Jump to content

drivebysamp

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

drivebysamp last won the day on December 1 2015

drivebysamp had the most liked content!

Profile Information

  • Level of knowledge
    Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

drivebysamp's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

  1. Uite daca esti baiat destept https://forum.sa-mp.ro/profile/16750-widualksamp/ Uita-te la tutorialele lu` baiatu asta : Cum sa faci o factiune de la 0 si iti dai seama de acolo cum sa modifici si la tine in gamemode pentru ca-s cam aceleasi lucruri , banuiesc.Tu cauti la tine in gamemode ce zice el acolo sa adaugi . Hai succes.
  2. Tu crezi ca daca o sa spui if = DACA ( ISPLAYERCONNECTED = PLAYERUL ESTE CONNECTAT ) o sa te ajute ? gandeste comanda in romana -> Pentru toate vehiculele da Info ID -> daca Player-ul detine vre-una ! Atunci trimite-i mesajul cu informatiile If = daca for = pentru Toate vehiculele o definesti tu in gamemode sau o ai deja definita ca de exemplu MAX_VEHICLES .. acum ai inteles? Daca nu adauga sobu_08 pe skype si vorbim acolo , sa nu facem chat aici
  3. deci daca asa nu intelegi , vrei sa-ti fac eu comanda? cu toate ca ti-am facut-o mai sus tu trebuia doar sa schimbi ce-am scris eu . textele .. dai un suc si-ti fac comanda acum? Si de ce tot tragi de IsplayerConnected ala? ce treaba are cu comanda?
  4. Tu nu ai definit nimic acolo , ce sa-ti arate?:))) toate numele vehiculelor de pe srv toate licence plate-urile si etc? Daca poate detine mai multe vehicule defineste : Defineste Pentru (Vehicului) - > Daca (este owner) nu inteleg ce treaba are isplayerconnected in fine foloseste SendClientMessageEx Deschidem Daca vrei trimite un mesaj ca nu detine masini personale cu if(!count) sau definesti tu cum vrei . Daca nu ai inteles , dai un suc si iti fac eu acuma comanda pe loc.
  5. Ai Xampp-ul instalat? Ai creat o baza de date? Ai adaugat tabelele din fisierul *.sql in baza de date?
  6. tu ai mentionate 13 coloane si la insert ai 17 sau 18 valori ...
  7. Le-ai introdus cu CreateObject() sau CrateDynamicObject()? Vreau sa vad o parte din cod.
  8. Download - https://www.rpmfind.net/linux/rpm2html/search.php?query=libmysqlclient.so.15 baga-l in folderul cu executabilul server-ului si spune-mi daca-ti merge sau nu , daca nu merge si serverul este hostat intreaba-i pe cei de la host ce librarii folosesc , roaga-i sa-ti instaleze r15 daca nu foloseste tu un alt plugin mysql ce functioneaza pe librariile lor.
  9. adauga in comanda Modifica cu definitiile tale pentru licente.
  10. up , m-as gandii sa dau tot gamemod-ul pentru cineva interesat sa-si deschida un server hard roleplay.
  11. [20:03:01] Failed (libmysqlclient.so.18: cannot open shared object file: No such file or directory) Libmysqlclient.so.18 Il bagi in folder-ul serverului unde este si executabilul
  12. Offtopic : Prietene care cauti administrator , iti dau o parere , cauta un administrator printre playerii tai mai activi ,sigur vei gasii.
  13. Ce-ai dat acolo sus e doar un textdraw , daca crezi ca poti , foloseste // Si fa o verificare cu la enumeratiile de la player adauga verificarea pTrucking[playerid] = 0/1 , si asta o sa te ajute la toate viitoarele tale probleme de genul. Ex :
  14. Descriere produs: Sistem/Include pentru gamemod-urile de TIP - CNR - RPG - RP Preţ: Ramane la aprecierea voastra Alte detalii: De ceva timp incerc sa duc la un stadiu mai avansat superbele gamemod-uri ale lui Emmet si am tot facut mici sisteme unice care sa copieze viata reala , pentru a face asa zisul "roleplay" mai placut , un sistem recent este sistemul de jefuire/spargere business-uri este scris in zcmd - va pot face si un tutorial de implementare depinde de ce gamemode aveti si cum e scris. Video : Nu mai cititi ce-am scris in video ca exact la ora asta cand am postat topicul l-am si facut deci sunt obosit.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.