Jump to content

WaZP

Membru
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

About WaZP

  • Birthday 03/01/1996

WaZP's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. OFF: Pentru ce sa posteze Scriptul? ON: Stii unde sa adaugi acel .inc? [Adica l-ai adaugat in PAWNO > INCLUDE ? ]
  2. myhaitza97.. Mai documenteazate... Lagul intradevar poate deveni de la unele scripturi.. dar nu mult ! Si ce Hostul sa apere Serverul Tau? [Pe Hosteri ii doare in Furculita de Srv tau.] Te descurci pe pielea ta.. play2013 ai un Host de toti banii care iai dat.. dute si cumpara un Host de la o firma de calitate ! Nu orice Host la 1e , 70 sloturi.. In caz de ai host bun de la o firma recomandata [Adica scumpa] Lasa Hostul 2-3 Zile [se dau Update'uri] , In caz de face la fel , contacteaza un Personal de la Firma respectiva.. si intreba de ce face Hostul fazele astea.
  3. Noroc, Pai uita-te la cmd "/exit" si da-ne cmd exit doar pentru House..
  4. WaZP

    Problema sv

    Ce GM folosesti? [in orice caz incearca sa dai si tu update la Pluginsuri... Fa serverul 0.3x.. si vezi ce reusesti]
  5. Vezi daca te poate ajuta acest video: http://www.youtube.com/watch?v=6P8kW4xpKLQ
  6. Din cate stiam eu " /selectspawn 1 " te dadea la SPAWN Normal, Incearca sa modifici " 1 " cu " 2 " sau cu " 3 " , sa vezi cum reactioneaza..
  7. Salut, 1. Nu se cer Scripturi Dar... : Click Aici 2. Maxim 16 FS'uri [http://wiki.sa-mp.com/wiki/Limits]
  8. Incearca si tu sa modifici.. [pawn] if (PlayerInfo[playerid][pStaff] >= 3) [/pawn] cu [pawn] if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 3) sau if (PlayerInfo[playerid][pHelper] >= 3) [/pawn]
  9. E simplu.. PC tau e Slabut si nu face fata Modurilor... Deci ca sa scapi de eori fa asa: 1. Dezinstaleaza SAMP - fara GTA San Andreas 2. Schimba numele la folder unde ai instalat jocul de exemplu are numele - GTA San Andreas, tu schimba-l in ce vrei tu. [Ex: GTA] 3. Instaleaza din nou SA:MP in folderul care l-ai modificat [GTA].
  10. Noroc, Din ce insinuezi tu acolo, reprezinta ca o functie nu functioneaza bine ... [Probabil ai Uitat sa Urci ceva pe Host], Te-ai uitat la functia [pawn] public OnPlayerUpdateEx(playerid) [/pawn] Sa vezi de unde se iau datele? OFF: Si de ce te complici cu cmd. sa se salveze ceva.. Exista [pawn] OnPlayerLogin(playerid,password[]); OnPlayerUpdateEx(playerid); OnPlayerRegister(playerid, password[]); [/pawn] Care te scuteste de toate astea..
  11. Stergel, si urcal din nou.. ,dai restart la server din Panel , and voila
  12. WaZP

    Skin la spawn

    Uita-te prin Functia [pawn] public OnPlayerSpawn(playerid) [/pawn] Trebuie sa fie ceva Legat de acel Skin Acolo..
  13. Ai urcat Fisierul "masini.cfg" pe Host? [il Folderul Scripfiles..]
  14. Atunci fa asa: [pawn] public OnGameModeInit() { ShowPlayerMarkers(0); // O pui chiar la Inceput // Restul Liniilor } [/pawn]
  15. WaZP

    Pawno

    Simplu, Copy o linie care este aranjata asa urat, dupa dai CTRL H , sus pui Linia Urata, si Jos Cum Ar Trebui sa Fie, Replace All si Done
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.