Jump to content

VLM

Membru
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

VLM last won the day on February 20

VLM had the most liked content!

Community Reputation

22 Binişor

6 Followers

About VLM

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 10/06/2004

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Level of knowledge
  Mediu

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ce toti banii ma ? Bai vere, o dai la intors? Se vede ca te-ai futut pentru 10E, in poze se vede foarte bine ca ai zis altceva si acuma ? Ce bani sa mai iti dau ma ? ti-am dat 10E pentru gm si inca 10E pt update-uri, ce bani mai vrei ?
 2. Din moment ce i-am dat 10E pentru update-urile cerute si nu le-am primit, cum adica? I-am dat 10E pt gamemode, bun l-am primit si i-am mai dat 10E pt update-uri, si nu a mai raspuns, eu oferindu-i banii.
 3. Ti-am dat 10E pe gamemode, tu care cereai 5E, spui ca oferi support si nici nu raspunzi. Dupa care ti-am mai dat iar 10E sa-mi faci ce se vede în poza, unde mi-ai dat gamemode-ul? Nu ma dau scripter, citeste ultima faza, scriptere.
 4. Bun, i-am cumparat gamemode-ul terone rpg, am zis ca e om serios. Mi l-a dat, m-a ajutat la inceput, dupa un timp nu a mai raspuns Le-am rezolvat singur pe parcurs, dupa care un baiat m-a contactat sa ii adaug ce se vede si in poza, omul a raspuns imediat si a acceptat. Mi-a spus ca o sa termine DUMINICA, ceea ce nu s-a intamplat, nu a mai raspuns. Pe sa-mp.ro intra, PM nu se uita, discord nu stiu daca intra, important e ca nu mai raspunde si ca s-a futut pentru 10E. Il consideram baiat ok pana sa moara pentru 10E, pacat ca au fost paypal, se poate da refund printr-un ticket. Nu ma consider scripter experimentat, eu nu am invatat limbajul citind dupa net, pentru mine e o "joaca". L-am invatat din probleme si tutoriale pe net. Pot adauga si eu neon, dar cu sisteme complicate nu ma ocup de aceea l-am contactat pe el. Toate dovezile aici: https://imgur.com/a/C1i2qCn
 5. Caut o persoana dispusa sa ma ajute cu cateva probleme la panel.
 6. done. Daca imi poti spune mai multe pe discord VLM#7273, mersi.
 7. O sa cumparam si promovare, dupa cum vezi am cumparat pe site-ul asta, dar cam degeaba. O sa incercam la un youtuber, daca ar raspunde... Am de aproape 3 saptamani mai multe email-uri la diferiti youtuberi, nici unul nu a raspuns. Forumul a fost unul de gaming, pana ne-am decis sa schimbam totul intr-una de samp si de aceea am reinstalat tot, aveam in jur de 15 playeri, dar dupa ce am schimbat hostul, nu stiu cum si unde au plecat, acum mai am doar 5 si aia abia intra. Oricum o sa incerc sa il populez, eu incerc prin live-uri pe fb si tinand cont ca sunt singurul fondator si ma ocup si de server, nu prea le pot face pe toate.
 8. Server-ul are o vechime de aproape 3 luni, este deschis din 28 noiembrie 2019, intampinand probleme, dar cu timpul rezolvand-ule. IP: fire.wlg.ro Forum: wlg.ro/forum Server-ul detine urmatoarele factiuni: 1. Los Santos Police Departament 2. FBI 3. National Guard 4. Loz Aztecas 5. Grove Street 6. Los Vagos 7. LVPD 8. News Reporters 9. Ballas 10. Hitman Agency 11. School Instructors 12. Taxi LS 13. Paramedic LV Detine urmatoarele sisteme: - bitcoin - ruleta & blackjack - jobgoal & job owner - airgift la 30 min - apartamente - stage(3) - arena pubg - rainbowcar - quest zilnic(sa fotografiezi 30 de locuri), quest-ul avand si mapa(/questmap) - vehicle crate, skin crate - /roll - garaje - /getgift - clan vehicles Cateva poze
 9. Nu mai am nevoie. Mersi oricum.
 10. VLM

  Gamemode WLG by VLM

  Acelas, numai ca i-am reparat din buguri, i-am modificat spawnul si i-am mai adaugat chestii.
 11. VLM

  Gamemode WLG by VLM

  Ultima versiune: http://www.girlshare.ro/3769841704.2
 12. VLM

  Cumpar panel

  Cumpar panel pentru server, platesc maxim 10E. Metoda: Paysafe sau Paypal. Detalii pe discord: VLM#7273
 13. Eu nu sunt serios? Tu vezi ca iti cauti atentie... Vorbesc degeaba, oricum la varsta ta nu intelegi. Aveam nevoie de o persoana deoarece eu restul timpului il petrec pe afara, nu pot fi mereu on. Nu mai am nevoie.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.