Jump to content

GroWy

Membru
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GroWy

  1. Username: GroWy Varsta 18 Ce vinzi?: Un sistem Dynamic de Radio pentru serverele care au conexiune mysql. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: 25 de lei / 5 euro (paypal / paysafecard / transfer bancar). Detalii de contact: Discord - GroWy#7867 Alte precizari: - Ofer suport 3 zile pentru rezolvarea bug-urilor, adaugarea sistemului pe orice gamemode este complet gratuita cu conditia ca gamemode-ul sa aibe conexiune la mysql. - Sistemul vine cu mini-sistemul de MP3 si/sau Radio in case.
  2. Descriere Ofer servicii de scripting Pawn la aproape orice nivel de dificultate, am 4 ani de experienta in acest domeniu. Servicii Pawn, mai precis creare de sisteme si gamemode-uri in limita bunului timp. Ofer timp garantie de 5/9 zile pentru un sistem/gamemode, in cazul in care se intampla sa se iveasca un bug, iar rezolvarea este complet gratuita cat timp sistemul/gamemode-ul nu este modificat. Canale de YouTube GroWy: https://www.youtube.com/channel/UCKK4elee8Cy8vijxFv7wEqg GroWy Tuts: https://www.youtube.com/channel/UC_x1SSS71SqoQh4vaOfQuOA Pret Pretul este cel mai important intr-o comanda, asa ca acesta o sa fie in functie de sistem/gamemode. Pentru sisteme, clientul plateste primul produsul, pentru gamemode-uri dupa stabilirea pretului se va plati in avans doar jumatate din pret iar la final diferenta. Metode de plata - PaySafeCard / Skrill (doar pentru sisteme) - PayPal / Tranfer Bancar (sistem/gamemode) Contact Discord: GroWy#7867
  3. Detalii: - Skill-uri la job-uri: -Vehicule: - Are 1 skin de $1,090,000 acela fiind ID 289. -Factiuni: Contul a intrat in foarte multe factiuni, fiind foarte vechi (al 800-lea si ceva de la deschiderea rpg4). Contul a avut lider, nu a avut parte de multe faction warn-uri. Cateva informatii doar dintr-o pagina: Sanctiuni: - A avut un ban pentru Aimbot/No-Recoil anul trecut, anul acesta in noiembrie dispare din log (sanctiunile mai vechi de 1 an pe B-Zone sunt sterse). - In prezent a avut un Web Suspend pentru limbaj intr-o reclamatie. Vechime: - Contul a fost Admin 3 pe RPG4, insa din lipsa de timp si pierderea chefului pentru joc am lasat admin-ul. - Contul a fost lider in TTC. - Contul are $322.360 (in mana) si $935.004 (in banca), 805 gold, nivel 69 (2000 ore jucate), cont premium pana pe data de 12.09.2019 15:41. Ca si clasament, contul se afla pe locul 840 in top-ul jucatorilor. Quest-ul de dupa Fuziune este facut de 4/11 ori. Astept oferte, nu dau primul. Daca aveti intrebari o sa va raspund. Discord: GroWy#7867
  4. Nu am zis ca este unic, am specificat cum ca textdraw-urile sunt unice. Nu cred ca ai creat tu sistemul ca sa pui pret pe el. Zi buna.
  5. Username: GroWy Varsta 18 Ce vinzi?: Un sistem de PIN pentru San Andreas Multiplayer, cu salvare mysql si textdraw-uri posibil unice. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: 25 de lei / 5 euro (paypal / paysafecard / transfer bancar). Detalii de contact: Discord - GroWy#7867 Alte precizari: - Ofer suport 3 zile pentru rezolvarea bug-urilor, adaugarea sistemului pe orice gamemode este complet gratuita cu conditia ca gamemode-ul sa aibe o baza de date mysql. - Sistemul vine cu posibilitatea alegerii limbei intre Romana si Engleza sau ambele (complet gratuit).
  6. Este destul de interesanta ideea, insa o sa pierzi foarte mult timp si il vei pierde de pomana, deoarece nu va fi folosita versiunea 0.3.dl pe serverele mai cunoscute.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.