Jump to content

Scriptery

Membru
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Scriptery

  1. Str_marian... exact cum e el.. in stare naturala.. Si daca ai nevoie de maxim 30, nu poti baga un parametru in plus functiei?(pui numele size) .. stai ca te-am pierdut de la parametru.. scz Lasand ironiile si memoriile cu rezolvariile tale super smechere... Cui ii pasa de cativa biti ram? Cel mai important e procesorul.. regula numaru 1 e sa ai iteratori... scurtezi considerabil timpul de execute.. adica inalturi iteratiile nefolositoare... Ai invatat azi ceva? cu placere.
  2. Doamneee mare iti e gradina, da multi prosti sar in ea!
  3. Tocmai de pe 18 feb pana acu, am iesit si eu o zi afara... da du-te frate.. ca e chestia aia pe cer.. cum dracu ii spune... aa.. da.. soare ba... si straluceste prea tare.. si mai sunt niste chestii cu 4 membre numiti oameni.. nu mai ies afara frate... Ba mai du-te-n pula mea de prost =]] la fel ai ramas coaie.. prost gramada.. ma gandeam ca te-ai mai schimbat putin.. ma gandeam ca ti-ai mai schimbat putin gandirea.... si ca ironiile mele adresate tie + mistourile din trecut te vor schimba intr-un fel in bine.. da mno... vad ca ai involuat... Jur ca imi pare rau pentru tine... Toti te stiu ca fiind un naiv... un ipocrit... Aduti aminte penibilule, ca te laudati ca esti mare scripter pe .com si acolo te ajutam eu =]] apoi ai venit pe paw no.ro de mi-ai pus mie intrebarea cu params[] in zcmd... raspunzandu-ti in mod ironic... Tu esti genul de om, care, daca cineva stie macar cat stii tu, e geniu.. master in programare.. Cum a fost si treaba cu params[] in comenzile pe zmcd.. erai un naluc.. ai aflat treaba asta parca chiar de la mine.. apoi ai venit pe paw no.ro sa ii intrebi in PM pe toti care erau respectati in comunitate ca fiind scripteri sa iti demonstrezi tu talentele de scripter... Vai de tine str marienule.. te-am facut legenda.. si te voi face daca e nevoie.. erai foarte irelevant.. sa stii ca zilnic se discuta despre tine.. simte-te mandru, si multumeste-mi mie si prostiei tale. Apropo durule.. tu care te laudai ca muncesti.. ca esti baiat mare.. si smardoi.. stai mai putin pe PC ca nu o sa mai aiba ai tai bani de lumina.. Ceaw!
  4. really? lasa-te coaie de programare macar 5 zile, nu prea mirosi ironia.
  5. @Sintetick bai invidiosule ia mai taci. Asa e Mariane, toti fura si muta din gm in gm. Si pawn e cel mai greu limbaj de programare, de asta nu-l stiu asa multi, adica nu e ca si cum ai putea invata pawn in cateva zile daca deja mai ai ceva cunostinte in spate, si daca esti incepator, maxim o luna, doar sa te acomdezi cu structura pawn si cu modul in care ofera ei documentatia.. Sigur nu e asa.. Lasa-l pe sintetick, a castigat si el 1 eur si se da mare smardoi pe aici. Daca iti faci timp, sa ma inveti si pe mine sa conectez un fs la db, platesc bine boss. ceau!
  6. Wtf. Nu omule. Dar era ceva sa dai si tu un tag. Ma rog. Scz.
  7. Daca te referi la mine, te rog sa taci. Nu stii despre ce e vorba. Si nu stii ce e ala sarcasm dude. Mno.. ma rog.
  8. Are mai multe omul pe cap. Dar el se axeaza pe design. Mi am dat seama de sarcasm ?? da nu-i frumos ce faci.
  9. Hostul e abia achizitionat, deci aveti aproape o luna hostul + o satapamana "restanta", Pe ZeroPing pretul este 240 lei, eu vi-l pot oferi la 170lei, Accept PSF si bancar. Dau si cont gmail cu tot daca e nevoie Accept si intermediar daca il platiti voi, alt fel nu dau primul.
  10. Recomand ! Baiat de nota 10.
  11. Salutare !, m-am gandit sa va fac placuta surpriza, sa "construiesc" un script banal, dar foarte folositor, cel putin la warr-uri. Sources: -v0.1: http://pastebin.com/yvwGvdMh -v0.2: pastebin.com/S5s4sWns (am rezolvat un bug, daca trageai fara sa tii tinta, te detecta cum ca ai avea silent aimbot). Daca gasiti vreun bug va rog sa ma contactati, e un script simplu, poate fi imbunatatit destul de usor, momentan lucrez la un anti renko. Daca ti-a placut imi poti da un +1, daca nu ti-a placut, esti liber sa bagi hate bine argumentat !
  12. Pai ti >s-a< raspuns, ideea e ca poti vorbi la nivel profesional, si ne putem completa unul pe altul, cat despre treaba cu "cel mai smeker scripter din >Romania<", nu este adevarat, acolo nu spunem: Tu esti prost, eu sunt destept, cu siguranta unii sunt peste nivelul meu, sau altii sub nivelul meu, dar asta nu inseamna ca ne dam mari smardoi. Defapt unii nici nu merita bagati in seama, ei nu isi cunosc propria limba, d-apai un limbaj de programare ?
  13. Odata ce gandesti asa, nu poti fi privit bine. Desi e o intrebare buna, dar nu cred ca vei primi un raspuns, pur si simplu esti intr-un grup in care se vorbeste la nivel inalt de coding, si mai mult de cat atat, se face caterinca, in general cel mai folosit este sarcasmul.
  14. sursa consuma (atentie consuma, nu puterea de iesire) in medie 50-100w ora. punem in calcul 70w ora, deoarece uneori exista calcule matematice mai complexe si se va incarca mai mult sau nu procesorul, hdd,ram etc deci mai mult consum de curent, in 24 de ore inseamna: 24*70 = 1680, adica 1,68 Kw pe zi, 31 zile * 1,68 = 52 Kw, si cum un Kw este 0,5 lei, 52Kv * 0,5 lei = aprox 26 lei, rontunjim la 30 lei lunar.
  15. Zici tu ? Nu am putut sa iti raspund ca eram banat, dar RENKO aimbot, sau orice aimbot care tine tinta se detecteaza cel mai usor.. of... pacat ca nu exsita functia GetPlayerTarget, si un rahat de timer.
  16. Copil scapat in cap. Rapanosu, mi-a dat warn ca un copil ofticat. ca sa nu mai pot comenta. WTF.
  17. ma-ta e cel mai vizitata gaura de camionagii, luamea-i coaiele in gura ba prostanilor, luati-l in gura si uitati-va, am zis si eu ca am facut un anti aim si ati sarit cu gura pe mine, pe urma daca va arat, ma laud si nustiu ce.. dava-n pula mea de prosti si eu chiar vream sa il si postez..
  18. Acesta este sistemul la care am muncit undeva la 2-3 zile, insa s-a meritat.. detecteaza orice aim, skin-aim,silentaim,proaim. Sper sa nu apara iar copii hate: Vai ca te lauzi, vai ca nu stiu ce, vai ca asta l-ai facut in 6 minute, este pur si simplu un sistem care o sa fie integrat in gamemode-ul meu, oferindu-le playerilor un joc fara aimeri imputiti. Cine spune ca e un sistem simplu vreau sa il vad ca il face si el.. nu exista in momentul actual un script functional in detectarea aim-ului. ACUM este PUBLIC aici: https://www.sa-mp.ro/forums/topic/26299-anti-aimbot-anti-silent-hack-anti-proaim/
  19. va bag la beci si va f*t =)))) pai tot te dai mare tu pe youtube si injuri in comentarii, ai grija, nici nu stii pe cine injuri.. ksenon asta am inteles ca e hacker de sparge si nasa.. are si un satelit in curte =))
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.