Jump to content

Blumix

Membru
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About Blumix

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/17/1994

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Romania - Satu Mare
 • Interests
  Learning Scripting SA:MP
 • Name in game
  Blumix
 • Level of knowledge
  Mediu

Contact Methods

 • Yahoo
  blumix_blue@yahoo.com
 • Skype
  gethpro & Blumix

Recent Profile Visitors

711 profile views
 1. In primul rand am 21 de ani, dupa care BTSTELECOM il avem ca parteneriat comun la fel si ROTLD. Si da daca tu spui ca am caracter urat, inseamna ca tu nu sti ce inseamna sa te straduesti tare. Ti-am spus frumos nu lasa reply numai daca esti in stare sa ajuti cu ceva anume vad ca tu tot asta continui sa faci. Si daca te intereseaza daca am posibilitatea sa platesc servicii, da am, WiDuAlK ma stie... si ma stie foarte bine cine sunt si de unde am pornit. Servicile sunt luate de la BTS TELECOM, respectiv cu toate inregistrarile la ROTLD ( Host, Web-Host,Domeniu ) - asta doar sa vezi ca nu lucrez cu companii mici. Si tu ma numesti pe mine jigodie?, cand tu nu esti in stare sa spui un cuvant repectabil ? Ti-am spus intreaba pe WiDuAlK cine sunt. Si se vede ca tu crezi ca toate sunt aiureli, ia spunemi unde gasesti tu un server de sa:mp care este respectat in Romnia, ? sau crezi ca gaming-ul in ziua de azi este respectat aici in Romnia?...te asigur ca nu ! Si asta datorita exemplelor ca tine " Cum poti sa faci o persoana jigodie daca nu sti cine este si sa sti cate ceva despre el " , aici ti-ai dezvaluit mintea de copil.
 2. Se vede ca tu faci asta doar pentu post + In totul se poate castiga, si da sunt persoane care au ambitia asta si nu is prosti Inafara de asta daca te gandeti putin si castigi, nu numa pierzi dar se pare ca tu numa la asta te gandesti si ai lasat acel reply fara pic de minte. Te rog nu mai lasa reply pentru nimica, sau voi cere sa ti se dea warn pentru ca faci spam in acest topic. Salut si o zi buna
 3. Salut Jamal Alin, acesta se alege cu un server facut de el de la 0, dupa care cu playerii pe care se fac pe parcurs, experienta si un proiect de succes si de lunga durata.
 4. Poziţie: Scripter Alte detalii: Suntem decisi sa facem un proiect de lunga durata, pe baza modului "RPG" si structurat de la "0". Ei bine pentru inceput avem nevoie de un scripter care sa poate concepe tot serverul de la 0 fara probleme si care cauta un proiect serios si fara probleme ca acesta sa nu se inchida. Dupa multa discutie si multe ideii puse la cap am inceput sa rebatem modul RPG, alte ideii, alta sctructura, job-urii inclusiv alte modalitati de gameplay Nu pot sa spun mai multe despre acest proiect, insa pot sa spun ca totul va lua nastere prin luna Decembrie asta datorita faptului ca dorim sa facem totul cat mai frumos si bine pus la punct cu orice system implementat. Proiectul va fi gazduit de BTSTELECOM - Insemand ca toate serviciile vor proveni de la ei ( Host Server, Web-Host, Domeniu ). Inainte de acceptare fiecare scripter va trece la un simplu teste de "Scripting Base" acesta sa vedem cat de bine sti "MySqL" si Scripting + arangajarea totul frumos in Server - GameMode. Dupa aceptare totul se va zbate in echipa, munca, ideile, si alte discutii legate de server Scripterul va fii pus la cunostinta cu toate detaliile in parte, va fii ajutat de nenumarate ori pentru a face teste la server si systemele acestuia. Orice dezbatere pe care o poate avea un scripter se va putea spune linistit acesta ori va fi acceptata ori respinsa. Acest proiect va fii in decurs de 4-5 ani realizare, poate si mai mult, persoana actuala va fii intrebata din timp cat crede ca va putea sta in el si ce parere are despre proiect. Doritori pot sa lase un reply aici sau sa dea un mic mesaj privat cu Skype Account si in scurt timp vor fii contactati Suntem constienti ca la acest topic vor exista comment-urii pozitive cat si negative. Atentie: Nu dorim persoane neconstintoase de ceea ce se inmapla sau ceea ce se lucreaza la server, Dorim persoane capabile de un lucru in echipa, Stres, Timp, si nu in ultimul rand persoana care sa stie sa se descurce in momente grele. Topic Activ: 08.06.2016 - 11.06.2016 Va multumesc.
 5. Cer ca acest topic sa fie inchis. Multumesc, Anticipat.
 6. De aceaia am pe WiduAlk aici. Nu-mi fac griji daca sunt n0bi, dar macar sa nu se osteneasca sa-mi dea add pe Skype
 7. Si eu ti-am spus parerea sincera. Dar crede-ma sunt si alti care pot sa faca un gm de la 0.
 8. Iar tu ai facut acest topic pentru inca un post in + ? Sau doar sa te bagi in seama, sunt multi doritori care vor sa faca ceva de la 0, nu doar sa copieze, ma gandesc ca tu asta faci. Salut. Imi lasi pm cu Skype tau. Ainox, respins Semnatura ta spune tot.
 9. Mersi pentru ca ai dat teste cu el, Raman dator WiDuAlK Intradevar nu este o persoana cu care sa-ti deschizi ceva de succes.
 10. Ti-a fost lasat un mesaj privat cu datele unde ne poti contacta.
 11. Lasa-mi pm cu skype tau Sa vad daca este adevarat cea ce se zice.
 12. Salut , in primul rand bine v-am gasit pe aceasta comunitate. Cine suntem noi si ce dorim sa facem : ? Suntem o echipa mica si tanara , care doreste sa deschida o mica comunitate pentru inceput unde sa rebata aparitia gamingu-lui romanesc si a server-ului pe care il detine Suntem o echipa dinamica, cu ideile noastre si concepute de noi si care nu sunt lucrare sau prelucrate in alta parte, ori concepute in mod rau. Dorim ca pe piata din romania sa fim renumiti pentru munca care o avem, munca care o depunem zi cu zi / ora cu ora, ( astea toate la timpul lor ) Dorim sa concepem un Game Mode RPG de la 0, unde sa stim ce este al nostru si cum l-am facut de la ce linie la ce linie este facut si fara probleme. Ce anume cautam : ? Cautam un Scripter care este la unul din cele 4 nivele (Incepator, Mediu, Avansat, Professionist), dorim ca dupa un model pe care il vom lasa mai jos sa ne scrieti statiul in care sunteti, si fara pravalagelii si alte aiureli sau sa mintitii, pana la urma totul iese la iveala. Inainte de a va accepta, suntem in mic parteneriat cu o persoana care o sa va testeze abiliattile si capabilitatea mentala in scripting, nu pentru ca nu avem incredere in voi ci pentru simplu fapt ca ne dorim sa vedem cate cunostinte aveti in PAWN respectiv PAWNO. ( asta daca stiti care este diferenta dintre ele ) Aceasta persoana dorim sa fie dinamica disponibil in timp util pe skype sau la telefon, asociabil cu cea ce vom cere si in regula cu rezistanta la stres sau alte abateri reale. Varsta pe care o cerem este de 16+, nu pentru a vedea mentalitatea ci pentru a infulenta pe alte persoane in a face programare cat mai exacta si la un timp util. Dorim ca aceasta persoana sa fie asociativ respectabila, sa putem comunica si intelege in acelasi timp util fara alte probabilitati distructive. Functii pe care le oferiti : ? Functia pe care o oferim este " Scripter sau Developer " depinde de cererile voastre. Timp util de realizare : ? Timpul de realizare a server-ului este de 5 luni +, timp in care se vor face mici teste si alte modificarii majore acestuia. Timp in care vom avea testarii limitate, schimbari majore, schimbarii de ideii, si finalizarii. Daca doresti si esti sigur ca poti sa fii un scripter de lunga durata si doresti sa faci parte din acest mic proiect te rugam sa completezi modelul de mai jos. Acest proiect este facut pe minim 5 ani + ! Nume - ( Numele tau real ) Varsta - ( Varsta ta legala ) Conditii - ( Ce conditii ai ) Scripting - (Incepator,Mediu,Avansat,Professionist) : Va multumim ca ati citit acest topic si speram ca vor fii cererii utile. Acest topic are ca termen pana pe data de 20.05.2016
 13. Bravo Widu Un scripter pe masura si care lucreaza curat.
 14. Blumix

  Proiect SA:MP

  Cer la acest topic / totul a fost rezolvat. T/C
 15. Daca doresti sa-ti apara acel " NickName " Prima data trebuie sa-l pui la OnPlayerConnect , dupa care acel " TextDraw" cum este redenumit el trebuie pus TextDrawShowForPlayer(playerid, nickname); // In cazul in care " NickName " este numele care l-ai redenumit sa-ti arata numele sub minimap.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.