Jump to content

Matei02Mihai

Membru
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Matei02Mihai
  • Level of knowledge
    Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Matei02Mihai's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Year In
  • Collaborator
  • First Post

Recent Badges

0

Reputation

  1. Am rezolvat deja. Trebuia facut ca in poza de mai jos: Multumesc totusi pentru efortul de a ma ajuta.
  2. Salut. Am incercat sa compilez un gamemode nou cu Qawno si primesc eroarea asta: Cum pot rezolva? Despre ce fisier este vorba? Am incercat sa il deschid cu drepturi de administrator, dar nu s-a rezolvat.
  3. Salut. Ma puteti ajuta cu inserarea datei si timpului in baza de date? Folosesc easy mysql.
  4. Incearca sa folosesti in felul urmator:
  5. Salut. Am vrut sa creez o comanda cu ajutorul careia sa editez vehiculele din delaership, dar nu mi se afiseaza numele. Va las aici comanda: Si mai jos aveti o poza cu felul in care mi se afiseaza in joc: Am folosit include-ul urmator: https://github.com/Nickk888SAMP/Dialog-Pages
  6. Am incercat ambele sugestii, dar niciun rezultat. Am incercat si cu functia de mai jos, prin metoda pe care @Akan mi-a recomandat-o. Am pus comanda pe alt server, crezand ca problema o fi de la serverul pe care am, aceeasi problema, dar nimic. Am inceput sa cred ca problema e din exterior, si nu de la vreun script din alea pe care vi le-am aratat. O sa caut pe net, poate gasesc niste include-uri fixate. Va multumesc pentru ajutor!
  7. Salut. Am incercat sa fac urmatoarea comanda, dar nu inteleg de ce nu imi verifica daca playerul nu este conectat. Orice as scrie dupa /id in chat, comanda se comporta ca si cum ar fi conectat acel player pe server.
  8. Te-ai uitat putin sa vezi ce antivirusi au detectat versiunea de windows ca fiind virus? De programele respective e bine daca stiu creatorii lor. Daca in caz mai incarci ceva pe virustotal, sa iei in considerare doar ce spun kaspersky, malwarebytes si eset-nod32(care, din ce am auzit si eu, ar fi un antivirus bun). mai erau cativa de incredere, si i-as fi lasat si pe aia aici, dar mi-e sa nu ii incurc.
  9. Aparent, vad ca mai exista un link de unde poate fi descarcat, dar nu sunt sigur cat de ok ar fi sa il iau de acolo. Poate cineva sa imi zica si mie daca e bun? Asta e link-ul: https://archive.org/download/sa-mp-0.3.dl Nu descarcati nimic pana nu ni se confirma faptul ca e ok.
  10. Cauta comanda /fish in gamemode, vezi unde este verificarea „if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, range, x, y, z))” si, cu Map Editor, iei alte coordonate pentru a putea folosi comanda aia doar acolo. Coordonatele le pui in locul la „x, y, z” din verificare.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.