Jump to content

Spookie

Membru
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

    Never

Spookie's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Pozele nu merg ! Pune pe alt host...ImagesHack sau cv.... :angry:
  2. Eu nu folosesc MTA, in dreapta numelui in MTA scrie ID-ul.
  3. Frumoasa mapa 10/10 Poti sa-mi spui si mie codurile placilor pe care le-ai folosit ? Multumesc anticipat !
  4. Frumos video Imi place mai ales inceputul,acum as vrea sa te intreb ceva,cum pot sa instalez acest mod in SanAndreas-ul meu ? Astept un raspuns Multumsesc anticipat.
  5. De ce toti puneti TogglePlayercontrollable(playerid, 0); am avut si eu aceeasi problema ,dar daca pui TogglePlayercontrollable(playerid, 0); nu va functiona in toate cazurile,pune-ti TogglePlayercontrollable(playerid, true); si merge garantat,dar problema asta e,lipseste aceasta linie
  6. Deci,explica mai bine problema,iti merge tuningul dar doar pentru factiunea 17 sau nu pot sa il faci sa functioneze doar pentru o factiune ;;)
  7. Incearca cum au spus si cei de mai sus sa dezactivezi acel MoneyHack iar in cars.cfg,verifica pretul iar daca ai doar 0 atunci pune 1 poate e valoare de adevar. Te rog sa lasi un reply cu rezultatul
  8. Frumos ! Foarte bun pentru cei noi. :cool: Ca mine :D
  9. Da ; nu este prea bine explica si in + acolo ai zis ca "Scrieti /rcon login parola si apoi /setlevel" acea comanda /setlevel poate fi diferita de la GM la GM sau de la FS la FS. Incearca sa il rescrii daca vrei :smiley: :wink: ON: Initiativa e buna pentru cei noi.
  10. Frate speedo asta creaza un lag infernal....El arata bine,dar face lag ceea ce e o mare problema :undecided:
  11. Nu este un bug, trebuie sa folosesti un sistem de Save, iar in legatura cu spawn-ul nici acela nu e bug, foloseste Search si vei gasi un tutorial despre asta, daca nu aici, cauta pe forum.sa-mp.com . Nu stiu sigur unde este.
  12. Nu e neaaparat sa folosesc /enter si /exit. Pot crea alte markere dar, o sa le schimb tipul....Oricum acum ma axes pe un nou proiect,un Prison RPG.
  13. Nimeni ( ( Am nevoie de ajutor urgent..... :shocked: :shocked:
  14. Dupa ce o pui trebuie sa o si folosesti. DUpa exemplul ce ti la dat mai sus.
  15. Vreau sa imi creez un GM si am inceput sa creez intrari in diferite institutii,dar am observat ca spre exemplu la politie si la alte institutii exista deja un marker Galben. Cum as putea sa scap de aceste markere pentru ca mie unul nu-mi plac. Multumesc Anticipat, Lazarescu Sergiu
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.