Jump to content

Marian1997

Membru
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Marian1997

  1. engleza + ca e frumoasa si usoara
  2. deci cand intru in serveru meu imi apare asta: si l-am downloadat si unde tre sa il bag ca sa mearga? sau ce trb sa fac? va rog zicetimi si mie :cry:
  3. asta desigur dupa ce iti downloadezi un system de admin
  4. Marian1997

    HELP

    da merge tot toate comenzile.......DAR..cand scriu ban acolo scrie "/ban-you are not an admin" si la fel si la kick. si cand scriu /rban adica inseamna rangeban merge si la /ban nu merge...Poate am eu ceva acolo :undecided:
  5. da mie imi apare anti-virusu cand il downloadez )
  6. Marian1997

    ey

    poate cineva sa imi dea si mie linku de la cea mai noua versiune de admin? plox
  7. gata am facut si merge dar cand scriu /kick sau /ban acolo scrie "/ban you are not an admin" da in rest toate comenzile merg
  8. Marian1997

    HELP

    poate cineva sa ma ajute sa ma fac admin pe serverul meu? daca vrea cineva...
  9. lam incercat si mia dat asta :embarrassed: : poate cineva sa ma ajute? pls
  10. problema rezolvata merge si register si login
  11. va rog cineva o replica! :embarrassed:
  12. LOOOOL =))) da merge asta? ca sa nu il bag de geaba
  13. da la comenzi ai uitat sa scrii /ban )
  14. m-am luat dupa tutorialul lui Razvan si am facut tot dar acolo imi da o "atentie/warning" na nu e o eroare dar ce nume trebuie sa bag la server CFG? imi poate spune cineva va rog?
  15. lam pus dar acolo imi merge doar registeru si cand sa dau login nu merge :embarrassed:
  16. da acolo am scris <dini> nu e de ajuns?
  17. m-am uitat la asta "http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,21337.0.html" si am facut la fel numa ca la mine imi da o eroare si nu stiu de ce :embarrassed: imi puteti spune si mie de ce? va rog! [img width=500 height=375]
  18. Salut tuturor Am si eu un server care l-am descarcat acum cateva zile si problema este ca nu stiu cum se pune register/login system :embarrassed: :cry: m-am uitat pe youtube..si la unu e cumva si la altu tot cumva si nu pricep cum se pune.Poate cineva sa imi zica cum trebuie? si ce trebuie sa scriu la pawn? sau daca nu...poate cineva sa imi zica cu ce sa incep? adica de exemplu poate nu trb sa incep cu register system? Va rog mult!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.