Jump to content

danlove

Membru
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About danlove

  • Birthday 08/23/1987

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    Spain
  • Interests
    Nothing Special
  • In-game Name
    danlove
  • Level of knowledge
    Avansat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

882 profile views

danlove's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. bine mai plangaciosule .. succes cu comunitatea ..
  2. jaja ce am putut sa gasesc cica jeg de omaeni .. nu zic nimic .. tu ala correctu :))) sterge ala cu oameni jegosi daca nu vrei sa pun niste poze unde te faci de ras si de kakat pe tot forumul DroLL.Ro -- OWNER COMUNITATE
  3. salut el sa oferit .. nu a cerut nici un ban .. a zis ca ai place sa scripteze si ca vrea sa fie in echipa iam spus am scripter . dar daca vrei sa ajuti si da dai sfaturi .. lucrezi cu scripterul meu .. vorbiti intre voi alea alea .. dar el sia luat lumea in cap .. in plus na facut nimic
  4. daca ai fost asa de dezagamit ? de ce ai parasit tot ... asta ce inseamna .. oricum nu ma cert cu tine .. eu am zis parerea mea la toata lumea .. ce fel de persoana esti . aici este un forum serios si nu cred ca din cauza ta sau a altora . sa se intample acest lucru .. acum Staff de aici stie ce are de facut daca meriti avertizare ,, sau ce ajung iei la acord .. Sanatate PS : Esti un FALS asta esti !! Minti ca faci ca dregi si nu faci nimic . si dupa postezi ce tia dat lumea .. munca lor !
  5. Asa revin .. si omu cum se simte .. ca este un adevarat escroc .. ca altceva nam cum sal numesc .. ce face parasesti toate conversatiile !!! Aici pe sa-mp.ro eu cred ca merita sa fie banat sau scos sau ceva sa fie anuntata lumea .. ca a facut asta cu mine face si cu altcineva !!!
  6. ATENTIE MARE LA https://www.sa-mp.ro/profile/22906-depressive_/ A zis ca pe sa-mp sa nui fac reclamatie ca cica are o reputatie !! Depressive .. ca este cam tapar dupa cate se vede .... iti publica ce iai dat . nu aveti incredere in el Nu stiu daca am voie sa pun link unde a pus gamemodu pe net si facand o reclamatie aiurea --> Pubicare GAMEMOD pe alt forum Aici va demonstrez ce zice omu sa ai incredere in el bla bla ..... spune ca face multe si el scoate comenzile ce se folosesc !!! Cum poti sa ai nesimtirea asta .. cand tu ai spui ca ajuti ca vrei sa faci parte din comunitate si bla bla .. Tiam dat gamemodu si `pawn de incredere .. lai avut 3 zile si in astea 3 zile nai fost in stare sa faci nimic ... aparte ai scos comenzile folositoare din gamemod .. Cel Neserios esti tu .. nu esti persoana de incredere ... si uite ce faci .. cine sa aiba incredere in tine ??????? Dupaia a stat scripteru sa faca greselile ce le-aifacut tu ca futusei gamemodu si acum il postezi Nesimtire mare pe capu tal !!!!! Precizez .. ca eu am zis sa am incredere in el . ca a zis sa pe sa-mp.ro are o reputatie . ca e cunoscut ca nu da tzepe ca e baiat de treaba !!!! Laso naibi de vrajala
  7. Va Multumesc la toti pentru mesajele ce mi leati trimis .. cateva persoane de aici ... au intrat in echipa si .. sper sa facem ceva frumos pe viitor ... Multumesc si Forumului sa-mp.ro ? La Romana nam chef sa fac liniute si bla bla stiu na asta e .. va asteptam pe server !!! Sanatate www.droll.ro -- Comunitatea Droll !!!!
  8. razi razi nebune nai vrut sa fii cu mine de la inceput ai fugit la altu faceam ceva bine .. inca nu am gasit
  9. Salut .. Nu stiu daca ai citit bine postul .. !!! REPET ESTE O CUMUNITATE NON-PROFIT !!!!
  10. Salutare ma Prezint ma numesc dan am 31 ani . si am pornit un proiect .. cu inca 2 persoane dar acelea sau retras si am ramas singur ... si nu pot duce totu singur ... Comunitate se Numeste DroLL !! www.droll.ro .. Detin . un server de samp RPG -- Un Server de CS 1.6 -- un server de discord si un server de Team Speack3 Serverul de Samp este un 55% ( ARE multe chestii de rezolvat .. Nevoie de scripter si mapper ) REPET ESTE O CUMUNITATE NON-PROFIT -- Dar cine stie in timp .. Panelul este un 70% ( ESTE NEVOIE DE PROTECTIE SI MULTE CHESTII REPARATE CEEA CE NU AM TIMP ) Serverul de Conter Strike este facut 100% ( Este Functional .. Si Merge Super ) Serverul De Discord Este Facut 100% -- Se ocupa o persoana de Incredere se numeste Andrei Serverul De TeamSpeack3 trebuie munca la el -- ACCESE ,, Canale , Multe altele ! ( Caut om care vrea sa ajute comunitatea la serverul De Team Speack 3 ) Forumul este 92% ( Versiunea IPB 4.3.5 ULTIMA VERSIUNE cine stie sa umble cu asa ceva ) PS : CAUT PERSOANE CE AU CAP SI GANDIRE SI CU ILUZIE SI SAI PLACA CEEA CE FACE .. NU TOTI COPII !!
  11. panelul acesta lam probat eu si e compatibil cu hgame
  12. salut as vrea sa fac si eu un server .. nu am gm .. este vreo modalitate .. sa ai gm facut ?

  13. Nimic special de zi :)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.