Scriptery

Membru
 • Număr conținut

  39
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Scriptery a câștigat ziua ultima dată pe Martie 6

Scriptery a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

10 Neutru

Despre Scriptery

 • Rang
  Membru

Profile Information

 • Nivel de cunoştinţe
  Experimentat
 1. Wtf. Nu omule. Dar era ceva sa dai si tu un tag. Ma rog. Scz.
 2. Daca te referi la mine, te rog sa taci. Nu stii despre ce e vorba. Si nu stii ce e ala sarcasm dude. Mno.. ma rog.
 3. Are mai multe omul pe cap. Dar el se axeaza pe design. Mi am dat seama de sarcasm 😂😂 da nu-i frumos ce faci.
 4. Hostul e abia achizitionat, deci aveti aproape o luna hostul + o satapamana "restanta", Pe ZeroPing pretul este 240 lei, eu vi-l pot oferi la 170lei, Accept PSF si bancar. Dau si cont gmail cu tot daca e nevoie Accept si intermediar daca il platiti voi, alt fel nu dau primul.
 5. Recomand ! Baiat de nota 10.
 6. Bravo ma Robica..
 7. Salutare !, m-am gandit sa va fac placuta surpriza, sa "construiesc" un script banal, dar foarte folositor, cel putin la warr-uri. Sources: -v0.1: http://pastebin.com/yvwGvdMh -v0.2: pastebin.com/S5s4sWns (am rezolvat un bug, daca trageai fara sa tii tinta, te detecta cum ca ai avea silent aimbot). Daca gasiti vreun bug va rog sa ma contactati, e un script simplu, poate fi imbunatatit destul de usor, momentan lucrez la un anti renko. Daca ti-a placut imi poti da un +1, daca nu ti-a placut, esti liber sa bagi hate bine argumentat !
 8. Pai ti >s-a< raspuns, ideea e ca poti vorbi la nivel profesional, si ne putem completa unul pe altul, cat despre treaba cu "cel mai smeker scripter din >Romania<", nu este adevarat, acolo nu spunem: Tu esti prost, eu sunt destept, cu siguranta unii sunt peste nivelul meu, sau altii sub nivelul meu, dar asta nu inseamna ca ne dam mari smardoi. Defapt unii nici nu merita bagati in seama, ei nu isi cunosc propria limba, d-apai un limbaj de programare ?
 9. Odata ce gandesti asa, nu poti fi privit bine. Desi e o intrebare buna, dar nu cred ca vei primi un raspuns, pur si simplu esti intr-un grup in care se vorbeste la nivel inalt de coding, si mai mult de cat atat, se face caterinca, in general cel mai folosit este sarcasmul.
 10. sursa consuma (atentie consuma, nu puterea de iesire) in medie 50-100w ora. punem in calcul 70w ora, deoarece uneori exista calcule matematice mai complexe si se va incarca mai mult sau nu procesorul, hdd,ram etc deci mai mult consum de curent, in 24 de ore inseamna: 24*70 = 1680, adica 1,68 Kw pe zi, 31 zile * 1,68 = 52 Kw, si cum un Kw este 0,5 lei, 52Kv * 0,5 lei = aprox 26 lei, rontunjim la 30 lei lunar.
 11. Recomand, stie ce face.
 12. Zici tu ? Nu am putut sa iti raspund ca eram banat, dar RENKO aimbot, sau orice aimbot care tine tinta se detecteaza cel mai usor.. of... pacat ca nu exsita functia GetPlayerTarget, si un rahat de timer.
 13. Copil scapat in cap. Rapanosu, mi-a dat warn ca un copil ofticat. ca sa nu mai pot comenta. WTF.
 14. ma-ta e cel mai vizitata gaura de camionagii, luamea-i coaiele in gura ba prostanilor, luati-l in gura si uitati-va, am zis si eu ca am facut un anti aim si ati sarit cu gura pe mine, pe urma daca va arat, ma laud si nustiu ce.. dava-n pula mea de prosti si eu chiar vream sa il si postez..
 15. Acesta este sistemul la care am muncit undeva la 2-3 zile, insa s-a meritat.. detecteaza orice aim, skin-aim,silentaim,proaim. Sper sa nu apara iar copii hate: Vai ca te lauzi, vai ca nu stiu ce, vai ca asta l-ai facut in 6 minute, este pur si simplu un sistem care o sa fie integrat in gamemode-ul meu, oferindu-le playerilor un joc fara aimeri imputiti. Cine spune ca e un sistem simplu vreau sa il vad ca il face si el.. nu exista in momentul actual un script functional in detectarea aim-ului.