Jump to content

Blumix

Membru
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Blumix

  1. In primul rand am 21 de ani, dupa care BTSTELECOM il avem ca parteneriat comun la fel si ROTLD. Si da daca tu spui ca am caracter urat, inseamna ca tu nu sti ce inseamna sa te straduesti tare. Ti-am spus frumos nu lasa reply numai daca esti in stare sa ajuti cu ceva anume vad ca tu tot asta continui sa faci. Si daca te intereseaza daca am posibilitatea sa platesc servicii, da am, WiDuAlK ma stie... si ma stie foarte bine cine sunt si de unde am pornit. Servicile sunt luate de la BTS TELECOM, respectiv cu toate inregistrarile la ROTLD ( Host, Web-Host,Domeniu ) - asta doar sa vezi ca nu lucrez cu companii mici. Si tu ma numesti pe mine jigodie?, cand tu nu esti in stare sa spui un cuvant repectabil ? Ti-am spus intreaba pe WiDuAlK cine sunt. Si se vede ca tu crezi ca toate sunt aiureli, ia spunemi unde gasesti tu un server de sa:mp care este respectat in Romnia, ? sau crezi ca gaming-ul in ziua de azi este respectat aici in Romnia?...te asigur ca nu ! Si asta datorita exemplelor ca tine " Cum poti sa faci o persoana jigodie daca nu sti cine este si sa sti cate ceva despre el " , aici ti-ai dezvaluit mintea de copil.
  2. Se vede ca tu faci asta doar pentu post + In totul se poate castiga, si da sunt persoane care au ambitia asta si nu is prosti Inafara de asta daca te gandeti putin si castigi, nu numa pierzi dar se pare ca tu numa la asta te gandesti si ai lasat acel reply fara pic de minte. Te rog nu mai lasa reply pentru nimica, sau voi cere sa ti se dea warn pentru ca faci spam in acest topic. Salut si o zi buna
  3. Salut Jamal Alin, acesta se alege cu un server facut de el de la 0, dupa care cu playerii pe care se fac pe parcurs, experienta si un proiect de succes si de lunga durata.
  4. Poziţie: Scripter Alte detalii: Suntem decisi sa facem un proiect de lunga durata, pe baza modului "RPG" si structurat de la "0". Ei bine pentru inceput avem nevoie de un scripter care sa poate concepe tot serverul de la 0 fara probleme si care cauta un proiect serios si fara probleme ca acesta sa nu se inchida. Dupa multa discutie si multe ideii puse la cap am inceput sa rebatem modul RPG, alte ideii, alta sctructura, job-urii inclusiv alte modalitati de gameplay Nu pot sa spun mai multe despre acest proiect, insa pot sa spun ca totul va lua nastere prin luna Decembrie asta datorita faptului ca dorim sa facem totul cat mai frumos si bine pus la punct cu orice system implementat. Proiectul va fi gazduit de BTSTELECOM - Insemand ca toate serviciile vor proveni de la ei ( Host Server, Web-Host, Domeniu ). Inainte de acceptare fiecare scripter va trece la un simplu teste de "Scripting Base" acesta sa vedem cat de bine sti "MySqL" si Scripting + arangajarea totul frumos in Server - GameMode. Dupa aceptare totul se va zbate in echipa, munca, ideile, si alte discutii legate de server Scripterul va fii pus la cunostinta cu toate detaliile in parte, va fii ajutat de nenumarate ori pentru a face teste la server si systemele acestuia. Orice dezbatere pe care o poate avea un scripter se va putea spune linistit acesta ori va fi acceptata ori respinsa. Acest proiect va fii in decurs de 4-5 ani realizare, poate si mai mult, persoana actuala va fii intrebata din timp cat crede ca va putea sta in el si ce parere are despre proiect. Doritori pot sa lase un reply aici sau sa dea un mic mesaj privat cu Skype Account si in scurt timp vor fii contactati Suntem constienti ca la acest topic vor exista comment-urii pozitive cat si negative. Atentie: Nu dorim persoane neconstintoase de ceea ce se inmapla sau ceea ce se lucreaza la server, Dorim persoane capabile de un lucru in echipa, Stres, Timp, si nu in ultimul rand persoana care sa stie sa se descurce in momente grele. Topic Activ: 08.06.2016 - 11.06.2016 Va multumesc.
  5. Cer ca acest topic sa fie inchis. Multumesc, Anticipat.
  6. De aceaia am pe WiduAlk aici. Nu-mi fac griji daca sunt n0bi, dar macar sa nu se osteneasca sa-mi dea add pe Skype
  7. Si eu ti-am spus parerea sincera. Dar crede-ma sunt si alti care pot sa faca un gm de la 0.
  8. Iar tu ai facut acest topic pentru inca un post in + ? Sau doar sa te bagi in seama, sunt multi doritori care vor sa faca ceva de la 0, nu doar sa copieze, ma gandesc ca tu asta faci. Salut. Imi lasi pm cu Skype tau. Ainox, respins Semnatura ta spune tot.
  9. Mersi pentru ca ai dat teste cu el, Raman dator WiDuAlK Intradevar nu este o persoana cu care sa-ti deschizi ceva de succes.
  10. Ti-a fost lasat un mesaj privat cu datele unde ne poti contacta.
  11. Lasa-mi pm cu skype tau Sa vad daca este adevarat cea ce se zice.
  12. Salut , in primul rand bine v-am gasit pe aceasta comunitate. Cine suntem noi si ce dorim sa facem : ? Suntem o echipa mica si tanara , care doreste sa deschida o mica comunitate pentru inceput unde sa rebata aparitia gamingu-lui romanesc si a server-ului pe care il detine Suntem o echipa dinamica, cu ideile noastre si concepute de noi si care nu sunt lucrare sau prelucrate in alta parte, ori concepute in mod rau. Dorim ca pe piata din romania sa fim renumiti pentru munca care o avem, munca care o depunem zi cu zi / ora cu ora, ( astea toate la timpul lor ) Dorim sa concepem un Game Mode RPG de la 0, unde sa stim ce este al nostru si cum l-am facut de la ce linie la ce linie este facut si fara probleme. Ce anume cautam : ? Cautam un Scripter care este la unul din cele 4 nivele (Incepator, Mediu, Avansat, Professionist), dorim ca dupa un model pe care il vom lasa mai jos sa ne scrieti statiul in care sunteti, si fara pravalagelii si alte aiureli sau sa mintitii, pana la urma totul iese la iveala. Inainte de a va accepta, suntem in mic parteneriat cu o persoana care o sa va testeze abiliattile si capabilitatea mentala in scripting, nu pentru ca nu avem incredere in voi ci pentru simplu fapt ca ne dorim sa vedem cate cunostinte aveti in PAWN respectiv PAWNO. ( asta daca stiti care este diferenta dintre ele ) Aceasta persoana dorim sa fie dinamica disponibil in timp util pe skype sau la telefon, asociabil cu cea ce vom cere si in regula cu rezistanta la stres sau alte abateri reale. Varsta pe care o cerem este de 16+, nu pentru a vedea mentalitatea ci pentru a infulenta pe alte persoane in a face programare cat mai exacta si la un timp util. Dorim ca aceasta persoana sa fie asociativ respectabila, sa putem comunica si intelege in acelasi timp util fara alte probabilitati distructive. Functii pe care le oferiti : ? Functia pe care o oferim este " Scripter sau Developer " depinde de cererile voastre. Timp util de realizare : ? Timpul de realizare a server-ului este de 5 luni +, timp in care se vor face mici teste si alte modificarii majore acestuia. Timp in care vom avea testarii limitate, schimbari majore, schimbarii de ideii, si finalizarii. Daca doresti si esti sigur ca poti sa fii un scripter de lunga durata si doresti sa faci parte din acest mic proiect te rugam sa completezi modelul de mai jos. Acest proiect este facut pe minim 5 ani + ! Nume - ( Numele tau real ) Varsta - ( Varsta ta legala ) Conditii - ( Ce conditii ai ) Scripting - (Incepator,Mediu,Avansat,Professionist) : Va multumim ca ati citit acest topic si speram ca vor fii cererii utile. Acest topic are ca termen pana pe data de 20.05.2016
  13. Bravo Widu Un scripter pe masura si care lucreaza curat.
  14. Cer la acest topic / totul a fost rezolvat. T/C
  15. Daca doresti sa-ti apara acel " NickName " Prima data trebuie sa-l pui la OnPlayerConnect , dupa care acel " TextDraw" cum este redenumit el trebuie pus TextDrawShowForPlayer(playerid, nickname); // In cazul in care " NickName " este numele care l-ai redenumit sa-ti arata numele sub minimap.
  16. Da intradevar asa este , mentalitatea se poate gasi si la o varsta frageda si da asa cum ai spus sunt unele persoane care la varsta de 20-25 de ani nu stiu ce sa faca cu viata. Si poate da am exagerat si eu putin cand am spus ca nu accept copii in proiect , indradevar cei mai multi si cei mai creativi sunt cei cu o varsta medie intre 15-18 ani , pentru ca atunci se dezvolta tot. Iar in legatura ca am nevoie de un partener de varsta 18+ , nu este pentru a sustine financiar desi asta ar fi ceva, insa eu am nevoie de acest timp de varsta pentru a colabora intr-un mai bine. Dar da , este adevarat se gaseste si la varsta de 15-16 ani o mentalitate bogata , insa dupa cum se stie sunt putini iar dintre ei cei mai multi trag tepe.
  17. Da asa este si aici , mentalitatea conteaza, dar cate o data si varsta
  18. Poziţie: scripterCe servicii pot oferi: Caut un colaborator serios cu varsta medie de 18+ , ofer serviuciu de scripter la server & colaborator pentru deschiderea unei comunitati pe baza sa:mp-ului. Nivel scripting mediu , fara probleme , varsta 21 de ani ( ) , doresc un colaborator & fondator serios cu care se poate discuta admirabil si eficient in baza ajutari si propunerilor facute. Contact Y!M : [email protected] , Skype : gethpro or Blumix. Alte detalii: Doresc o persoana serioasa cu care pot sa mentin pe picioare acel mic proiect , o persoana capabila de a promova serverul , intr-un cat sa stie IPB Desing sau sa aiba un alt colaborator in partea Tehnica a comunitatii , desigur acesta sa fie punctuabil cu update-urile facute si o buna functionare a comunitatii respective. Vreau sa ne facem un nume pe care sa ne bazam , un nume la comunitate care nu mai este intampinat in ROMANIA , un nume care sa devina cunoscut prin cea ce facem si cea ce putem obtine pe parcurs. Un fondator capabil sa tina pe picioare comunitate din punct de vedere " Financiar " , cu care poti sa te sfatuiesti ori de cate ori ai nevoie sau propunere legata. Anunt : Nu doresc persoane copilaroase cu care sa incep acest proiect , daca ai varsta de 15-16 anisori nu te gandii sa-mi dai accept pe Y!M , deoarece nu are rost. Doresc o persoana agreabila cu care pot sa mentin cea ce facem in picioare pentru o lunga perioadata si tot o data o persoana care sa nu se dea batut. Daca crezi ca esti destul de bun pentru acest proiect pe care sa-l incepem de la 0 esti bine venit sa-mi dai accept pe Y!M. Criticii : Inainte de a-mi da PM or ADD pe Y!M , te rog frumos sa citesti bine acest topic intr-un cat sa nu fie subtil adaugare in Y!M. Iar pentru cei care vin cu " Reply " gen " Am mai auzit de astea " , " Multi zic putini fac " , va rog nu va mai osteniti sa lasati reply , fara rost. Multumesc Anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.