Jump to content

qaz.LEGENDARU

Membru
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by qaz.LEGENDARU

  1. Sa pun ultima acolada ca sa ce ? Sa dea toti copy-paste direct ?
  2. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=613019 Tu vinzi ceva ce se poate gasi gratuit ?
  3. Foarte folositor. Multumim pentru postare.
  4. ai schimbat si parola rcon din server.cfg ?
  5. Du te la public estifondator in gm si pune numele tau .
  6. interesant , felicitari pentru munca depusa.
  7. Nu recomand , dupa ce i-am facut un sistem destul de frumos zic eu ( gratuit ) mi-a dat admin 0 + ban din simplul fapt ca am zis ca nu imi place comportamentul unui owner.
  8. Salut , stie cineva cum as putea face un actor ( npc ) care sa traga in tine si sa iti ia hp iar in acelasi timp sa poti trage si tu in el si sa moara ? Cine ma ajuta are un +1. Multumesc anticipat. P.S: Daca se poate sa nu ocupe sloturi din server.
  9. Salut , astazi m-am gandit sa facem comanda "vreau bani" , stiu , este ceva simplu dar pentru cei care acum nu au niciun chef sa faca ceva , este perfecta. Bun , sa incepem ! Scriptul este urmatorul : CMD:vreaubani(playerid, params[]) { SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFAA, "Du-te la munca mane , nimeni nu iti da nimic gratis in viata."); SetPlayerCheckpoint(playerid,-382.3966,-1426.2290,26.1733,1.0); return 1; Acum sa explicam ce face fiecare. 1) SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFAA, "Du-te la munca mane , nimeni nu iti da nimic gratis in viata."); este textul care ii apare jucatorului cand tasteaza comanda respectiva. SetPlayerCheckpoint(playerid,-382.3966,-1426.2290,26.1733,1.0); aceasta face ca atunci cand playerul tasteaza comanda /vreaubani sa i se seteze un checkpoint pe harta la jobul trucker pentru a incepe munca. Cum ziceam , nu este nimic complicat , l-am facut pe fuga cam in 5 minute. Apropo aceasta comanda este facuta pe un GameMode BigZone. Succes si spor la joc !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.