Jump to content

norton.

Membru
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,205 profile views

norton.'s Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Mai bine folosesti: http://dev.prineside.com/gtasa_gangzone_editor/
  2. Ca tot il am instalat... Da-mi un PM.
  3. "Manelele din videoclip sunt puse pentru amuzamentul nostru cat si al vostru."
  4. Poziţie: Manager Server RPG. Alte detalii: Salutari, caut Administrator pentru server SA-MP RPG. Server-ul are 4 promovari facute de YouTube-ri Romanesti, desigur contra-cost. Sa dat 500 lei in total pe promovarile pe YouTube, fiind: "Lectura de la A la Z, Lutu Razvan, thebreadore", am avut jucatori, chiar un record de 100 dar din cauza organizarii au plecat, eu ma ocup de programarea GameMode-ului, nu ma pot ocupa si de organizare in acelasi timp. Cei interesati sa lase un reply in acest topic sau sa-mi trimita un "Private Message" pe forum, server-ul are aproape 6 luni. Daca esti un copil de 12-14 ani, si o sa-mi zici mie ca tu "esti cel mai tare de pe sa-mp" nu-ti obosi degetele tale de "expert" sa ma contactezi. Seara faina.
  5. Salutari, caut Administrator pentru server SA-MP RPG, 40-50 playeri online seara, am avut record de 97 playeri online! Caut Administrator care sa se ocupe cu organizarea serverului! Nu am nevoie de copii!!!
  6. Forum: www.bottles.ro IP: 93.119.25.137:7777 MOD: RPG SLOTS: 50 Haide pe Bottles.Ro, este un server nou deschis, si ca orice server nou deschis, se cauta Helperi si Lideri. Poti face o aplicatie incepand chiar de la level 1! Poti detine 2 vehicule, si 5 vehicule daca ai cont premium! Server-ul este bazat pe orasul Los Santos, pe viitor ce serverul va fi mai populat se vor deschide si celelante 2 orase! Vei avea parte de multe surprize, ai multe avantaje daca alegi serverul Bottles! Asta este doar o mica parte din server, sunt sigur ca vrei sa vezi mai mult... Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi serverul la favorite si sa te conectezi pe el!
  7. Urmariti videoclip-ul pana la sfarsit, pe parcursul video-ului mai sunt prezentate cateva lucruri...
  8. Am rezolvat, n-am fost eu destul de clar atunci.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.