Jump to content

WicK.

Membru
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutru

About WicK.

 • Rank
  Membru junior

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • In-game Name
  WicK.
 • Level of knowledge
  Începător

Recent Profile Visitors

129 profile views
 1. salut! da-mi pm iar pe discord ca la cate mesaje am primit :))))
 2. re man, poti lua din gamemode-ul lui hpq123
 3. asgoodu le =]]] nu platesc pe sistem, platesc odata la 14 zile :))) daca esti interesat ma cauti pe discord
 4. Buna ziua / seara sa-mp.ro am nevoie de un scripter care poate lucra la gamemode sa ii rezolve buguri, sa faca update etc... In schimb eu platesc 5 euro la 14 zile nu la 31 de zile. iti comvine imi dai add pe discord nu iti comvine nu comenta. Mentionez ca am avut un scripter de pe aceasta comunitate si nu facea nimik, momentan avem playeri 10-15 maxim fiindca am pierdut foarte multi de cand avem buguri si scripteru nici in seama nu ma baga, panel + forum detin eu nu va fi o problema la financiar. mentionez ca suntem 2 Fondatori, eu sunt principalul eu detin toate datele ! Disco
 5. nu l-am testat dar pare misto foarte frumos tine-o tot asa app: te astept pe rpg.play-gaming.ro
 6. auzi jego :)))))))))) ti-ai cerut scuze si aai vrut sa te iau inapoi si acu is jego? oky.
 7. ne-am gandit ca e mai bine sa facem un edit pe gamemode-ul nostru si pe panel-ul actual deci nu mai caut ! Mersi de sfat.
 8. Bai domnule scripter nu ma fa sa te jignesc, stii si tu scripting ai rezolvat 2-3 erori la baza de date si n-ai mai intrat 1 zi si 10 ore :)))) du-te man de aici te rog.
 9. va bagati voi cu gura in ... "developerilor" am mentionat ca ramane cu noi in proiect, nu va comvine nu mai dati comentariu sa faceti +1 la posturi, voi astia care comentati nu stiti sa faceti nimic, va pupa wick ;*
 10. salut sa-mp.ro de vreo 16 zile am un server, forum si panel online. scripterul este unu-l priceput majoritatea il stiti, eu cu el cautam un baiat care stie sa lucreze in panel adica sa faca panel de la 0, scripteru lucreaza la un gamemode de la 0 (momentan 25,30%) este terminat, e vorba de www.play-gaming.ro mentionez ca nu platim, dorim sa ramana cu noi in proiect pana la inchiderea acesteia. pentru a discuta mai multe add pe discord: WicKeD.#7850 salut si respect !
 11. uite-te ce ai modificat ca ai uitat un { }
 12. Ai conectat baza de date bine ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.