Scriptery

Membru
 • Număr conținut

  29
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

6 Neutru

Despre Scriptery

 • Rang
  Membru
 • Dată Naștere

Profile Information

 • Nivel de cunoştinţe
  Experimentat
 1. sursa consuma (atentie consuma, nu puterea de iesire) in medie 50-100w ora. punem in calcul 70w ora, deoarece uneori exista calcule matematice mai complexe si se va incarca mai mult sau nu procesorul, hdd,ram etc deci mai mult consum de curent, in 24 de ore inseamna: 24*70 = 1680, adica 1,68 Kw pe zi, 31 zile * 1,68 = 52 Kw, si cum un Kw este 0,5 lei, 52Kv * 0,5 lei = aprox 26 lei, rontunjim la 30 lei lunar.
 2. Recomand, stie ce face.
 3. Zici tu ? Nu am putut sa iti raspund ca eram banat, dar RENKO aimbot, sau orice aimbot care tine tinta se detecteaza cel mai usor.. of... pacat ca nu exsita functia GetPlayerTarget, si un rahat de timer.
 4. Copil scapat in cap. Rapanosu, mi-a dat warn ca un copil ofticat. ca sa nu mai pot comenta. WTF.
 5. ma-ta e cel mai vizitata gaura de camionagii, luamea-i coaiele in gura ba prostanilor, luati-l in gura si uitati-va, am zis si eu ca am facut un anti aim si ati sarit cu gura pe mine, pe urma daca va arat, ma laud si nustiu ce.. dava-n pula mea de prosti si eu chiar vream sa il si postez..
 6. Acesta este sistemul la care am muncit undeva la 2-3 zile, insa s-a meritat.. detecteaza orice aim, skin-aim,silentaim,proaim. Sper sa nu apara iar copii hate: Vai ca te lauzi, vai ca nu stiu ce, vai ca asta l-ai facut in 6 minute, este pur si simplu un sistem care o sa fie integrat in gamemode-ul meu, oferindu-le playerilor un joc fara aimeri imputiti. Cine spune ca e un sistem simplu vreau sa il vad ca il face si el.. nu exista in momentul actual un script functional in detectarea aim-ului.
 7. va bag la beci si va f*t =)))) pai tot te dai mare tu pe youtube si injuri in comentarii, ai grija, nici nu stii pe cine injuri.. ksenon asta am inteles ca e hacker de sparge si nasa.. are si un satelit in curte =))
 8. deleted
 9. stiu ca esti prost.
 10. CopyRight-ul la muzica.. csf =)) ai rabdare.. ma experimentule =))
 11. Cand o sa reusiti sa faceti asta, o sa fiti intradevar scripteri