Jump to content

InfiniTy.

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

InfiniTy. last won the day on March 19 2017

InfiniTy. had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,743 profile views

InfiniTy.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

2

Community Answers

  1. UPDATE: https://youtu.be/zKc_Zrszljc Ce este nou din ultima versiune - - Am pierdut vechiul cod si l-am rescris de la 0 - Poti modifica offset,name size,data size - Adaugate niste mesaje de eroare. ( Nu poti muta un text care nu e "shown", "nu poti sterge primul text Name.". ) - Daca tot am inceput sistemul de la 0, am ales sa il fac de data asta cu Intervention\Image . Ce vreau sa adaug in continuare - - Posibilitatea de a schimba background-ul / eventual custom canvas size & color - Posibilitatea de a schimba font-ul - POATE: posibilitatea de a schimba fiecare culoare in parte. ( La name o culoare, faction alta,etc. ) - Offset/font sizes sa apara doar daca textul este pe semnatura ( Pentru a evita un height mare a paginii ) - Schimbat design-ul, mai ales form-inputurile pentru offset/sizes, ocupa prea mult spatiu.
  2. Te-am intrebat ceva..si tu vii cu "atitudine" de 10y..mare om.
  3. Te pomenesti acum ca iti "acorzi" creditele si pe UCP.. :))..
  4. Sa folosesti ce mysql iti ofera si nu prostia asta de anti sql. Daca e versiune noua de mysql foloseste mysql_format cu %e in loc de %s Daca nu, folosesti functia mysql_real_escape_string
  5. Salut ! De curand mi-am amintit de un vechi proiect de al meu ( WOT Stats..in care aveai si o optiune de a iti face o semnatura personalizata).. si m-am gandit..de ce sa nu fac asta si pentru SA-MP ? Asa ca am facut :). Mai ales ca de atunci am evoluat mult mai mult in tot ce tine de Web development. si desigur ca acum pot implementa si idei care pe timpul ala mi se pareau "imposibile". La ce ma refer cand zic dynamic/custom signature ? Pai, la faptul ca iti poti alege ce date vrei tu sa iti apara si le poti seta si pozitia unde sa apara pe semnatura. Si sa iti poti modifica si culorile folosite. Ceea ce o sa vedeti in video este doar inceputul la un "adevarat" custom signature.. si de ce zic asta? Pentru ca mai urmeaza si image upload(pentru background),font selector sa fie cu intradevar custom. ( In video sunt date ca exemplu doar username si level. lista de date este dinamica intrucat trebuiesc doar adaugate intr-un array ce alte date vrei sa apara si merg fara a mai modifica din cod ) Alte sisteme: Shop system -> https://www.youtube.com/watch?v=N0TkpYkoYos
  6. Nu-i vorba de "editat" ca si dintr-un edit de la un gamemode poti ajunge sa faci unul cu totul diferit de ce a fost la inceput acel gm..(gf => vechiul rzm) e mai mult vorba ca sunt astia care schimba 2-3 culori/credits si zic ca e unic si da..acum daca ai server si iti intra playerii si daca vrei sa si ramana acei playeri trebuie neaparat sa le dai ceva..altfel ies si se duc la altii . Sincer,asa am fost si eu la inceput..am inceput sa editez culori,apoi comenzi,texte si toate cele..si acum am ajuns unde am ajuns..foarte bine zic eu..in fine..problema e ca nu e la toti la fel..ei se multumesc prin a edita culori si texte si nu vor sa avanseze..daca toti invatau mai mult de atat probabil nu se ajungea aici..oricum,degeaba inveti pawn..ca acum majoritatea care joaca sunt copii..nu iti poti permite sa faci ceva unic (propria experienta.) Si stii..eu de exemplu daca vreau sa invat un limbaj nou de programare nu stau si fac ceva de la 0 din prima..intai incep sa editez scripturi,invat cum merg si toate cele apoi cand stiu mai multe chestii incep sa fac ceva de la 0..asa am facut cu tot ce stiu pana acum..si ghici ce,n-am dat gres..am ajuns sa invat acele limbaje nu chiar la perfectie..ca nu se poate,dar le stiu foarte bine ;) Deci in concluzie..nu prea e vorba de editat ci de vointa de a invata mai mult si sa nu te limitezi la editat texte si culori..
  7. Si de ce crezi ca da acele erori ? Hm.. o fi oare ca nu se incarca pluginul mysql din cauza acelei erori a carei rezolvare ti-am dat? Nuuuuuu .sigur nuuu..
  8. Iti era greu sa te uiti la FAQ pe github la plugin ?:| Q: I get a Failed (plugins/mysql.so: symbol __cxa_pure_virtual, version libmysqlclient_16[...] error, is there any way to fix it? A: That likely means that you are using a 64bit system and thus a 64bit libmysqlclient library. You'll have to use the static version of the plugin, the mysql_static.so.
  9. Atunci incearca sa updatezi asa. format(string,100,"UPDATE `players` SET `Adjustable` = `Adjustable` + 1 WHERE `username`='%s'",inputtext);
  10. format(string,100,"UPDATE `players` SET `Adjustable`='%d' WHERE `username`='%s'",asd+1,inputtext); Si vezi ca e vulnerabil codul.. MySQL injection.
  11. Irosesti td-urile cu asta..adica.. de ce nu pui direct in comanda textul ? Care e rostul ? Te chinui mai mult sa afli link-ul..daca tot vrei td-uri,pune-l intr-un colt ceva si gata.. Nu e bine gandit fs-ul.
  12. Te bagi tu ca musca în lapte..mare.. mai eşti şi tu..te dai mare cu toate acţiunile tale de nimic.care defapt dau dovadă de un redus mintal. Atâta timp cât nu ştii motivele..nu mai te da tu mare cu cine ştie ce videouri şi explicaţii fără rost care te pun pe tine în rolul .."celui care a dus la chestia asta".. @Shaine - part of the answer is above.
  13. Copile .. unde ai invatat tu romana ma ? N-am mai vazut in viata mea pe cineva sa scrie asa..deci esti redus mintal serios..ai citit vreodata ce ai scris ? Deci aia nici nu mai este romana..e alta limba deja..
  14. InfiniTy.

    Mapa...

    Poi da ma..ca sa apara pe mini-map trebuie sa pui gangzone-uri in zona aia ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.