Jump to content

CAiSEN

Membru
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CAiSEN

  1. probabil nu sunt aceste comenzi in gm
  2. mi s-a intamplat si mie,schimba locatia jocului si iti va porni din sa-mp.
  3. am vazut-o si eu ))),e pe langa setadmin,oricum e vai de acest gm,doar de furat din el e bun
  4. La comanda /deposit respectiv /withdraw exista o limita,daca vrei,o poti mari. if(PlayerInfo[playerid][pAccount] <= suma) = aceasta este limita de bani pe care o poate avea contul in banca/mana.
  5. Baza de date nu se poate importa,dar eu am reusit sa ii dau import.Era o mica problema,va descurcati si singuri daca nu stiti care e faza cu acea problema.
  6. Ceva c-am bun pentru a fi postat pe net,acum toti copilasii o sa-si deschida servere sustinand ca GM-ul este al lor..
  7. Deschizi XAMPP,pornesti primele 2 servere adica Apache si Mysql,scrii in bara de cautare Google localhost/phpmyadmin,creezi o noua baza de date,importi folderul .sql din GM-ul tau,iar apoi te duci in pawno,cauti cu CTRL+F mysql_connect si acolo introduci urmatoarele date,IP:127.0.0.1,User:root,numele bazei de date:(aici introduci ce nume ai pus tu la baza de date cand ai importat folderul .sql)pass:aici lasi doar doua "".Dupa care dai Build - Compile,ai grija sa nu ai errori la compilare,daca nu ai si ai facut tot corect,ai reusit sa conectezi un GM cu baza.Dupa ce ai facut toate astea cu succes,pornesti serverul,daca tot nu ti-a mers,da-mi un PM.Daca am o greseala gramaticala,scz. ATENTIE:in pawno la 127.0.0.1 , root, (numele la baza),trebuie sa fie cu "",la pass la fel,lasi doar "". Daca ai host,situatia este la fel cu phpmyadmin,doar ca la mysql_connect introduci datele pe care ti le dau cei de la host.
  8. Daca este o factiune existenta pe server,o copiezi din Baza de date,si o creezi din nou modificand numele ei si coordonatele,o adaugi in comanda /factions,o adaugi in /makeleader,si masinile la factiune le creezi prin /vpark daca nu ma insel,insa este un tutorial al lui Edison pe canal,unde explica el mult mai bine.Daca vrei sa faci o noua factiune pe server,la fel,are Edison un tutorial mai vechi pe canal.
  9. Nu e cine stie ce,e doar un GM Burned edit.
  10. imi place comanda : daup**e :))),e fara cenzura si iti dai puncte premium cu ea Apropo DS-ul este pozitionat foarte prost.
  11. /createbiz,o gasesti prin alte gm-uri
  12. Ce sa fac?Cand bag ceva nou la Gamemode,de exemplu acum am bagat sistem de Masini la clan si un shop mai diferit,si nu se compileaza bine..
  13. pai doar de folderele astea ai nevoie
  14. Respect,il voi incerca,o sa ii fac un EDIT,si o sa iti pastrez creditele,bafta!
  15. Pai de ce plm il mai postezi daca stii ca ai errori in el?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.