra mea. Adica daca incerc, spre exemplu, sa imi dau admin de pe contul x pe contul y, comanda merge bine, iar daca incerc sa imi dau de pe y pe x, comanda imi da tot pe contul y. O sa vedeti in acest pastebin ca la comanda de dat kill am pus sa se verifice daca killid != playerid, iar acum comanda merge doar de pe un cont, pe celalalt nu mai functioneaza deloc. Ce as putea face?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.