Sari la conținut

Informaţii despre actualizare - 09.12.2016


WopsS

Salut,

Aşa cum am zis cu ceva timp în urmă când am schimbat serverul (mai multe detalii despre asta aici) am început să facem mici schimbări la site. Unul dintre primele lucruri este că am adăugat înapoi pagina care afişa cea mai recentă versiune majoră pentru SA-MP, pagină de descărcare şi galeria (dacă doriţi puteţi să ne trimiteţi un mesaj privat cu imagini pentru galerie şi noi le vom selecta pe cele mai bune). Un alt lucru este că am scos două rang-uri si anume Moderator Coordonator şi Moderator Scripting, am decis să le lăsăm doar un rang pentru moderatori. Pe aceste două lucruri am decis să scoatem şi modelele pentru anumite categorii, să activăm statistică (leaderboard) pentru reputaţie, să adăugăm întrebări de securitate şi să actualizăm regulamentul, câteva actualizări ale regulamentului sunt:

  • Am schimbat complet regula pentru publicitate (Fără publicitate - Prin publicitate ne referim strict la comunităţi cu acelaşi scop că al nostru în limba română.).
  • Am scos regula care facea referire la postarea dubla (Fără dublu post - Folosiţi butonul pentru editare ("Edit"). Totuşi ridicarea topicului sau cererea de informaţii adiţionale (dacă nu s-a postat înainte voastră) este permisă la interval de 6 ore (Nu este obligatoriu in Totul si Nimic, dar daca postati mai mult de 6 posturi o sa fiti sanctionati).).
  • Am actualizat regula pentru conţinutul copiat (Fără plagiat / copiat - Nu încercaţi să postaţi ceva făcut de altcineva sau daca o faceti includeti si sursa de unde ati luat materialul respectiv.).
  • Am scos regulile pentru avatar si semnatura (totusi nu folositi semnaturi mari sau daca o faceti folositi butonul de spoiler).

Sperăm să va placă aceste mici actualizări pe care le-am făcut şi aşteptăm sugestiile si feedback-ul vostru.

Echipa San Andreas Multiplayer România.Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatCreează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.