Jump to content

Rochester

Membru
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Rochester last won the day on October 27 2015

Rochester had the most liked content!

About Rochester

  • Birthday 03/26/2001

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Kozmo
  • Level of knowledge
    Începător

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rochester's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

  1. Inseamna ca mai ai odata definit new string .. > Incearca sa-l stergi sau sai pui o valoare mai mare de 128.
  2. Pai frate tu in ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_V, DIALOG_STYLE_LIST, "Masini personale", DialogString, "Select", "Close"); Ai DialogString si in format(string, sizeof... bla bla bla ai string. Rezolvare: In loc de new DialogString [128]; Pune : new string [128]; Si la dialoguri schimba din DialogString in string .
  3. Imi arati te rog si cod-ul din GameMode?
  4. Pune dupa Asta: new DialogString [128];
  5. Pai ce cauta acele Hide-uri la public-ul OnPlayerChangeState ? Alea se pun la OnPlayerSpawn . La acele TD-uri la care iti da tie eroare sunt facute sigur prin PlayerTextDraw nu prin TextDrawCreate Uita-te la OnPlayerConnect si vezi daca gasesti TD-urile use , bunvenit , joc , bara etc. Lasa un reply daca le-ai gasit sau nu.
  6. Se suprapune dialogurile . Schimba id-ul dialogului de la "nu ai suficienti bani" . De exemplu daca tu ai id-ul 6 ( la dialog-ul " nu ai suficienti bani " ) pune id-ul 7 .
  7. MYSQL - nu este doar cum zici tu "sa faca o conexiune cu un site" se salveaza si cel mai repede datele in baza de date. Mersi.
  8. Necesita foarte multa munca, iar timpul nu imi permite . Si mai este nevoie si de MYSQL/DINI cea ce multi nu stiu.
  9. Salutare , astazi am revenit cu un system de neon . Detalii? Acest system a fost creat in totalitate de mine , mi-a durat aproximativ 5 minute . Are restrictie la urmatoare lucruri: Nu poti pune 2-3 neoane odata. Un neon costa 500$ ( puteti sa schimbati voi pretul ). Tin sa precizez ca acest system este pentru incepatori. Mai puteti adauga voi culori de neoane. Momentan nu am gasit niciun bug. In versiunea urmatoare ma gandeam sa-i fac o mica mapa( dar astept si de la voi pareri ). Poze: http://postimg.org/gallery/1fbl92zia/ Download: http://pastebin.com/7KtHV3Ki http://www.solidfiles.com/d/c30d45b13d/ PS: Astept pareri pentru versiunea urmatoare! Si sa nu uitam si de note!
  10. Stie cineva ce servicii ofera firma HZone? PS: Ma refer la cele de Host Sa-MP si Domeniu/Web Host.
  11. Multumesc , nu cred ca timpul imi parmite un asemenea sistem.
  12. Salutare, astazi am revenit cu un nou system, dupa cum spune si titlul , astazi am sa impart cu voi un System de Radio. Acest sistem este putin mai diferit de celelalte ,contine ' save radio ' . Ce am vrut sa zic prin save radio? Pai prin ' save radio ' am vrut sa zic urmatorul lucru:Cand eu merg intr-un vehicul scriu /carradio imi apare o lista cu radiouri momentan sunt doar 2 ( mai puteti adauga voi ) .Aleg de exemplu Pro FM, apoi mi se porneste radioul si ascultam live Pro FM.Cand eu parasesc vehiculul mi se opreste radioul, iar cand intru inapoi in ea mi se porneste radioul ( in cazul nostru Pro FM ).Alte detalii? Momentan nu am gasit niciun bug.Acest ' save radio ' este valabil si pentru pasageri.Acest sistem a fost creat in totaliate de mine , mi-a durat aproximativ 15 minute.Download: http://www.solidfiles.com/d/aee39c21e1/http://pastebin.com/MfLavQT4PS: Cu pastrarea creditelor nu mai zic nimic , mentionez degeaba acest lucru.
  13. Da-on colo de suspendarea contului . Dar daca nu ai licenta IPB si folosesti platforma IPB de pe net o sa ai norocul de-a face cu cei de la IPB.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.